Ce înseamnă retrospectivă - sensul cuvintelor

valori căutare / cuvinte de interpretare

Secțiunea este foarte ușor de utilizat. Caseta de sugestie este suficient pentru a introduce cuvântul dorit, și vă vom emite o listă a valorilor sale. Vreau să rețineți că site-ul nostru oferă date din diferite surse - enciclopedic, sensibilă, cuvânt dicționare de formare. Aici puteți obține, de asemenea, familiarizat cu exemple de utilizare a cuvintelor introduse.Dicționar explicativ al limbii române. SI Ozhegov, N.Yu.Shvedova.

-s, w. (Cartea.). O privire în trecut, revizui ceea ce a fost în trecut.

Noul glosar și cuvânt formarea dicționar al limbii române, TF Efremova.

Demonstrarea de lucrări de către un artist sau într-un director temporar # 13; creând o secvență de (în artă și cinematografie).

Tratamentul în trecut, uita-te înapoi; retrospecție.

Retrospectiva - o privire în trecut,

Retrospectiva - este o formă de exprimare verbală care trimite elevii la datele de conținut precedente.

Exemple de utilizarea cuvântului literatura retrospectivă.Așa cum am spus, Retrospectivă aprofunda în continuare diviziunea tradițională.

Aceasta a fost situația înainte de începerea Retrospectivei. și sa încheiat într-o societate pe care îl vezi.

Prin Retrospective timp ei încă nu industrializeze economia lor cea mai mare parte țărănești.

În retrospectivă. Mi-ar fi mai dificil de abordat, și să lucreze împreună cu președintele Indoneziei, care ar avea caracterul și temperamentul Sukarno.

Privind în jur, în retrospectivă, dezvoltarea unei forme constituționale de guvernare în Coreea, am ajuns la concluzia că diferențele politice dintre majoritate și minoritate, între ramurile legislative și executive și chiar între politicieni individuali, au condus adesea la utilizarea unor forme extreme de luptă politică.

Regiunea Asiei Centrale, transformarea Afganistanului într-un focar de terorism internațional și a traficului de droguri - pentru a aborda cazuri specifice de amenințări militare care provin de pe teritoriul afgan, o retrospectivă a evenimentelor Batken și relația lor cu expansiune de droguri.

publicații retrospective despre Visoțki, probabil unic: Privind înapoi, am fost surprinși să constate că în intonația vysotskovedeniya - lucrari, care pretinde a fi atotcuprinzătoare.

În retrospectivă, capturarea Siciliei în 1943, se pare ușor, dar în realitate, primul pas pe continentul european a fost dificil, asociat cu un număr de teste.

Sursa: Biblioteca Maksima Moshkova