Citiți on-line și o mulțime de bucurie a adus echipa! Autor Gromîko Olga Nikolaevna - rulit -

Și o mulțime de bucurie a adus echipa!

Plecare a fost amânată pentru o săptămână deja. Cazul de obicei, clientul a plătit transportor destul de simplu, da kosmoletchiki oriunde mai ales nu în grabă. Mai mult de pierdut, în timp ce căutați un alt ordin. Numai plictisitoare - planeta pe care blocat „mozgoedy Space“ nu se deda orice climat sau de divertisment. Atunci când un mic sat minier a avut doar un singur magazin, dar un bar, și surprinzător de cald în această vară rezidenți răsfățate deja treizeci de grade sub zero.Acum, pentru hublou creta viscol, și Pauline se așeză lângă el cu un pierdut, în căutarea ca și în cazul în care undeva în pustie gheață tânărul samurai înghețat.

- Ce kisnesh? - gest fratern despletit părul care curge Ted.

Ea nici măcar nu displace, doar le netezi mecanic înapoi.

- Cinci ore de la New Bobruisk veni de Anul Nou, - a spus ea. - Anterior, mama mea și l-am întâlnit mereu de-a lungul, iar acum pentru al doilea an consecutiv promit numai. și este imposibil.

- Așa că a trebuit să ia timp liber și pentru a îndeplini - a remarcat cu repros Stanislav. - Știi că munca suntem extrem de imprevizibile, planurile de zbor poate fi schimbat de cinci ori pe săptămână.

- Ei bine, m-am gândit că luni și jumătate au aniversare mămici, șaizeci de ani, este mai bine pentru el, voi lua o vacanta! Și Anul Nou îmi place și de a face atât de bine, dacă nu pentru această întârziere. În general, nu vă faceți griji - Pauline a oftat din nou. - Nu acorde o atenție. I-am promis mamei că „încearcă“ mai degrabă decât „trebuie să se întindă în jos.“- In Fig atunci suferi? - Ted pufni. - Felicitați mezhplanetke ei, și cu asta basta!

- Îl felicit, desigur - a oftat. - E doar ... este o vacanță de familie, este necesar să-l sărbătorim! În caz contrar, ceva lipseste.

Dar Dan a fugit de Anul Nou pentru prima dată.

- Și sărbătorim? - a întrebat nedumerită.

- Ei bine, este un fel de o zi de naștere comun, doar un copac - Polina un pic intinerit. - Prin urmare, să se pregătească pentru ea ca o familie, și apoi, la miezul nopții, felicit reciproc și să dea cadouri! Dar nu dau doar o mână și a pus sub copac, ca și în cazul în care este adus Moș Crăciun.

- Cine? - Dan întrebat, perplex.

- O astfel de om vechi josnic în haina roșie, cu o barbă albă și stick de magie, - a spus Ted. - Se ajunge într-o sanie trasă de reni, și urcă în casă prin horn.

Cyborg se uită la Pauline, și apoi la căpitanul, dar chiar că, spre uimirea lui Dan a dat din cap în serios - da, modul în care totul este!

- De ce infam? - Navigator a încercat să rezolve această etape puzzle. - Ai spus că el aduce daruri.

- Pentru că am cerut timp de doi ani la rând el graviskeyt - în inimile aruncat Ted - așa cum mi-a dat mai întâi o pereche de pijamale în ursuleți de pluș, și apoi tânărul enciclopedia agronom!

- Poate că tocmai ai avut suficient băiat bun? - Pauline a sugerat încet.

- Ei bine, când am fost în represalii pus în petard coș de fum, a fost, probabil, prea mult - Ted a recunoscut. - Dar el a început!

- Și Moș Crăciun prins într-o capcană? - Dan a întrebat cu naivitate.

- Uh-uh ... - Pilotul zgâriat capul în jenă. - Să spunem că ea a lucrat cu succes! De fapt, am aflat că anul care Moș Crăciun nu există.

- Și a fost un mare șoc pentru tine? - Pauline chicoti.

- Nu este un cuvânt! - fior confirmat pilot. - Deși a fost mult mai mult pentru tata!

- Aceasta este, de fapt, într-o sanie cu reni și a zburat prolazil în tatăl tău o țeavă? - a spus Cyborg sortit.