2 nunta a anului ce o nunta, ceea ce pentru a da, cum să sărbătorim

Acasă »Tradiții«Aniversare»Aniversare Nunta 2 ani: ce o nunta care dau tineri și dori să-l felicit

A doua felicitări aniversare de nunta

Se pare că a fost recent nunta, iar acum tânăra familie va fi de doi ani. Vine o dată memorabilă - o nunta de hârtie. Tradiția de a sărbători aniversările originea la începutul secolului al 19-lea. și din moment ce istoricii și statisticieni spun mai mult de jumatate din toate cuplurile căsătorite sărbătoresc data de creare a familiilor lor in fiecare an.


aniversare de nunta 2 ani - istoria numelui

A doua felicitări aniversare de nunta
Primii doi ani de viata de familie marcat nunta de hârtie. Nu este un accident pentru triumful ales acest nume. Hârtie, după cum știm, sunt fragile și inconstant. care se poate spune despre o familie tânără în acest moment. A trecut primul an, când tinerii au trăit pentru el însuși, am descoperit unul pe altul într-un mod nou și se bucură de dragostea.

Doi ani mai târziu, există preocupări noi. Acesta poate fi copii, și tot ce este legat cu ei. Uneori, viața devine mai stresantă, trebuie să lucrăm mai mult, să acorde mai puțină atenție reciproc, nu este mai puțin frecvente, iar frecarea în relație. Întreaga situație este foarte fragilă, iar familia, uneori, de un pas greșit sau brusc rostit un cuvânt este doar să crape sau chiar rupe. Acesta este motivul pentru aniversarea nuntii de 2 ani numit de hârtie, pentru că legăturile de familie sunt ușor de rupt ca hârtia.

Nunta de hârtie - tradiție și semne

În al doilea rând aniversare, la fel ca toate celelalte, are propriile caracteristici și tradiții. Uneori, ele sunt foarte neobișnuit. În unele țări, celebrare autorii îmbracă toată hârtia t. E. Mireasa poarta o rochie de lumină din hârtie, iar mirele în aceeași cămașă.

Există, de asemenea, semne speciale timp de 2 ani de la data nuntii, si anume:  • În cazul în care un soț în pantofi vechi, atunci viața de familie va fi mult timp.
  • În cazul în care primul cadou - note de hârtie, familia este în așteptare bogăție.
  • Dacă visul unei benzi lungi de hârtie, este de așteptat să se mute departe de casă.
  • În cazul în care mireasa (fara indicii preliminare) a donat o grămadă de hârtie, primul născut este o fată.

Alegerea cadouri pentru nunta 2 ani

Asigurați-vă că se pune întrebarea, ce să dea o căsătorie de 2 ani, există considerente speciale atunci când aleg un cadou? Desigur, există. De obicei, toți invitați, când se adună pentru triumful cel mai ușor este de a prezenta un cadou de bani. Nu este întotdeauna distractiv, dar în acest caz, cel mai bun cadou pentru nunta 2 ani - este de bani de hârtie.

A doua felicitări aniversare de nunta
Desigur, alegerea unui prezent este, de asemenea, depinde de starea oaspete. Prietenii și martori. dacă este cazul, ar trebui să fie invitat să prezinte ceva pe hârtie. Acesta poate fi:

  • picturi;
  • calendar,
  • bilete la concerte, teatru sau de cinema;
  • set frumos de fețe de masă și șervețele;
  • cărți rare sau reviste pentru connaisseur.

Părinții unui 2 ani Platouri mai multe cadouri substanțiale din ziua nuntii:

Dacă doriți să dea un cadou foarte scump, care nu poate fi hârtie suficient să-l înveliți în ambalajul destul de hârtie sau lega simbolic bandă de hârtie.

aniversare de nunta se apropie de 2 ani, și ce să dea soțului ei. aceeași sarcină pentru o soție tânără! Toate acestea decid în mod diferit. Unii dau un frumos albume de familie și alte tipuri de partajare a fotografiilor într-un interesant și neobișnuit încadrată. Se întâmplă că, și câteva beri cu pește dumneavoastră preferat învelite în hârtie sau un ziar. Mă întreb, ce să dea cuplurilor de nunta de hârtie may cadouri similare. De exemplu, soția dă o carte despre repararea casei cu propriile sale mâini, și soțul ei - o frumoasa colectie de retete.

A doua felicitări aniversare de nunta
De asemenea, acestea ar trebui să fie puse la ornamente de donație sau bijuterii în ambalaje de hârtie sau cel puțin utilizarea de panglici de hârtie. Neaparat considerate sincere felicitări și urări de bine. Acesta poate fi achiziționat sau realizate cu propriile lor mâini, de asemenea, din hârtie.

La nunta de hârtie nu prea aglomerat decis să organizeze o sărbătoare. Ca o regulă, ea a invitat doar rudele cele mai apropiate și câțiva prieteni. Ceremonia poate avea loc în mediul rural, în natură. Marcarea 2 ani de viață împreună, știind ce va face nunta, nu vă faceți griji cu privire la numele ei. Lăsați hârtia va numai ea si relatiile de familie - lungi și puternice.

Felicitări pentru aniversarea nunții de 2 ani de la invitați și părinții

frumos decorate, felicitări noastre, puteți salva, imprima și pus într-o carte poștală.