Cum de a construi o casa de caramida cu mâinile lor instrucțiuni corect videoclip pentru construcții, fotografii și preț

Multi se intreaba acum cum de a construi o casa de caramida cu propriile sale mâini. Caramida este una dintre cele mai durabile materiale, astfel încât această casă va sta mai mult de o sută de ani. Cu toate acestea, costă foarte scump, astfel încât construcția va necesita investiții semnificative.Casă de caramida a fost mult timp considerat un simbol al bogăției și respectabilitate. În cazul în care pentru a începe construcția, și cum să-l facă cele mai profitabile?

Cum de a construi o casă de cărămidă

Pregătirea estimărilor proiectului și costuri

Construirea unei case de caramida se poate ocupa mai mult de un an, totul depinde de mărimea structurii. Munca începe cu o planificare atentă și estimări detaliate pentru a estima costurile viitoare.

Aproximativ 20% din valoarea casei cade pe fundație, prețul va depinde și de numărul de etaje, mansarda și disponibilitatea altor caracteristici.

Cum de a construi o casă de cărămidă

Un exemplu de estimare preliminară pentru construirea casei

Cea mai simplă opțiune - clădire-o poveste, ridicat pe un proiect de dotare standard. Trebuie să fie definite în prealabil cu dimensiunile zidurilor de sprijin și de grosimea lor. Pentru zonele cu climat aspru, utilizate în mod normal în ouătoare cărămizi 2-2.5, ceea ce permite evitarea pierderilor grave de căldură în perioada rece.

Ar trebui să ia în considerare amplasarea de camere, coridoare, ferestre și uși. În proiectul reflectă plasarea ferestrelor și a ușilor, precum și zona lor, ceea ce permite calcularea numărului de cărămizi.

Este necesar să se determine tipul și tipul de materiale pentru acoperișuri si de acoperire, izolare și ia în considerare variațiile de finisare interioare.

Sfat! Este important să se ia în considerare cheltuieli neprevăzute. Brick a vândut întotdeauna un pic mai laid, ca să nu mai puțin de 5% este necesar pentru a merge la luptă și căsătorie.

Atunci când toate calculele sunt finalizate, puteți cumpăra materiale și trece direct la construcția. Face față singure o astfel de sarcină este foarte dificilă, iar lucrarea poate fi amânată pentru o perioadă nedeterminată, deci este înțelept să numeri opțiunile de angajare asistenți.

Construcția fundației

Fundația - baza acasă și o garanție a durabilității sale și să-l salvați în orice caz, nu-l merita. Pentru casele din caramida utilizate cel mai frecvent tip de bandă fundație. -O singură bucată placă de beton va fi foarte costisitoare, iar în acest caz, nu este justificată.

Dacă solul conține prea multă umezeală, preconfigurată uscată și cu atenție tamped.

Cum de a construi o casă de cărămidă

Fundamentul aspect de circuit

Conform planului casei de pe site-ul este marcat căptușită perimetrul fundației viitorului cu ajutorul cuie și siruri de caractere. Apoi, un șanț este săpat pentru fundație, adâncimea care va depinde de parametrii de sol și adâncimea de congelare și la proiectul de tip și structură.

Mai multe informații detaliate pot fi găsite în SNIP 2.02.01-83 „Adâncimea fundațiilor. In partea de jos este umplut cu un strat de nisip sau pietriș. Gros de construcție de bază ajută la evitarea deformare și crăparea în timpul retragerii.

Cum de a construi o casă de cărămidă

Se umple fundația cu ajutorul mixerului de auto-industriale

Fundam armat cu un cadru metalic al armăturii pentru a conferi rezistență sporită.

Sfat! Pentru a atinge puterea maximă de turnare de dorit să se efectueze la un moment dat. Pentru aceste scopuri, comanda optimă cu furnizarea de gata amestecat folosind un comercial auto-mixer.

În cazul în care acest lucru nu este o opțiune, folosiți mixerul, iar acest lucru ar trebui să fie efectuate de către mai multe persoane. Stratul superior a fost capacul este aliniat cu o spatula. Fundația are nevoie de timp pentru a uscat complet, perioada plină de setare a betonului este de aproximativ treizeci de zile.

