Cum de a face picioare sfaturi zvelte și exerciții pentru a face picioarele subțire și frumos

Cum de a face picioare zvelte
Fiecare femeie viseaza forme feminine moi și picioare zvelte. Pentru a face picioare zvelte, urmați aceste linii directoare.
  1. Se îndepărtează sarea. În scopul de a scăpa de umflarea picioarelor, mananca alimente mai putin sarate: branza, mezeluri, produse semi-finite. Aceste produse împiedică excreția normală a corpului de umiditate. Mananca mai multe legume și fructe, carne și pește, nu utilizați condimente și potențatori de aromă.
  2. Bea diuretice. Perfuziile cu un efect diuretic, și ceai poate ajuta organismul scapa de excesul de lichid, dar nu trebuie abuzat de ele. In nici un caz, nu folosiți diuretice în boli ale rinichilor și ficatului.
  3. Mai multe sanse de a vizita o baie. Baie - o modalitate foarte bună de a pierde în greutate în picioare. Înainte de a intra în camera de aburi, a pus miere și sare pe pielea uscată a picioarelor și popartes aproximativ cinci minute. Apoi ia un duș și uscat picioarele uscate cu un prosop. Această procedură poate fi repetată de cinci ori la rând, dar are contraindicații - diabet zaharat, hipertensiune arteriala si boli de inima.
  4. corp curat. Pentru achiziționarea de armonie va fi utilă o dată pe lună, o zi stau pe ceai și iaurt, precum și pentru a face o clismă pe bază de plante. Contraindicații - hernie, hemoroizi, insuficienta cardiaca, dureri abdominale.
  5. Utilizați lenjerii de pat speciale. O astfel de îmbrăcăminte cum ar fi pantaloni scurți, colanți și pantaloni scurți este bine capabil de a arde țesutului adipos din organism. La purtarea constantă îmbunătățește tonusul muscular și metabolismul.


În plus, eliminați câțiva centimetri în plus la șolduri pentru a ajuta la diverse tratamente spa, împachetări corporale și masaje - celulita si miere.  • Exerciții pentru a scăpa de pantaloni. Stai cu picioarele depărtate la nivelul umerilor și încet îndoiți genunchii și înmuia. Se repetă de 20 de ori. În mai multe dintre aceste abordări face în timpul zilei. Dacă efectuați aceste exerciții în mod regulat, apoi o lună mai târziu, puteți vedea deja rezultatele.
  • Exercitii pentru gasirea armoniei. Ca și în exercițiul anterior, sta-up-uri va ajuta picioarele pentru a găsi armonia. În plus față de genuflexiuni, lunges transmite fiecare picior de 10 ori.
  • Amintiți-vă coarda! Acest exercițiu îmbunătățește forma piciorului. Face 20-30 salturi, crescând treptat numărul lor. Dar, dacă aveți probleme cu inima - renunțe la acest exercițiu.

Asigurați-vă picioarele pot ciselata fiecare. Principalul lucru - răbdarea și atitudinea corectă. Spune-le: „Vreau ca picioarele mele au fost subțire și figura - frumos“, și, treptat, muta spre obiectivul său.