Cum se aplica fardul de ochi

Dreptul de machiaj este o artă - și că ei posedă în perfecțiune, este necesar să se cunoască diferitele secretele folosite pentru evidențierea una sau alta parte a feței. De exemplu, este foarte important să se aplice fard de ochi.La alegerea umbrele, este important de a alege tonul potrivit pentru umbrele ochii lui. Schema de culori de nuanțe trebuie să se apropie în mod necesar culoarea ochilor și de îmbrăcăminte. Dar puteți selecta cele care vor contrast cu culoarea ochilor lui. Dacă aplicați umbra exact aceeași culoare ca și ochii, ei vor fuziona și forma o ceață vizuală.

Important! Umbre sidefiu sublinia laxitatea pleoapelor, mat au un efect similar. În acest caz, utilizați o nuanță cu luciu de mătase, este ușoară prezența admisă a nacre.
umbre prea luminoase și paiete sunt recomandate pentru o exclusiv make-up (podium club de noapte, de Anul Nou, etc).

Cum se aplica fardul de ochi

La prima lumină sunt aplicate, iar apoi umbrele întunecate. Ei au nevoie pentru a impune o perie aplicator și umbră. Pentru a face-up a fost persistente, folositi un aplicator umed și baza sub umbra.

Important! Este de o importanță primordială instrumente de machiaj. Pentru aplicarea umbrelor ar trebui să folosească diferite dimensiuni de perii speciale sau aplicatoare, care urmează să fie curățate după fiecare utilizare. Acest lucru ar trebui făcut pentru a se asigura că data viitoare culoarea lor de exploatare umbra nu este distorsionat, amestecat cu resturile rămase ale umbrelor ei.

O perie mare pentru a aplica umbre adecvate în cazul umbrelor uscate. Se aplică umbra unei consistență lichidă ar trebui să se facă lovituri netede ale degetelor sale. Daca este folosit pentru a aplica pensula fard de ochi, atunci umbra se va stabili un strat subțire de invizibil, dar dacă folosiți aplicatorul, umbrele vor forma un strat gros de pronunțat luminoase.

Cum se aplica fardul de ochi

De la alegerea metodei de aplicare umbre machiaj sub ochi depinde de luminozitatea. Metode de aplicare a umbrelor pentru ochi pot fi împărțite în trei tipuri.

Metoda uscată este adecvată pentru aplicarea machiajului zi. El este calea principală, ca cele mai multe dintre umbra are o consistență uscată. Prin urmare, atunci când se utilizează această metodă trebuie să fie aplicată uniform și lin umbrelor pleoapei nuanțele dorite le distribuie cu blândețe. umbre maruntita nu este necesară pentru a șterge, trebuie să pielea ușor umedă, cu un tampon de bumbac. Pentru a umbri mai puțin năruie, aveți nevoie înainte de aplicarea fondului de ten folosi o nuanta care îi va ajuta să rămână în față cât mai mult posibil.

Cum se aplica fardul de ochi

depuneri umede de umbre pe ochi este potrivit pentru machiaj de seara. Pentru a-l utiliza, înainte de a aplica umbra, este necesar să se umezește peria cu apă. Cu această metodă de umbre ochi apar mult mai strălucitoare decât procedeul uscat. Prin urmare, în cazul în care este necesar să se aloce pentru totdeauna, cere-le o culoare strălucitoare, a pus accentul pe nuanțele de culoare utilizate în combinație cu culoarea de haine sau bijuterii, ar trebui să utilizați umbrele de desen umede.Metoda umedă de aplicare a umbrelor devenit popular recent. Când se utilizează, asigurați-vă că să aplici fondul de ten pe pleoapa sub umbra, fara umbra umed suflecate repede și își pierd forma. El înțelege prin folosirea unei perii umezit. Ca rezultat, umbrele devin culoare saturate, oferind ochilor un tip special, de aspectul care nu va sta mai mult de un om.

