8 sfaturi simple pentru a prelungi durata de viață a bateriei dispozitivului mobil

Bateriile moderne instalate este în dispozitivele noastre mobile sunt foarte rezistente si sunt proiectate pentru o viață lungă. Pentru a face durata de viață mai lungă și în condiții de siguranță, asigurați-vă că pentru a lua în funcțiune, și urmați aceste instrucțiuni simple:1. O dată pe lună, fără a eșua, complet descărcarea și reîncărcarea bateriei dispozitivului. Această procedură se numește calibrare. Deși bateriile moderne Li-ion nu este practic supus „efect de memorie“, pentru întreaga lor viață lungă, această operațiune este absolut necesar!

2. Încercați să nu pentru a permite aparatului să funcționeze la nivelul scăzut al bateriei. Faptul că fiecare baterie are propria limită de tensiune în condiții de siguranță (aproximativ 3V), lucrarea care poate duce la deteriorarea elementelor. De aceea, plasați dispozitivul pe încărcare atunci când taxa este de 15-20%.

3. Pentru a evita probleme, nu permite dispozitivul de stocare cu o baterie descărcată complet.Dacă o lungă perioadă de timp nu intenționează să-l folosească, apoi să-l vezi că bateria a fost cel puțin o mică taxă. Înainte de următoarea utilizare a dispozitivului încărcați complet bateria.

5. Nu lăsați reîncărcarea bateriei. Ie cu alte cuvinte, nu lăsați dispozitivul la încărcat peste noapte. Acest lucru reduce durata de viață a bateriei.

6. Dacă este posibil, să păstreze regimul de temperatură în timpul încărcării și funcționării cu dispozitivul. A se evita (sub 0 C) la temperaturi ridicate (peste 35 ° C) și joasă. de lucru a bateriei într-o defavorizate gama lor va accelera deteriorarea acestuia. Temperatura optimă de funcționare și se va încărca camera (21 - 22 B). Cel mai rau caz aici - este de lucru cu o baterie complet încărcată, la temperatură ridicată și sub lumina directă a soarelui. În acest caz, temperatura din interiorul aparatului este grav crește, ceea ce nu este cel mai bun efect asupra tuturor elementelor sale, inclusiv Acumulator.

7. Înainte de încărcare, se scoate din aparat toate cazurile. Ele împiedică ventilarea naturală, ceea ce crește riscul de defecțiuni.

8. Când încărcarea dispozitivului, dacă este posibil, opriți WiFi, furnizorii de servicii și alte servicii, date mobile, push, în general, tot ceea care se încarcă în mod activ bateria. În acest caz, de încărcare va fi mai rapid, și căldură, cu toate consecințele vor fi mai puțin.

Trimiterile la sursele nu cita, ca o mulțime de ei.