Cum și ce poți să faci cu floarea ta mâini

Asigurați flori pot fi realizate din diferite materiale - din lut, hârtie, țesături, panglici. Institutul de fire, format din monede, nasturi, mărgele din sârmă, etc. Să ne uităm la câteva exemple.Cea mai simplă opțiune - o floare din hârtie, pentru că hârtia este în toată lumea. Acesta poate fi la fel de carton ondulat, carton sau doar colorate și ziare obișnuite. Decide ce fel de flori pe care doriți și du-te. Dar câteva scheme cum să facă o floare din hârtie cu propriile mâini:

Cum sunt florile

Cum sunt florile

Cum sunt florile

Chic pot obține culoarea perlelor. Utilizați margele poate fi orice culoare și dimensiune - normală,, margele mari de sticlă, margele pot fi folosite, sau paiete. Câteva exemple de modul de a face flori de margele:

Cum sunt florile

Cum sunt florile

Cum sunt florile

Un alt frumos și luminos, puteți face propriile mâini flori de plastilină:

Cum sunt florile

Cum sunt florile

Cum sunt florile

Cum sunt florile

Cum sunt florile

Aceleași culori pot fi realizate din banda:

Cum sunt florile

Cum sunt florile

Cum sunt florile

Cum sunt florile

Floarea frumoasa din fire:

Cum sunt florile

Foarte simplu face culoarea butoanelor și firele:

Cum sunt florile

Flori este una dintre cele mai frumoase parte a vieții. Asigurați-o meserii de flori originale, posibil, cu propriile lor mâini pentru decoratiuni de vacanță, pentru dezvoltarea unor meserii cu copii.

Din mai multe culori pot fi pliate sau buchet aplicelor. Totul depinde de prezența anumitor materiale și propriile lor idei.

Cel mai simplu mod de a face o floare de hârtie cu propriile sale mâini din pânză, gofrobumagi, cartonul din ambalaj de ou. Flori din hârtie este necesar pentru scrapbooking sau de meserii din reviste inutile de epocă și ziare, pentru cărți poștale în tehnica quilling, meserii în vrac a modulelor (flori module Origami) pentru a crea o tehnica origami mestesugaresc.

De asemenea, floarea pot fi realizate din materiale textile (pânză groasă de sac, tesatura lenjerie, tesatura denim), piele, plastic de sticle. floare Volum obținut din argilă polimerică sau plastilină, aluat de sare.

Deosebit de original, pentru a face o floare din fructe și legume, de la dulciuri, masticuri. Cu aceste culori puteți decora preparate reci, sandwich-uri sau deserturi pentru vacanță și produse de patiserie.

Florile pot fi tăiate din sticle de plastic pentru a face flori de capace de bumbac pad din sticle.

Pentru florile de hârtie pe care se poate desena un gol, astfel încât toate florile erau identice sau de a lua un șablon gata făcut.

Cum sunt florile

Cum sunt florile

Cum sunt florile

este de dorit să se găsească un template-uri gata făcute pentru flori realizate din hârtie sau pânză pentru flori tăiate, lipici toate piesele.

Asigurați-vă culoarea de pânză groasă de sac, cu mâinile lor, la fel ca în fotografia de mai jos.

Cum sunt florile

Cum sunt florile


Cum sunt florile

Flori obținute remarcabil din iuta sau sfoară pentru a decora imagini, panouri, meserii de volum, insigne.

Cum sunt florile

Asigurați-vă culoarea tesatura denim pentru a decora perna cu mâinile.

Pentru flori tesatura tăiate unul câte unul fiecare dintre petale folosind un șablon. Toate în jurul valorii de petale impune felii de tesut. Pentru a adăuga până la jumătatea distanței felii cvadruple luxuriante de tesut.

Cum sunt florile

O altă floare de pâslă face urmeze un model. În centrul coase mărgele pentru decor.

Cum sunt florile

Puteți folosi flori frumoase tridimensionale pentru o varietate de obiecte de artizanat, tablouri, picturi murale.

Cum sunt florile

Flori din pânză poate fi făcută ca aplicelor pe haine, pernă, pătură, pânză de masă și altele.

Cum sunt florile

Cum sunt florile

Florile pot fi brodate pe broderie sau tesatura eco-cusatura. Pentru a broda flori, aveți posibilitatea să pre-face putin schita creion pentru a vedea unde să brodeze.

