Cum să atragă păsări

Aflați cum să atragă păsări

Deci, în această lecție ne vom uita la principiile de bază ale păsărilor de desen. În ciuda simplității aparentei desen animal cu pene, în acest caz, desigur, există unele dificultăți. Dar, tu doar învăța elementele de bază ale imaginilor lor ca tine dintr-o dată va cădea în loc, și va primi o pasăre elegant, cu trăsături regulate și caracteristici antropomorfe. Putem spune că odată ce ai învățat desen rețetă, vei deveni imediat ușor să o facă.desen arta exista pe teren pentru mai mult de o mie de ani, și peste câteva secole, cei mai buni artiști au dezvoltat o formulă foarte precise, precum și principiile de bază ale oricărui obiect desen. Este o nebunie să scrie roata când a fost inventat o lungă perioadă de timp. Deci, citiți cu atenție și să învețe cum desen păsări.

Cum să elaboreze o pasăre în zbor

Aici este o imagine de pasăre. Cum de a începe desenul lui? Oricine este interesat nu este prima zi a artelor vizuale, probabil, știe deja că orice imagine pentru a începe cu o buclă. Cel mai adesea, care ar vedea forma generală a unui obiect, artistul lasă puțin sau amână din cap și mijește ochii un pic. Astfel, piesele sunt curățate și pot fi văzute, ca să spunem așa, cadrul obiectului, în acest caz - păsările.

Cum să elaboreze o pasăre în zbor

În figura de mai jos putem vedea că contururile de bază ale păsării sunt ușor corp alungit, a subliniat coada, și este înclinată la sol și conturul drept al capului este, de asemenea, ușor alungit. Aproape întotdeauna, corpul păsărilor are forma unei picături, se îngustează spre coada. Desigur, fiecare pasăre are un cioc, aripi, coadă, picioare, etc. ci să le atragă o dată nu are nici un sens, deoarece acestea sunt doar doar inducă în eroare cu Stolk. Primul pas este de a desena cadrul unde mai târziu va întări orice altceva. Se spune că, odată ce ați învățat cum să reprezinte fundația, contur, puteți fi sigur - pasărea ai dreptate.

Doar amintiți-vă că circuitul este foarte slab împingând un creion. mai bine dacă acesta este la un unghi față de hârtie. Astfel, puteți găsi formele fateta dorite. Dacă începe să schițeze lovituri solide și vii, atunci nu va funcționa. Mai presus de toate, nu uitați că, atunci trebuie să scoateți linia suplimentară și de ștergere vii foarte dificilă.Cum să elaboreze o pasăre în zbor

În figura de mai jos putem vedea că pasărea a devenit mai asemănătoare cu ea însăși. Aici ne-am pus cu atenție împreună și se combină două noastre de circuit oval. linii netede conecta cap și corp, iar apoi coada, conturul aripilor, ciocul ascutit pe cap si picioare.

Cum să elaboreze o pasăre în zbor

schița următor vă arată în mod clar că trebuie să conturați forma și poziția ochilor. Amintiți-vă că ochii de păsări sunt întotdeauna mai aproape de ciocul și nu în mijlocul capului sau în partea din spate a capului! Ștergeți spală linia suplimentară în zona gâtului, care ar mai târziu să nu interfereze cu noi, și nu confuz. Principalele contururile deja vopsite, astfel încât toate excesul poate fi îndepărtat.

Cum să elaboreze o pasăre în zbor

Vom continua să lucreze detaliile păsării. Penele de pe aripi, burta de culoare închisă, precum și culoarea liniei pe care le va solicita modul în care este distribuit de culoare. pene Prorisovyvaya pe aripi și coadă, să acorde o atenție aproape de modul în care acestea sunt aranjate. Pe aripile ei sunt adunate într-un pachet și o să disperseze si se subțiază spre marginea exterioară. În final, acestea sunt plasate unul pe celălalt. Pene din coada este mai des opusul - să ia forma de ventilator deschis. La sfârșitul desenului, îndepărtați tușele suplimentare și bloturi.

Cum să elaboreze o pasăre în zbor

În continuare, vă voi arăta câteva dintre elementele de desen păsări în zbor:

Cum să elaboreze o pasăre în zbor

Cum să elaboreze o pasăre în zbor

Cum să elaboreze o pasăre în zbor

Cum să elaboreze o pasăre în zbor

În scopul de a atrage rapid și ușor o pasăre în zbor, aveți nevoie pentru a începe cu construcția axelor. a axei păsării corp și două axe, ceea ce ar însemna aripile frontierei. În final, ar trebui să aibă o parapantă. Acest lucru este de a se asigura că aripile atunci nu s-ar dovedit inegală sau caută în direcții diferite. Atunci când primiți o diagramă ca acesta (desigur, poate fi diferită de pasăre dvs.), care definește în mod clar toate contururile unei păsări, o pasăre în zbor, pentru a primi greșit.

Mai mult, în urma proporțiile de bază pe care le-ați specificat cu liniile drepte încep să contureze păsări schiță. Aici puteți vedea deja că aripile rândul său plat, corpul în raport cu aripile obține cea dreapta. Apoi, pas cu pas puteți pentru a termina pasărea. Pentru a face acest lucru, utilizați lecția de mai sus.

Vrei să controleze vreme în casa ta? Nici o problemă! Pentru a face acest lucru, trebuie doar să cumpere un aparat de aer condiționat în Harkov. Acest lucru vă va ajuta magazin online 5OK.