Ce înseamnă plictisitoare - sensul cuvintelor

valori căutare / cuvinte de interpretare

Secțiunea este foarte ușor de utilizat. Caseta de sugestie este suficient pentru a introduce cuvântul dorit, și vă vom emite o listă a valorilor sale. Vreau să rețineți că site-ul nostru oferă date din diferite surse - enciclopedic, sensibilă, cuvânt dicționare de formare. Aici puteți obține, de asemenea, familiarizat cu exemple de utilizare a cuvintelor introduse.Dicționar explicativ al limbii române. DN Ushakov

plictisitoare, plictisitoare; plictisitoare, plictisitoare, plictisitoare.

Experimentarea descurajare. Una dintre tristețea, depresia este capabil să se simtă descurajat. Baratynsky. Am devenit atent și trist. Limbi.

Pline cu tristețe, exprimând dejecție, melancolie, trist, sumbru. Tătară înăsprit cântec trist. Pușkin. Plansul becață peste simplu plictisitoare. Nekrasov. Din păcate (adv.) Și arde cu o torță pocnituri. Ryleev. gânduri triste, Gloomy intra in posesia ei. Cehov. Rusty balamale plictisitoare (adv.) Sang. Nekrasov. Deci, asta e ceea ce! În cele din urmă ea a spus cu tristețe (adv.). Goncharov.

Dicționar explicativ al limbii române. SI Ozhegov, N.Yu.Shvedova.

-Separat retragerea; plictisitoare. Experimentarea sau exprimarea melancolie dejecțiilor. om din SUA. Trist cântec. aviz din SUA. și substantiv. Tristetea, s, f.

Noul glosar și cuvânt formarea dicționar al limbii române, TF Efremova.

Legate de Val. un substantiv. descurajata. asociate cu ea.

Pline cu tristețe, plin de tristețe, melancolie; trist, # 13; sumbru.

Exemple de utilizarea cuvântului plictisitoare în literatura de specialitate.

În urmă cu doar câteva minute, m-am gândit că petrec câteva luni plictisitoare în acest birou, orarul de zbor în curs de dezvoltare prin stabilirea prețurilor pentru livrarea de e-mail prin aer și de a face alte treburi utile și plictisitoare.

O dată pe săptămână, celălalt atunci când tatăl său pe schimbarea a fost, și mama mea în sat a fost departe de magazine de telefonie mobilă, a luat, a luat acasă, se așeză la fereastră spre grădină, au aruncat cu tambur înapoi ascultătoare, cu dragoste uns cu ulei, împușcat pentru ascunderea dulap, deal, spalier răgușită, părinte foto nunta, și zi și noapte ikavshie plictisitoare ceasuri, bine navoyevat, naschelkat, înfășurat într-o pânză din nou și a avut loc.Câteva minute mai târziu, în mers Agricole, ci dintr-o privire la fața lui trist Gorbunov știa că speranțele ei nu au fost realizate.

Știi, eu nu sunt de acord - a spus el Vokepu plictisitoare, agrochimie, care a fost de echitatie în Abbenay.

A sunat înainte de a putea duce chiar toaleta lui, și a spus Sarah că se întâmplă în seara pentru a invita alte persoane, șase sau șapte astfel de oameni conviviale vesel ca Dr. Stenersen, un avocat Hansen, un asociat și un pic împrăștiate, dar într-adevăr doare Din păcate trăiesc pe pământul nostru.

După ce am citit ultima pagină, Altman, fără să se uite la Vadim, în liniște și cu tristețe el a spus: - Nu renunța la mărturia lui?

În colțul, cu picioarele încrucișate ședinței mecanic pacient astro, whittling niște bețe și, ca de obicei, legănîndu, fredonând pentru sine un cântec trist: Curly, Curly, Macara da vulturii, printre ceata soare.

Deoarece lepivshiesya copilărie alături de părinții în tractor și se combină scaunele din școală chiar și anii care au învățat să afaceri ușor de mașină, obișnuiți să repare și să inspire utilaje agricole colective surmenaj APB, băieți a suflat viață în mașini piept de fier răcite și, în afară de acestea, nimeni nu a crezut, acest fel se poate crea, care sa transformat gri de praf și zăpadă poate plicticos aparatul să se încălzească și să înceapă să lucreze.

Am bile desfigurat plictisitoare traci bărbați, în timp ce saloane St Petersburg da o stralucire aparte si o varietate de uniforme de orbitoare de ofițeri români.

Digna, o victimă accident vascular cerebral situată în pământ, și, după o secetă severă, lauda pe Domnul în cele din urmă razdozhdilo, lucrător pe barjă a adus turbă, înoată cincizeci de mile sau cam asa ceva, și a spus că recoltele nu germina, câmpuri uscate în sus, în căutarea trist și superb miros urât, dacă în zonele joase sau pe deal.

bucuria disperată de a fi în acest ciclu nesfârșit de speranță spre deosebire de o plictisitoare, pe care omul subjugă său unul și numai viața, chinuit de conștiința de păcat neadaptare - scorneli - esența și evadarea din ea într-o revoltă, nihilism, sau lipsa de credință în masca de ipocrit.

În același timp, undeva pe acoperiș sunetele plictisitoare și lipsite de sens fireman cântec - el a fost plictisit de lene pe datoria.

Ei au descoperit deja acest eșec teribil în realitatea lumii, lumea noastră și lipsită de soare fără stele plin de gheață, ceață și creaturi semisentient plictisitoare care cutreieră acolo în ceață printre hummocks înalte și sloi.

Acesta este ușor de explicat: orfan de tată, copilărie trist nu putea să nu afecteze caracterul copilului, dar încă această tendință sălbatică de fiecare moment liber să se clatine cu monștri rătăcitori.

Sursa: Biblioteca Maksima Moshkova