Cum sa faci un sac șir cu mâinile

Tie mâinile lui

Pentru a începe să țese un sac șir cu mâinile trebuie să învețe mai întâi cum să țeasă un web în jurul valorii. De fapt, aceasta este geanta șir foarte. A doua etapă va învăța să țeasă un mâner pentru ea. Această metodă de țesut un cerc este folosit pentru a crea un cilindru circular sau produse conice. Munca începe pe cercul central (primul rând). În rândurile următoare, în cazul în care produsul plat, numărul de ochiuri crește uniform.Prima etapă de țesut pungi de cumpărături cu mâinile lor

Tie mâinile lui

 1. Relaxați-vă cu un pic de cârlig și fire pentru a face un Slipknot, așa cum se arată în figură. Capătul liber al firului trebuie să depășească de 2 ori raza estimată a articolului sau lungimea elementelor cilindrice. Substratul bucla trebuie sa fie suficient de mare pentru a organiza toate unitățile ghem din primul rând.
  Tie mâinile lui
 2. Atașați balamalele la suprafața de lucru a PIN-ul, astfel încât capătul liber al firului este pe partea stângă. Knit ghem pe o buclă de noduri, ca de obicei. Asigurați-1 ochiuri de plasă mai mică decât cea necesară pentru prima serie.
  Tie mâinile lui
 3. După terminarea ultimelor ochiuri, pentru a ridica capătul liber al firului peste lucrarea și să-l treacă în restul buclei primare. Țineți capătul liber al firului în fața unui Slipknot ca o săgeată, și trageți-l spre stânga, astfel încât bazele lațul strânse peste ea la celălalt capăt al lucrării.
  Tie mâinile lui
 4. Capătul liber al firului care iese din lațul, trageți ferm pe bucla la bucla alcoolizat ei a deschis ca un evantai. Acesta formează un cerc central. Pentru fixarea strânge capătul liber al firului și cravată un nod recif cât mai aproape de locurile în centrul ghemul.
  Tie mâinile lui
 5. Pentru produsul circular buclă pini la suprafața de lucru la aceeași distanță unul față de celălalt.
 6. Pentru articole conice agățate pe produs bucla care iese din cercul central.
 7. Pentru produsele de orice formă pentru a face ultima bucla prin conectarea la capătul liber al firului și de a lucra un nod simplu la marginea exterioară a celorlalte bucle. Apoi învârti într-un cerc, adăugând bucle, acolo unde este necesar. În fereastra fiecărui rând pentru a face ultima bucla, care leagă capătul liber al șirului și un nod de lucru simplu, așa cum este descris mai sus.
  Tie mâinile lui


Aflați cum să se rotească mânerul pentru sac șir cu mâinile

Rețeaua de lamă circulară poate efectua o varietate de produse diferite, dar este mai bine să înceapă cu una dintre cele mai simple - de obicei pungi de cumpărături. Ca orice rundă sau un produs conic, spin de centru. Mai întâi funcționează partea inferioară a pungii formată din centrul cercului 8 yacheyami. Cel puțin mâner pentru transport.

Tie mâinile lui

Fiecare stilou rulează peste 4 ochiuri. Mesh numerotate de 1 - 4 de la stânga la dreapta, pentru a atașa la sfârșitul fire de lucru la ghemul de bază al nodului mesh № 2. o buclă de dimensiunea mânerului Asigurați și pentru a atașa butucul plasei variind № 3. Așezați firul înapoi de-a lungul buclă de mâner și, făcând astfel 2 -lea același nod bucla atașa la ochiuri variind № 1. rezultante bucla dubla duble noduri rep oplesti, lăsând la începutul primului nod înainte de spațiul liber cu privire la dimensiunea de o jumătate de plasă. Ultimul rep nod dublu de a face la nivelul primul nod. Atașați mânerul pentru a plasa nod ghem numărul 4 variind.

Aderarea la un nou fir

Lungimea firului de lucru, care poate păstra naveta este limitată, astfel încât, la un moment dat în munca necesară introducerea unui nou fir.

Cum de a intra în pungi de cumpărături mâner șir

Tie mâinile lui

Fix sfârșitul vechiului fir de lucru foaie de legare îndoiți, ca de obicei. Pentru a tăia un nou fir și înfășurați-l pe cârlig. Un nou fir de a face același lucru se angrenează o altă curbă foaie deasupra ultimului nod ghem, a făcut firul vechi.