Beneficiile de înot în piscina pentru bărbați și femei - este popular în domeniul sănătății

Astăzi, în figura de moda atletic și se potrivesc, astfel încât cei mai mulți oameni opta pentru o varietate de sporturi, vizita fitenes cluburi, săli de sport și bazine de înot pentru a vă menține în formă bună și să fie sănătos. Piscina este foarte popular nu numai în rândul tinerilor, ci și persoanele în vârstă. Care este utilizarea de bazine de înot pentru bărbați și femei? Cât de eficiente exercițiu, dacă faci în apă? Există contraindicații pentru înot? Acestea sunt întrebările cititorilor „Popularly despre sănătate“ vor găsi răspunsurile în acest articol.Înot - un sport aproape fără contraindicații

Înot - un sport unic, deoarece nu are aproape nici contraindicații. Deal cu ea poate toți - copii, de la naștere, persoanele de vârstă mijlocie, persoanele în vârstă, astmatici și cei care au probleme cu articulații și coloanei vertebrale. Clase în apă sunt afișate persoanelor care sunt predispuse la depresie, au boli de inima, si chiar hernie intervertebral. Lucru este că, atunci când exercită în apă asupra coloanei vertebrale creează o presiune minimă, întărește mușchii corpului, starea de spirit ridică. Acesta este motivul pentru care toți oamenii sunt recomandate absolut de înot. Să discutăm exact ceea ce este util pentru femei și bărbați.

Care sunt beneficiile pentru înot femei?

Înot permite femeilor să se simtă mai fericiți și să devină frumos. Este în acest scop și scopul sexului frumos. Frumusețe și eleganță, armonie, flexibilitate - toate acestea pot fi realizate dacă vă înota în mod regulat în piscină. Deci, ce anume sunt beneficiile înot pentru femei și fete?

1. postura rectificat prin întărirea mușchilor spatelui.
2. celulita dispare impactul apei asupra pielii și țesuturilor subcutanate profunde, cum ar fi maseză.
3. Deoarece sarcina este creată în mod uniform pe toate mușchii corpului, atunci ei vin la tonul.
4. Picioare, coapse și abdomen femeilor în piscina să îmbrace o formă frumoasă.
5. arde de grăsime, lăsând părți.
6. înăsprește presa piept.
7. Organismul devine mai flexibil.
8. metabolismul.
9. Nivelurile crescute de endorfine in sange, imbunatateste starea de spirit.

Înot este util mai ales în timpul sarcinii, deoarece ajută să fie în formă bună până la naștere. In timp ce cele mai multe dintre exercițiile sunt contraindicate pentru femeile gravide, joacă în piscină, pe de altă parte, în poziția recomandată de fete.În cazul în care obiectivul dvs. - de a pierde in greutate, nu este nimic mai bun decât pentru a vizita piscina și înot. Numai este important să se înțeleagă că principalul lucru aici - regularitate. Slăbire trebuie să se ocupe de cel puțin 3 ori pe săptămână, timp de 45 de minute. În timpul călătoriei metabolismul este accelerat cu aproximativ 40 la suta! Costurile de calorii pentru încălziri active, prea mari - de la 250 de calorii in 30 de minute. Imaginați-vă, ceea ce este utilizarea de piscină, dacă doriți să devină mai subțiri. Și ce beneficii acest sport pentru bărbați?

Și pentru bărbați sunt beneficiile de înot?

Bărbații sunt de înot de asemenea, ar trebui să acorde o atenție. Adolescentul utilizează în mod regulat piscina, acesta va fi un puternic, Hardy, dobândi o poziție bună, strângeți mușchii picioarelor și brațelor, presa, forma corectă și de relief corp frumos. Înotătorii sunt întotdeauna bine dezvoltate centura scapulară, iar acest lucru este deosebit de important pentru baieti - umeri largi și șolduri înguste - astfel încât arată cifra ideală de sex masculin. În plus, stați bărbați activi în piscina un efect favorabil asupra potenței și a funcției de reproducere, în general. Deci, este util pentru om de înot la orice vârstă. Clase în apa va ajuta să câștige stabilitate emoțională și de a scăpa de stres, și nu este mai puțin importantă. tip echilibrat și calm, puternic și încrezător, frumos și inteligent - un vis de orice fată.

Activitatea fizică în apă și starea de sănătate a inimii, vaselor de sânge și plămâni

Indiferent de sex, exerciții de apă și înot, în general, va contribui la consolidarea sistemului cardiovascular. Când ne-am arunca cu capul în apă, navele constrict, landfall, navele se dilata. Acest lucru se întâmplă pereții vasculari de formare, acestea devin flexibile și elastice, care previne riscul de accident vascular cerebral și presiunea se stabilizează. La momentul mișcărilor active, în timp ce înot și va beneficia de inima. Mușchiul inimii devine mai rezistent. În timp ce înot în piscină și exerciții ușoare. Clase în apă contribuie la îmbunătățirea calității funcției respiratorii, a crescut capacitatea pulmonară ușor. Acest lucru este foarte important, deoarece organismul devine mai mult oxigen, metabolismul accelerat, creierul funcționează mai bine, îmbunătățește memoria.

Contraindicații pentru înot

În ciuda tuturor beneficiilor primite de o persoană angajată în înot, la sport, există unele contraindicații:

• Boli respiratorii în formă acută.
• sindromul spastică, epilepsie.
• Boli de piele.
• boli de inima, care necesită supraveghere medicală constantă.

Dacă doriți să fie relaxat, pentru a avea bucurie, pentru a îmbunătăți sănătatea lor și să devină mai flexibil loc, mai bine decât piscina, și nu este necesar să se caute. Cele mai eficiente, desigur, va fi de formare cu un antrenor, care va lua în considerare nevoile dumneavoastră și de a ajuta a face ciclul de formare dreapta. Amintiți-vă că, înainte de scufundare în apă, urmată de câteva minute de warm-up plătit să se încălzească fibrele musculare. În acest caz, veți ajunge rapid la rezultatele dorite.

Olga Samoilova pentru popularitatea de sănătate (www.rasteniya-lecarstvennie.ru)