Cum de a decora imagini

Găsiți și imprima desenul contur. Hârtia depinde de ceea ce ai de gând să picteze o imagine. Pentru acuarele foaie de album regulat cele mai potrivite. Pentru markeri este mai bine să ia o hârtie mai groasă sau carton subțire. Dacă aveți la îndemână doar creioane sau creioane colorate, se potrivesc orice hârtie, inclusiv cel care este utilizat în mod normal pentru imprimantă.Colorat cel mai bun pentru a începe cu câmpurile mari. Dacă vopsea culori, prima vopsea fundal, nu încearcă să meargă dincolo de linia. Fă-l, astfel încât vopseaua nu amortit pentru contururi, încă nu funcționează, așa că încercați să neregularități au fost în interiorul conturului unui obiect sau figură. Apoi, puteți încă repara.

pictura de fundal peste creion, încercați linia a fost strans, fără goluri. creioane adecvate de duritate medie. direcție Hatch pot fi diferite, în funcție de modelul de formă. De obicei, tot fundalul este umplut cu linii drepte, orizontale sau înclinate.

Paint imagine detalii mai fine. În cazul în care nu există nici o probă, încercați pentru a ridica culorile, astfel încât acestea se potrivesc natural în fața ta. Transmiterea detaliile de îmbrăcăminte, în primul rând aplică o suprafață plană, apoi - faldurile unei umbrire mai închisă. Shades sunt obținute în detrimentul o presiune mai mare sau mai mică de un creion, precum și prin utilizarea de diferite nuanțe de aceeași culoare, în cazul în care lucrați cu markere sau vopsele.Se aplică cele mai mici detalii. Acest lucru poate fi o parte a feței și îmbrăcăminte, flori Midway, veselă și clădiri decor. Acestea pot fi aplicate ca o nuanta mai inchisa a culorii de bază, și negru accident vascular cerebral creion sau stilou. Creion și creioane colorate în etapa finală poate fi utilizată în cazul în care veți face restul culorilor imaginii pictate.

Pentru pictura câmpuri mari să ia o perie mai gros, în alte părți ale imaginii - mai subțire. Preferat veveriță moale sau perie nevăstuică.

Pentru vopselele posibile colorare după fiecare etapă pentru a da figura să se usuce. Dar puteți utiliza faptul că vopseaua se întinde pe hârtie umedă și de a obține noi nuanțe.

Dacă vopsea imaginea pe calculator, procedura de lucru poate fi orice. Principalul lucru - la linia, care este o parte a imaginii este separată de celelalte, a fost continuă.

Cum de a decora imagini

Nu răspunde la întrebarea?
Întrebați expertul nostru:

Toți specialiștii în acest domeniu

sfat nou de la KakProsto

De ce să nu folosiți o tavă de pisică

Dacă pisica care locuiește într-un apartament oraș, nu folosiți o tavă, se creează un imens proprietarii de problemă. Zoopsychologists.

 • Cum și în cazul în care pentru a găsi chihlimbar natural în sălbăticie
 • Cum să coase un picnic
 • De ce este util să țină un jurnal
 • Cum de a găti ciuperci Russula
 • Ați uitat parola?
  Nu este un membru?

  Onoare 6X Premium

  O nouă versiune premium