Ce vrei să spui privilegiații - sensul cuvintelor

valori căutare / cuvinte de interpretare

Secțiunea este foarte ușor de utilizat. Caseta de sugestie este suficient pentru a introduce cuvântul dorit, și vă vom emite o listă a valorilor sale. Vreau să rețineți că site-ul nostru oferă date din diferite surse - enciclopedic, sensibilă, cuvânt dicționare de formare. Aici puteți obține, de asemenea, familiarizat cu exemple de utilizare a cuvintelor introduse.glosar economic

Nume, titluri, fraze și expresii care conțin „privilegiat“:

Dicționar financiar

Nume, titluri, fraze și expresii care conțin „privilegiat“:

Dicționar explicativ al limbii române. DN Ushakov

preferat, privilegiat (librărie.). Bucurându-se de unele n. privilegii. privilegiați. strat Privilegiat proletariatului a puterilor imperialiste, trăiește parțial în detrimentul a sute de milioane de oameni necivilizați. Lenin.

Livrarea ce Dl. privilegii. Poziția privilegiată.

Dicționar explicativ al limbii române. SI Ozhegov, N.Yu.Shvedova.

Bucurați-vă de privilegii. privilegiați.

Mai bine, mai avantajoase decât altele. Pune pe cineva numit. într-o poziție privilegiată.

substantiv. privilegiu, s, f.

Noul glosar și cuvânt formarea dicționar al limbii române, TF Efremova.

m # 13 .; Oricine are nici eu. privilegiile de care se bucură orice l. privilegii.

Legate de Val. un substantiv. privilegiu. asociate cu ea.

Exemple de utilizare preferată a cuvântului în literatura de specialitate.

În cazul în care o acțiune preferențială dă dreptul titularului său la un singur vot, în determinarea numărului de acțiuni cu drept de vot din fiecare vot este considerat ca o cotă de vot separată a cotei sale de preferat.În cazul în care o acțiune preferențială dă dreptul titularului său la un singur vot, în determinarea numărului de acțiuni cu drept de vot din fiecare vot este considerat ca fiind unul cota de vot din această cotă preferată.

Titularii de acțiuni preferențiale de un anumit tip, dreptul de vot în cadrul Adunării Generale cu privire la probleme de competența sa, pornind de la întâlnirea următoare anuale, a luat decizia de a plăti dividende pentru acțiunile preferențiale de acest tip sau să le plătească nu în întregime și până la prima plata dividendelor pentru aceste acțiuni în întregime.

În cazul în care un acționar deține acțiuni preferențiale ale companiei, oferindu-i dreptul de a participa la ședință, acesta este doar mandatul emis.

Caesarismului, sau forma sa burgheză, bonapartismul, intră în scenă în acele momente în istorie când lupta ascuțită a două tabere ridică puterea de stat asupra națiunii și asigură-o pe forma, independența completă a claselor, dar, de fapt - numai libertatea necesară pentru proteja privilegiat.

Seara am văzut, ascultarea de legile nescrise, gasca privilegiat trage taxe - jumătate din veniturile din munca lor sezonier - pentru a hrăni boa lui Ashotika și prietenul său blând - liderul echipei Anka Polozova.

Dar District kormlenschikov niciodată nu a devenit proprietatea lor a aterizat, iar patrimonială preferat drepturi suverane acordat niciodată nu le prisvoyalis genetic.

Deci, salvați-le acum dacă zeul sânge, planetar nemilos zeu patroneaza doar privilegiat?

Poate că Javid a văzut în această amenințare Peymone la poziția sa privilegiată.

Dar, în timp ce el a avut grijă de noi nerodovityh, oameni talentați, să le dea titluri de noblete, titluri, a introdus un decret privind primogenitură, consolidarea în locul vechilor boieri nouă clasă privilegiată.

Oricum, este - o piesă a solicitantului, el - locuitor zonă restrânsă privilegiată.

Este clar că toată această birocrație barează drumul acestei miniere de aur privat, în fața minerilor, și creează o poziție privilegiată pentru capitaliștilor.

În primul rând au fost ocupate acum tatăl lui Iacov, cursuri pentru multe la disciplinele o dată istorică, pentru Tatăl cunoștință discipolul său preferat, nu numai din pre-istorie și istoria veche a ordinului benedictin, dar cu sursa de evul mediu timpuriu, și, în plus, pus deoparte pentru acest ceas citește cu el o parte din cronicarului vechi în original.

Sursa: Biblioteca Maksima Moshkova