Monolog despre el însuși - studopediya

Fiecare persoană ar trebui să fie în măsură să vă spun despre tine, punctele forte și punctele slabe, despre hobby-urile lor, că el iubește și că el poate face bine. Acest lucru este adesea necesar· Trecerea la o nouă echipă,

· La intrarea în orice organizație,

· La depunerea cererii de muncă, de studiu.

Monolog despre ei înșiși - acest mesaj este informativ, care conține date autobiografice și cu scopul de a crea o impresie favorabilă în interlocutori.

Amintiți-vă! · Nu mă laud, dar trebuie să vorbim despre calitățile lor pozitive. · Nu se poate vorbi despre mine umilindu, dar este important să fie în măsură să ia povestea pentru umorul lui.

Setarea 1.Poznakomtes cu un model exemplar al unui monolog despre el însuși. Notă ordinea de prezentare a informațiilor și de vorbire pad prin care este administrat.

Amintiți-vă! Vorbind despre el însuși, spunând că este necesară scurt (1-2 minute), într-un mod prietenos, amabil, sincer, cu demnitate, cu ironie blândă în ceea ce privește propriile neajunsuri.

Există două tipuri principale de poveste în sine: · monolog despre ei înșiși · autobiografie autobiografie - un funcționar (oral sau în scris) povestea unui om despre el însuși, compilat într-un model specific, care conține o informație obiectivă și corectă în raport cu stilul îndeplinește cerințele stilului oficial al vorbirii.

Setarea extrase 3.Prochitayte din lucrările autobiografice ale VV Maiakovski „Eu însumi.“ Ce crezi, poate fi numit un text scris de VV Maiakovski, o autobiografie în sensul deplin al cuvântului? De ce? Care este stilul acestui pasaj?Mutat. De la Bagdad la Kutaisi. Examen în liceu. Rezist. Am întrebat despre ancora (pe mâneca mea) - știa bine. Dar preotul a întrebat - ceea ce este „ochiul“. I-am spus, „Trei lire“ (ca în Georgia). I-am explicat genul examinatori, care „ochi“ - ochiul este într-o veche, slavona. Din acest motiv, aproape că a căzut. De aceea, odată ce am urât - tot mai în vârstă, toată biserica, și toate slave. Este posibil ca aici si sa dus la futurismul meu, și ateismul meu și internaționalismului meu.

Invariabil că dragostea lui David [Burliuk]. Un mare prieten. Profesorul meu adevărat. Burliuk mi-a făcut un poet. Am citit francezii și germanii. Am blocat într-o carte. M-am dus și am vorbit la nesfârșit. Nu lasa un singur pas. I-am dat 50 de cenți pe zi. Pentru a scrie fără foame ...

Setarea 4.Prochitayte poezie a lui Vladimir Vysotsky. Găsiți sinonime pentru expresia „Nu-mi place.“ Credeți că eroul liric și poetul Vladimir Vysotsky iubește?

Nu-mi place un rezultat fatal,

Viața nu va primi obosit.

Nu-mi place orice moment al anului,

În care bolnav sau băutură.

Nu-mi place cinismul rece,

Entuziasmul nu a crezut, și totuși -

Când cineva citește scrisorile mele,

Privind peste umărul meu.

Nu-mi place când jumătate

Sau când conversația a fost întreruptă.

Nu-mi place să fiu împușcat în spate,

Sunt, de asemenea, împotriva împușcat în față.

Nu-mi place bârfă sub formă de versiuni,

Worm de îndoială, onora jocul,

Sau - atunci când tot timpul raspar,

Sau - atunci când fierul de sticlă.

Când văd un aripi rupte -

Nici milă în mine, și nu fără motiv,

Nu-mi place violența și lipsa de putere,

Este un păcat răstignit Hristos.

Nu mă place când sunt laș,

Nu tolera ca de sondare nevinovat.

Nu-mi place când am mers în suflet,

Mai ales - când scuipat în ea.

Nu-mi plac arene și arena:

Ei schimba un milion pe rubla -

Lăsați partea din față o mare schimbare,

Niciodată nu voi iubi.