Cum sunt florile

Cum sunt florile

Cum sunt florile

Cum sunt florile

Cum sunt florile

Pentru a decora desertul pe masă, puteți face flori din fructe si boabe.

Pentru început, puteți face flori din legume (castraveți, ceapă, morcovi).

Flori răspândit ca aplicelor pe o placă sau atașată la un băț și a pus într-o vază.

Cum sunt florile

Culorile originale pot face de căpșuni într-o glazura dulce de glazură sau ciocolată. Aceste „flori“ pe masa de vacanță și surpriza, și podoabele, și un tratament.

Cum sunt florile

Floare cu mâinile lor, puteți face nimic! Aceasta depinde de scopul suplimentar :) diy aplicare, și anume exact ceea ce ai nevoie.

De exemplu, dacă aveți de gând pentru a decora haine de flori sau de a folosi culori în decorul interior / exterior, atunci puteți face flori din hârtie absorbantă, improvizate (sticle de plastic).

Dacă aveți nevoie pentru a decora un tort cu flori - face o floare din mastic.

Puteți face, de asemenea, floarea pielii. dintr-un lut polimeric de Thomas de fire.

O flori de hârtie afectează, în general, orice imaginație: hârtie ondulat în kviling tehnica in tehnica origami.

În general, culorile pot face, coase, tricot, țese, lipici, sculpta din toate :)

Am oferit mai mult de un pas cursuri de master. cum să facă flori.

Cum sunt florile

Cum sunt florile

argilă Polimer:

Cum sunt florile

Cum sunt florile

Metode de fabricație o varietate de culori, există, probabil, la fel de mult și flori în sine. Cu toate acestea, și materialele utilizate în acest scop, în același lot. Probabil că totul depinde de scopul pentru care și ce fel de flori pe care doriți să le faceți. Acestea pot fi buchete dulci din bomboane sau flori de panglici de satin configurate kanzashi în domeniu, de exemplu, care este frecvent utilizat pentru pini și arcuri pentru fete. Luxos uite flori din piele, și în cazul în care să le folosească un polimer argilă, acestea vor arata bine, la fel ca un lucru real. În plus, ele pot fi conectate pentru a face din pâslă sau din hârtie. În general, alegerea este enormă. Eu propun să fac aici astfel de georginchik din sifon obișnuit:

Cum sunt florile

Pentru a începe, face o hârtie de recoltare petale de model și folosindu-le pentru a taia 64 de petale de sifon viitor. Petalele nu se năruie, procesa marginile lor mai ușoare. Acum ne întoarcem petalele și marginea topită, perpetuând astfel. Ele pot fi lipite la un cerc de pre-dintata (aproximativ 4 cm) din pâslă. Prima rundă ar trebui să constea din 16 petale, de asemenea, al doilea, dar al treilea are 15, al patrulea 11, și ultima, a cincea serie este format din numai 6 petale. Atunci când acestea sunt lipite, puteți avea grijă de miez. Pentru a face acest lucru, se taie dintr-un sifon pus vată cerc (sintepon posibil), se colectează un fir de pe margine, tras împreună și pentru a obține mingea, care va servi ca un miez. Lipici-l în mijloc și Dahlia nostru gata. Cu toate acestea, miezul poate fi oricare dintre alegere.

Cum sunt florile

Cum sunt florile

Cele mai multe culori realiste, în opinia mea, obținut de la foamirana. Acesta este un material interesant, care atunci când este în contact cu căldură (de exemplu, fier) ​​devine maleabilă și poate fi deformat în mâinile așa cum vă place, și de ieșire de aici este de a obține o frumusete:

Cum sunt florile

Clasice ale genului - culoarea hârtiei, desigur. Puteți pregăti piesele și să le conecteze unii cu alții, este posibil să le lipici la bază, și puteți lucra în arta origami:

Cum sunt florile

Sau chiar Kirigami, acest șablon:

Cum sunt florile

Foarte interesantă compoziție poate fi obținut dintr-un material economic - plastic din sticle de plastic. Elementele pot fi tăiate, arde în foc, pentru a le da o unda:

Cum sunt florile

Cum sunt florile

9 luni în urmă

Culorile pot fi realizate dintr-o varietate de materiale-curele, pânză groasă de sac, hârtie, mărgele, sticle de plastic, folie, frunze de toamna, piele, lut. Se poate face în arta origami, există diferite opțiuni, pentru a le orb aluat sărat sau porțelan rece. Unele idei se uite în videoclip