Cum se aplica umbrele

Ia-umbra pulbere, dacă aveți tenul gras. Poti cumpara ruj pentru pleoape. Preparate sub formă de pulbere, se potrivesc bine pe pleoape, rujul se aplica cu un burete și ușor umbrită.Aplicați nuanța în funcție de momentul zilei, dacă este machiaj de afaceri, folosind culori luminoase înseamnă mai mult decât de obicei, puteți cumpăra nuanțe crem, mat, fără sideful și luciu. Seara adăuga intensitate, ton mai luminos. Dark Shadows este aplicat la colțurile exterioare ale pleoapelor, iar lumina - este mai aproape de interior și sub sprâncene.

Eliminați machiaj prost suprapuse, de exemplu, dacă utilizați suma de bani în exces, trebuie să tampon de bumbac subțire. Folositi ruj sau nuanta uscat, la machiaj de ochi uscat. numai atunci când o culoare ochi inchis la rochia sau arc haine pt umbră. Proprietarii de nuanța verde de tonuri de albastru, gri de umbre ar trebui să fie alese pentru a fi în armonie cu iris.

Sublinierea ochi tentă de albastru cu nuante de tonuri de portocaliu, violet sau gri. Albastru și albastru nu ar trebui să fie utilizat. Dacă aveți ochii verzi sau maro, încercați să pună nuanța de culoare roz, violet, culoare carmin, fuchsia. În acest caz, ochii devin mai expresiv vizual, apar mai întunecate.

Utilizați o nuanță de nuanțe violet, în cazul în care este proprietarul ochi căprui. În acest caz, încercați să pună umbra verde, asa ca uite devine mai adânc atunci când ai un ochi de culoare gri-albastru, și cu ajutorul unor nuanțe de albastru, pe de altă parte, este posibil să se sublinieze umbra irisului.

Observați culoarea ochilor de proteine. În cazul în care este galben, nu poti cumpara o nuanta de tonuri de violet și de măslini. Nu folosiți umbra verde, dacă ochii tăi sunt obosit, de culoare roșie.Cumpara o perie speciala pentru make-up în seturi care conțin bureți pentru aplicarea perie umbra. Din moment ce acestea pot fi mulse un lac transparent. elimina excesul și de a crea o imagine unică.

Sa constatat că partea principală a aspectului, care, în procesul de comunicare partenerului acordă o atenție cele mai multe ori, sunt ochii. Ei atrag ochiul, chiar și atunci când o persoană vede portretul cuiva. În primul rând privitorul încearcă să vadă ochii celui care este reprezentat în portret, și apoi se întoarce la mai mult decât o dată. Femeia, știind acest lucru, utilizați umbrele pentru a ajusta forma ochiului, le mări și pentru a face un aspect mai expresiv.

Cum se aplica fardul de ochi

  • - tonală bază;
  • - fard de ochi;
  • - perii;
  • - aplicatoare;
  • - creion contur.

Înainte de a aplica make-up este necesară pentru a curăța pielea - spălați și ștergeți tonic facial sau lotiune. Stai jos, astfel încât lumina era intensă și uniformă. Se prepară o oglindă și o perie, pe care le vom aplica umbra. Dacă nu perii speciale, utilizați aplicatoare, care sunt închise în cutii cu umbre, sau sunt vândute separat.

Se aplică o cantitate mică de bază de fundație pe piele pleoapelor. Uniform strat subțire nu diferă de tonul general al pielii. Ușor pulbere pleoape fundație nu se rostogolească în jos și nu se acumulează în pliurile cutanate ale pleoapelor. Ca bază pentru întreaga zonă a liniei genelor pe pleoapa superioara pe frunte poate perie mare pentru a aplica un strat subțire de nuanțe luminoase de culoarea pielii.

Această zonă este vizual diviza în mai multe părți: un contur de-a lungul liniei genelor, pleoapei inferioare, aria de sub sprâncene și cutelor la colțul exterior al ochiului. Puteți folosi toate culorile, dar principiul general este:, aproape carne-ton mai ușor este aplicat pe zona de sub sprancene, pleoape aplicat la tonul circuitului de intensitate moderata încercuit dermatograf sau un creion special, cel mai întunecat tonul este aplicat cutelor. Bineînțeles, toate tranzițiile umbrele trebuie să fie umbrită cu grijă, cu un aplicator.

Pe zonele adiacente la colțul exterior al ochiului, aplica tonuri o nuanță mai închisă decât cele care a pornit colțul interior al ochiului. Pleoapa inferioara este suficient pentru a sublinia contur cu un creion de la linia genelor și se aplică pe colțul exterior al unei benzi subțiri de umbră umbră ea.