Cum se aplica fardul de ochi

Există două principal de recepție pentru a sublinia sau de a corecta forma naturală a ochilor: umbrire și iluminat. nuanțe de bază sunt folosite pentru a lumina alba, crem, crem, fildeș, bej deschis, pal violet, culoare sampanie, pastel roz, perla, galben, gri deschis, albastru, verde, etc.

Folosit pentru a întuneca nuante inchise sunt negre, maro închis, gri-maro, verde-oliv, albastru-negru, negru-violet, etc.; și, de asemenea, umbrele contrastante: auriu, verde, maro, albastru, purpuriu, violet, caise, etc.

Este important să se ia în considerare faptul că culori deschise aduc și creșterea vizual, în timp ce întuneric - înstrăina, vizual reduce și de a face ochii mai puțin proeminente.
Ca o regulă, în machiaj folosite trei nuanțe de umbre:

Cum se aplica fardul de ochi

umbre de tehnica de aplicare
Tehnica Umbrelor cuprinde mai multe etape:
1. Înainte de a aplica umbra pe pleoape ar trebui să curățați bine pielea de pe întreaga față, folosind tonic, aplica o crema hranitoare si se lasa la macerat. Este demn de remarcat faptul că, în cazul în umbră vor fi folosite pentru a face o bază de cremă, apoi utilizați crema hidratanta nu este necesară, deoarece acesta a pus bazele acestui tip de umbre. Pentru detalii, consultați Pregătiți-vă ochii pentru machiaj


2. Apoi, trebuie să obțineți ochi umed cu un tampon de bumbac. În cazul în care ochii sunt umflături sau vânătăi sub pleoapa inferioară. primul ar trebui să mascheze corectorului lor specială pe baza tonului. Cum de a face acest lucru, se referă la condiții de repaus alimentar Cum se aplica anticearcan pentru a corecta zona ochilor?

Cum se aplica fardul de ochi

3. Pe întreaga suprafață a secolului, tonul de bază (iluminator) se aplică din colțul interior al ochiului spre exterior. În rolul fundațiilor poate face fundație sau pudra. primer pleoapă aliniată și mai departe de pulbere sine.

4. aplica corect fard de ochi pentru a crea un accent poate fi o varietate de moduri:

- Numai sub osul frontal, trage linia între vârsta mobilă și fixă;

- sau să completeze metoda acest colț diagonală de la marginea exterioară la mijlocul materialului rulant de secol.

Cum se aplica fardul de ochi

În orice caz, după aplicarea umbre este necesară umbra toate liniile curate, la fel ca în make-up, acestea ar trebui să fie netedă și neclară.

5. Se determină rădăcina și cu o perie sau aplicator se aplica pe pleoapa într-o direcție de la colțul interior - spre exterior, de la începutul creșterii genelor - a cutelor pleoapei superioare.

6. Cauze suplimentare, culori contrastante si umbrite.

- În primul caz, tastarea pe o nuanță perie de nuanțe întunecate, trage o linie de-a lungul secolului ei în direcția de la marginea interioară spre exterior. apăsând ușor pensula, amestec trecerea de la întuneric la lumină.

- în al doilea caz un ton întunecat este aplicat la colțul exterior al ochiului, apoi umbrit ușor în direcția corectă. Acesta ar trebui să curgă lin și armonios în bază.

7. Pentru a face vederea mai deschisă, aplică umbre de lumină sub sprânceană și pleoapa de la coltul interior al ochiului (pleoapele superioare și inferioare).

Cum se aplica fardul de ochi

8. model delicat fixat pulbere friabilă transparent.

Lucrul cu umbrele o adevărată plăcere, însoțite de o mare varietate de ele.
Opțiuni pentru aplicarea umbre ochi diverse și fără sfârșit, cu ajutorul lor, o femeie poate visa, în funcție de starea de spirit.
Bazat pe materiale videoforme.ru, www.izuminki.com

Cum de a crește ochii cu machiaj (master-class)

Machiaj lecții Jeanne Saint Jacques: Corector

umbre roz in ochi machiaj: sfaturi și trucuri