Cum de a construi o casă de cărămidă

fundație benzi gata

construcție de perete

Cum de a construi o casă de cărămidă? Masoneria se poate face cu propriile mâini, dar, dacă este posibil, este mai bine să încredințeze activitatea artiștilor profesioniști. Aceasta este o problemă destul de complexă, care necesită experiență și îndemânare.

Incorect zidărie executate poate duce la fisuri în pereți și prăbușirea întregii case. Cu toate acestea, dacă sunteți încrezători în abilitățile lor, lucru independent va salva o mulțime de bani.

Cum de a construi o casă de cărămidă

Care pentru a alege caramida: silicat sau ceramică?

Este important de a alege o cărămidă, optim adecvat pentru ridicarea pereților.

Două variante - silicat și ceramică, ambele au plusuri lor:

  • caramida Silicat - cea mai ieftină opțiune în acest caz, pentru proprietățile decorative și de altă natură, nu este inferior ceramica;


Cum de a construi o casă de cărămidă

Probele silicat cărămizi

  • cărămidă silicioasă mai poate fi de diferite culori, care joacă un rol important în construcția casei. Dublu-var caramida M 150 este potrivit pentru construirea de pereți portanți, dimensiunile sale permit să salva pe achiziționarea de materiale. În acest caz, nu este rezistent la apă, astfel încât să nu poată fi utilizat pentru construcția capacului;
  • caramida ceramice a crescut rezistenta la o varietate de influențe dăunătoare. El nu va fi frică de umezeală sau la temperaturi scăzute, este un material foarte durabil, deși în comparație cu cărămidă de siliciu are o conductivitate termică ridicată.

Cum de a construi o casă de cărămidă

Mai bine să ia în considerare toate opțiunile și să aleagă cele mai bune prețuri și materiale de calitate. Înainte de începerea ouatului pe un strat de acoperire de impermeabilizare fundație prevăzută. De la un colț în altul trage cablul de control, ajutând pentru a vedea o linie orizontală pentru rânduri corespunzătoare stivuirea cărămizi.

Prepararea soluției

O soluție pentru zidărie de cărămidă este format din nisip mici, atent cernut, apă curată și a cimentului M400 sau M500. Pentru a marca raportul soluție M50 de nisip și ciment în preparat va fi de 4: 1. Cu cât nisipul în soluție, cu atât mai puțin ar fi robust.

Cum de a construi o casă de cărămidă

O soluție pentru zidărie

Nisip înainte de muncă este cernut printr-o sită de construcție, astfel încât să nu rămână pietre, crengi și alte resturi.

Sfat! Este important ca cantitatea de soluție preparată poate fi utilizată pentru 1 dată, în caz contrar se va intari si nu va mai potrivit pentru lucrările ulterioare.

componente de soluții în proporțiile corespunzătoare ouătoare un mixer de beton și se amestecă până când complet fierte și apoi se toarnă într-o cadă și o soluție poate trece direct la zidărie.

pereți de zidărie

Montajul începe din colțuri, în cazul în care mai multe cărămizi stabilite. Apoi, pe baza unui strat uniform de 8 mm grosime este prevăzută o soluție și cărămizi stivuite pe ea.

Primul rând să fie o referință conform schemei, din moment ce toate peretele ulterior va depinde de ea. Cele mai mici rândurile - Soclul clădirii - trebuie să fie stabilite numai caramida ceramica.

Instrucțiuni de stabilire cărămizi - regulile de bază:

  1. Înainte de utilizare, în cazul în care caramida este foarte uscat, este imersat timp de câteva minute în apă. Ceramica are o proprietate de a absorbi umezeala, iar dacă acest lucru nu se face o va scoate din soluție, reducând rezistența acesteia;
  2. Pozarea se efectuează în strictă conformitate cu bandaje: principiul de bază așa-numitele încât fiecare cărămidă succesive ar trebui să fie stabilite pe cele două serii anterioare. Această schemă furnizează compuși tărie și previne crăparea;

Un sistem de bandajarea

  1. Cu fiecare nouă serie de colțuri ridica, ei trebuie să depășească în mod constant principal seria zidărie 4-5. Ei constant verifica cu un fir cu plumb. rânduri orizontale se determină cu ajutorul unui nivel de spirit, este important să se asigure că stratul de soluție în jurul rândului era uniform;
  2. Zidurile dintre ele ar trebui să fie strict perpendiculară pentru a verifica pătrat de construcție utilizate. Este necesar să se monitorizeze în mod constant precizia de măsurare și control al calității muncii.

