Cel mai rau roller coaster din lume

# Xe804; Share on Facebook # Xe802; Spune-le prietenilor FaceBook # Xe805; colegii de clasă

Pentru fanii de sporturi extreme parcuri tematice au venit cu atât de distractiv, ca un roller coaster. Ei sunt capabili de a oferi vizitatorilor o mulțime de emoții turbulente și îți taie răsuflarea. Mai întâi au fost cele mai extreme roller coaster din statul american Virginia, în parcul Six Flags Magic Mountain. Ei au fost un design cu primul laț în lume. Dar, în clădiri moderne, nu este cel mai rău. Noile atracții lovit altitudine, viteză, lungime, și alte caracteristici meniurile improbabil.Cititorii sunt prezentate cu cel mai rău roller coaster din lume - top 10.

Formula Rossa EAU

Ce este roller coaster

Thunder Dolphin Japonia

Ce este roller coaster

ThunderDolphin (Japonia) sau „delfin Thunder“ este unul dintre cele mai infricosatoare roller coaster din lume. Unicitatea atracția constă în faptul că are un inel de beton și înconjoară clădirea la o distanță foarte aproape. maxime ating viteze de aici este de 130 km / h. Pentru construcția de clădiri a durat aproximativ 37 de milioane de dolari SUA. Operațiunea „delfin Thunder“ a fost suspendat pentru un timp, după proiectarea piesei de metal și rănit un pasager devine în. După incident, reparații și Thunder Dolphin au avut loc din nou redeschis.

Ce este roller coaster

Dodonpa (Japonia) atractie este un roller coaster, care sunt printre cele zece cele mai de temut din lume. "Dodonpa" este un parc de distracții japonez Fuji-Q Highland în Yamanashi. Prin viteza acestor diapozitive ocupă locul al patrulea în lume. Ei sunt capabili să accelereze la 172 km / h în 1.8 secunde. Imediat după începerea, „Dodonpa“ se înalță tot la o înălțime de 52 de metri și papură la viteză mare în jos. Pentru un minut de așteptare pentru pasagerii nervii furnicătură călătorie de mai mult de 1 km. Hill este situat la poalele muntelui Fuji.Intimidator 305 US

Ce este roller coaster

Ce este roller coaster

KingdaKa (SUA) - cel mai mare roller coaster, situat în statul New Jersey, în parcul Six Flags. Înălțimea clădirii este de 139 de metri, care este un record mondial. Emergente rata de atracție este al doilea numai la Formula Rossa Emirates. Pe Kingda Ka este 206 kilometri pe oră, care este scris în doar 3,5 secunde. Alpinism la partea de sus a căruciorului sub propria greutate se încadrează în jos rapid. Kingda Ka a învățat în mod repetat, daunele mecanice diferite de mai multe ori închis pentru reparații, dar toate problemele sunt eliminate în condiții de siguranță.

Ce este roller coaster

Turnul de teroare al II-lea, Australia

Ce este roller coaster

Silver Star Germania

Ce este roller coaster

Silver Star (Germania) sau „Silver Star“ deschide cele trei cele mai de temut din lume de montagne russe. Acestea sunt situate în Germania, cel mai mare parc de distracții Europa-Park, care este considerat unul dintre cele mai vizitate. Înălțimea „Silver Star“ este egală cu 73 de metri, care este comparabil cu clădirea de nouă etaje. Lungimea totală a liniei este 1.620 de metri, și viteza de atracție format - 127 kilometri pe oră.

Ce este roller coaster

Shambala (Spania) este unul dintre cele mai infricosatoare roller coaster din lume. Shambala este faimosul catalan Parcul tematic Port Aventura. Atracție este de 5 up-uri în timpul funcționării, dintre care cel mai mic are o înălțime echivalentă cu clădirea de 7 etaje. În fiecare dintre aceste ruleaza, pasagerii vor experimenta un efect cunoscut sub numele de timp de aer, pierde contactul cu scaunul. Va fi ca schimbările bruște de nivel pe un drum de pământ, dar mult mai intensă. Shambala detine trei recorduri europene înălțime, lungime și viteza de toamna. Înălțimea maximă este de 76 de metri, lungimea de incidență egală cu 78 de metri, iar viteza de - 134 kilometri pe oră.

Superman: Escape de la Krypton SUA

Ce este roller coaster

Superman: EscapefromKrypton (SUA), care se traduce ca "Superman: Escape de la Krypton" condus de top roller coaster cele mai terifiante. Una dintre cele mai inalte plimbari din lume este capabil de viteze de până la 160 km / h. punctul maxim de cel mai înalt „Superman“ este la nivelul de 126,5 metri deasupra solului. Înălțimea de cădere este de 100 de slide-uri cu metri. Atracții extreme situate în Six Flags Magic Mountain parc de distracții, California.