Coase fusta de vară cu descrierea lui mâini model

Fuste - este o parte integrantă din garderoba femeilor. Că modelele fuste de vara sunt dotate cu cea mai mare varietate, astfel încât fiecare poate alege exact ceea ce corespunde cu gust și starea de spirit. In acest articol vom coase fusta de vara cu mâinile sale o varietate de stiluri (drepte, îngustate, evazate și volane), precum și orice lungime de la mini la maxi. Cu mai multe modele de a face fata perfect cusătoreasă chiar novice.Fusta cu mâinile pe mâna lui

Cât de repede coase o fustă de soare fără model

Coase fusta aveți nevoie de material, fir și foarfece, mașină de cusut, bandă măsură, o bandă elastică largă, zip și o bucată de săpun pentru layout tesatura.

Acest stil este indispensabil pentru oricine care vrea să creeze o imagine romantica feminin. costum fusta soare ca fetele zvelte, și cei care ar dori să se ascundă șolduri pline și subliniază talie.

Înainte de a lucra la modelul de fusta fără a fi nevoie pentru a elimina doar o singură dimensiune - circumferința taliei. Țesătura trebuie să fie extins pe o suprafață suficient de mare (pe un birou sau pe podea), apoi în centrul tăiat este necesar pentru a desena un cerc, care corespunde talie volum. Raza se calculează prin împărțirea circumferinței taliei cu 2 și înmulțirea cu 3,14.

În continuare, caracteristicile celui de al doilea cerc cu aceeași distanță centru de la o margine la marginea a doua a cercului va fi egală cu lungimea dorită a fustei, în plus, sub rezerva unei coasere mică.

Acum doriți să taie piesa de prelucrat, și trageți în sus marginea de jos tiv cusute la talie elastică. soare simplu fusta este gata!

Pentru cei carora le place lucruri neobișnuite, puteți experimenta cu forma de fusta. De exemplu, în loc de circumferința exterioară a extragerii și tăiate (partea 120 cm) pătrat și cusute în același fel.

Coase fusta la sifon podea

Fusta cu mâinile pe mâna lui

Pentru a face o fusta cu mâinile, veți avea nevoie de sifon segment sau alt material ușor cu privire la dimensiunea de 1h2,5 m elastic talie mare, tesatura subtire pentru padding și o culoare de potrivire a firului.

Pentru a tăia o fusta, va trebui să măsoare circumferința taliei și lungimea dorită, de la talie la podea. Construiți un model pe fotografia de mai sus, și transferat la segmentul de tesut. Este tăiat și Coase:

  • fuste laterale sunt cusute cusături pe o mașină de scris, acoperit de nori margine și proutyuzhivaem.
  • La partea de sus a fustei de la guma de talie SEW.
  • Coase pe combinezoane, în cazul în care materialul este transparent. În cazul în care problema este suficient de densă, jupă nu se poate face.
  • Încercarea de pe o fusta, pentru a determina lungimea exactă, și tiv cusute. Fusta Maxi este gata!


Elastic la talie pot fi ascunse în material, în cazul în care nu există nici o dorință de a se concentra pe o bandă largă. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie pentru a sculpta o fusta aproximativ 5 cm mai lung decât a fost inițial, îndoiți și firul banda elastică. Cu toate acestea, fetele cu o curea talie subțire este punctul central arata foarte elegant și atractiv, și este recomandat să plece.

Fusta de vara pentru femei obeze

Acest model este pentru femei mai mari pot fi la fel de rapid pentru a coase fără modele de construcții. Caracteristicile acestei fusta - alungibil curea-drawstring cu panglica elastica, o incizie lungă, imitarea mirosul. În astfel de lucruri vor fi întotdeauna confortabil și confortabil.

Dimensiunea fusta în acest exemplu, 50-58, și lungimea de 88 cm, cel mai bun. Va arata lumina naturala sau tesaturi mixte. Acesta poate fi cusute din bumbac, in, vascoza.

Fusta cu mâinile pe mâna lui

Cantitatea de tesut necesar pentru diverse dimensiuni (cu o lățime web de 150 cm.): 1 50-52 m la dimensiune, 1,55 m pentru 54go dimensiune de 1,65 m pentru 56go dimensiune de 1,70 m pentru 58go dimensiune. În plus, veți avea nevoie de o panglică flexibil de aproximativ 90-110 cm și 2 cm în lățime.

Dacă alegeți tesatura cu un model, trebuie să acorde atenție în cazul în care regia de model (în cazul în care direcțiile sunt diferite). În instrucțiunile noastre pentru salvarea ofertei de material tăiat dimensiunea fusta 50-52 pe fire de capital fusta și mari - în transversală. La ieșirea indemnizație de 15 mm.

Acesta a obținut web, cu o lățime de diferite dimensiuni de 142 - 146 - 152 - 158 - 164 cm și 93,5 cm lungime. 5,5 cm în partea de sus stânga la kuliske și conductele.

Obținerea de fuste de cusut:

Pe părțile laterale și marginea inferioară a panoului inferior cotelor 1 cm. Proutyuzhivaem și coase pe o mașină de scris.

Ne întoarcem de pe panza, astfel încât semnul dreapta cusătură față de stânga, la o distanță de 30 cm, însăilați partea de sus a fustei.

Tuck și proutyuzhivaem marginea superioară a fustei pe dos. Pe partea greșită potolește Mai mult 3cm-ul web și de a face o linie la o distanță de 2,5 cm pentru kuliske. Lăsând o porțiune de deschidere mică a spatelui, pentru a fir chingile. Vdevaem panglică taie lungimea dorită (egală cu circumferința taliei) și coase marginile. Coase sus kuliske porțiune de deschidere.

În miros întindere kuliske față și pavarea copci pentru fixarea panglică elastică în poziția dorită. Fusta este gata!

Tricotaj vara fusta

O altă tendință de moda a sezonului de vară - fuste, croșetate sau spițe. Ajurată fusta unui fir naturale de lumină este sigur de a deveni punctul culminant al dulapului.

Croșetat fusta în cadrul schemei cu o descriere care este prezentată mai jos, va dura aproximativ 350 g de fire de bumbac alb. Acest lucru este ideal pentru vreme caldă, dar puteți alege o culoare diferită. În conformitate cu dispozițiile 50 g de spițe fire verzi și visiniu №4,5 și 4, curea panglică.

Fusta cu mâinile pe mâna lui

Acumularea de ace 111 bucle și provyazyvaem primă schemă de model, alternativ verde, vin roșu, și culorile alb.

Mai mult de 20 cm provyazyvaem fire albe de-al doilea circuit și încă 90 cm la a treia.

Provyazyvaem bucle faciale de un singur rând. După aceea, vom începe să diminueze bucla: provyazyvaem 10 backstitches 2 bucle de-a lungul mai jos, * 2 broda, cu un alt 2 * - se repetă de la * la * de 22 de ori, 11 provyazyvaem backstitches bucle. Ca urmare, spițele trebuie să rămână 88.

Alternând rânduri faciale și provyazyvaem după 4 fir rânduri.

Provyazyvaem 4 facial, 2, împreună, fata 9 *, 2 *, împreună, se repetă de la * la * de 7 ori, 5 finisaj facial diferit.

Ultimele 5 rânduri în jartiera cusatura provyazyvaem.

Coase fusta si panglica filetată la talie. Înainte nevoie să se spele ușor de purtat și se usucă produsul pe o suprafață orizontală.