Cum să eliminați tot, cu excepția computer cu Windows ferestre

Cum de a elimina toate de pe un computer

Mulți utilizatori sunt de multe ori se confruntă cu o situație în care acestea au nevoie pentru a elimina totul de pe computer. Acest lucru poate apărea din diverse motive. Acasă, protecția datelor confidențiale. De exemplu, este de multe ori o mulțime de oameni au nevoie pe piața de calculatoare. Pentru cea mai mare parte, în scopul de a obține modelul nou, mai puternic. Puteți, desigur, vinde noduri de PC-uri, dar considerăm cazul în care o persoană care dorește să vândă întreaga unitate de sistem.Să ne amintim că înainte de a începe să utilizați hard disk, este de dorit în format. În timpul formatării, întregul disc este structurată în grupuri.

Atunci când o persoană elimină informațiile, clusterul de date sunt înregistrate de către sistem ca liber. În același timp, datele înregistrate rămâne în ele. Informațiile din clusterele vor fi menținute până când nu se va pentru a unul nou. Prin urmare, pentru a returna informațiile șterse nu este deosebit de dificilă. Nici măcar nu trebuie să fie un programator. Acest lucru se face cu ajutorul unor programe speciale, de exemplu, Recuva.

Pentru a elimina informații din cluster-ele, în locul lor, ai nevoie pentru a face unul nou. Dar acest lucru nu este necesar. Puteți face pur și simplu un format complet al unității. Când format rapid, pur si simplu redus la zero tabelul FAT.

Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că, chiar și un format complet, nu înseamnă că informațiile sunt complet eliminate. Programe speciale de ajutor Kulibin parte a acestei informații privind returnarea.

Ceea ce rămâne de făcut, dacă doriți să ștergeți datele cu mai multă atenție? Pentru aceasta, există programe speciale, cum ar fi HDD Low Level Format Tool. De asemenea, este posibil să formata de mai multe ori. Mai bine, invitați condimente (în cazul în care informația este foarte valoroasă). Dar acest lucru nu este cazul, așa că vom face formatarea, în cazul în care sistemul decât metoda.

Cum de a elimina totul de pe computer? Realizăm un format complet.

Pentru a face acest lucru, faceți clic o dată pe pictograma „Computer“ click. În fereastra care se deschide, selectați unitatea dorită, de exemplu, D. Faceți clic pe ea pe butonul din dreapta al mouse-ului și faceți clic pe „Format“.Cum de a elimina toate de pe un computer

În continuare, cel mai important lucru. În fereastra nouă, consultați „Formatarea Metode“ deselectați deasupra liniei „Express“. În caz contrar, vom fi un format rapid.

Cum de a elimina toate de pe un computer

Și acest lucru echivalează cu ștergerea tabelului de conținutul cărții. În acest sens, capul va rămâne intactă. Prin urmare, uberom Daw și să efectueze un format complet, făcând clic pe „Start“. În timpul formatării, este mai bine să nu supraîncărcați PC-ul nu este de lucru, în special pe disc formatat. Formatarea este completă. Sistemul nu numai formatat drive-uri, dar, de asemenea, verificați pentru sectoarele rupte și repararea acestora.

Cum de a elimina orice, de la computer A doua modalitate de a formata

Pentru aceasta avem nevoie de „Start“ linia de comandă de meniu. Pentru a introduce „Crearea și formatarea.“ Vom depune cu același nume, faceți clic pe ea.

Cum de a elimina toate de pe un computer

Selectați unitatea dorită, în acest caz, D., faceți clic pe ea butonul din dreapta al mouse-ului și apoi, la fel ca în prima metodă.

Cum de a elimina toate de pe un computer

Cum de a elimina toate formatarea din computer în timpul instalării sistemului

În timpul reinstalării sistemului, atunci când vă aflați în fereastra de selectare a discului, faceți clic pe bara din partea de jos a ferestrei „Opțiuni unitate“.

Cum de a elimina toate de pe un computer

Apoi, selectați unitatea pentru a formata și faceți clic pe „Format“. În cazul nostru, din moment ce vrem să eliminați toate informațiile de pe computer, pentru a alege unul dintre discurile unul câte unul.

Cum de a elimina toate de pe un computer

În continuare, se aduce instalarea sistemului de operare până la capăt logica.

Am formatat toate discurile cu excepția sistemului (dacă vom folosi metoda 1 și 2). Pentru a finaliza eliminarea tuturor informațiilor, introduceți unitatea de sistem (acest lucru este de obicei C), și să șteargă toate tăticul, altele decât folderul Windows (nu se poate șterge, sistemul nostru este acolo). Atunci nu uitați să curețe gunoiul nostru.

Acum știi cum să eliminați totul de pe computer. Rămâne de a alege o metodă preferată și de a efectua o formatare completă a computerului. Mulți preferă formatarea atunci când reinstalarea sistemului. Mult noroc!