Masoneria - este destul de greu de lucru, care necesită răbdare și responsabilitate. Fotografia arată cum arată zidărie dreapta.

Cum de a construi o casă de cărămidă

  1. Înainte de instalarea planșeele în casă cu două etaje trebuie să fie realizate din zidărie Bonder;
  2. Contribuie la spori puterea de armare zidărie cu plase speciale, la fiecare câteva rânduri. Când cărămizi de construcție pentru a fi doar un întreg, fără fisuri și ciobire.

Cum de a construi o casă de cărămidă

Consolidarea pereților în timpul construcției

Acoperiș într-o casă de cărămidă

Ca o regulă, clădiri joase sunt folosite acoperișuri înclinate, deoarece acestea nu se acumulează zăpadă în timpul iernii, și durează mai mult. Odată ce pereții sunt complet finisate, este posibil să se stivă podea mansarda și a trece la amenajarea acoperișului.

Frame este format din mauerlat și căpriori.

Cum de a construi o casă de cărămidă

Mauerlat - este suportul pentru capriori, cherestea groasă, utilizată în mod obișnuit, și este mai bine să-l pună în jurul perimetrului clădirii. Căpriori - un grinzi puternice, care vor continua să sprijine pe acoperiș.

Pentru fixarea materialelor pentru acoperișuri folosite ladă de lemn, care pas va depinde de acoperire. Atunci când se utilizează acoperiș moale, șipcile folosite ca podele solide din placaj sau OSB panouri.

Acoperiș într-o casă de cărămidă necesită o izolație suplimentară. În primul rând, este situat sub stratul barieră de vapori, materialul de încălzire depus pe ea (de obicei, vată minerală), stratul superior de impermeabilizare la mansardă nu se acumulează condens.

Multi-strat „plăcintă de acoperiș“ nu va pierde încălzi clădirea, în timp ce mansarda este necesară pentru a asigura o ventilație adecvată.

Cum de a construi o casă de cărămidă

Sistemul de acoperiș izolat

Construcția de podea izolate într-o casă de cărămidă

Pardoselile din casa de caramida fac foarte des lemn, deoarece este mai ușor de doar cald. În acest caz, grinzi de lemn, între care sunt prevăzute straturi de izolație set.

Din placi scândură de mai sus sub-podea, care poate fi instalat orice acoperire Finish. Ca o astfel de acoperire poate fi un laminat, linoleum, parchet, dar, în orice caz, podeaua nu va răci la atingere.

Dacă se dorește, într-o casă de țară, puteți dota un sistem de pardoseală caldă. Această căldură suplimentară și protecție de frig în timpul sezonului rece.

încălzire prin pardoseală electrică implică stivuire elemente de încălzire pentru pardoseală. Este confortabil, convenabil și în condiții de siguranță, mai ales pentru că temperatura poate fi reglată.

Cum de a construi o casă de cărămidă

Sistemul de încălzire prin pardoseală

La finalizarea lucrărilor de construcție se poate trece la finisajul dur și fin. Opțiunile de aici pot fi setate, iar alegerea va depinde de capacitățile și dorințele proprietarului.

finisare extern pentru case pot avea, de asemenea, o varietate de opțiuni. Cărămidă arată bine pe cont propriu, dar unii preferă să ipsos sau cărămidă casa dale decorative sub cărămidă.

concluzie

Știind cum să construiască o casă de cărămidă, vă puteți crea propriul patrimoniu, ca o clădire nu numai tu, ci, de asemenea, va nepoții tăi. Cărămidă material suficient de rezistent și nu se teme de timp, să reziste cu curaj orice încercări. Casa va fi durabil, confortabil și cald, în plus, este posibil să se facă frumos și elegant.