De ce oamenii în dimineața devine cocoș o erecție la bărbați videoclipuri în fiecare dimineață

Montarea în dimineața - un motiv pentru a face dragoste?

Femeia, observând o erecție în dimineața favorit. ia-o ca o ocazie de a se bucura din nou. Dar este că oamenii doresc? Și cum să se ocupe de o dimineata de amant excitare - imediat dezlănțui cu mangaieri pasionale sau încă mai suferă și să dea omul în cele din urmă trezi?Ar trebui să fie tipul care este

De ce oamenii se ridică în dimineața?

Dimineața erecție nu devine o ocazie pentru o glumă. Dar ei înșiși oamenii la astfel de manifestări ale corpului sunt diferite: unul este fericit și ei sunt fericiți să facă dragoste, celălalt ... furios. Ultimul cuvânt. că femeile folosesc pur și simplu, caracteristici ale corpului masculin, să se bucure de plăcerile de avansuri sexuale. Deseori auzim cum oamenii vorbesc cu prietenii la un pahar de bere, „nu am avut timp să se trezească, și ea a criticat la mine: maniac sexual“.

oamenii de stiinta medicala, de asemenea, nu se poate explica în mod clar de ce reprezentanții jumatatea masculina a dimineții „în valoare de ea.“ Dar consola - dimineata erectiei - un semn de sănătate sexuală bună. O versiune a „coloană de dimineață“ - organismul se trezește, și testa funcționalitatea tuturor sistemelor și organelor.

Dar dacă erecția de dimineață. dintr-o dată dispare și nu se observă timp de câteva săptămâni (și chiar mai mult luni!) - acesta este un motiv serios pentru a vedea un medic.

reprezentanții erecție de dimineață sex bărbătesc este adesea menționată ca „test biologic“ al organismului. Dar, în această versiune, precum și orice alte, are adversarii săi. Cei care nu sunt de acord cu o astfel de ipoteză, ca argumente cita numeroase erecției la bărbați în timpul zilei, care, întâmplător, uneori „se întâmplă“, în situațiile cele mai nepotrivite.

Acesta este considerat a fi un fapt stabilit, și apariția periodică a erecții în timpul nopții. Puteți, desigur, să presupunem că atât ziua cât și noaptea, corpul este, de asemenea, testarea omului asupra sănătății fizice și capacitatea de a se împerechea, dar ... Este o explicație prea simplă pentru un astfel de proces „interesant“ (mai ales pentru femei).

Teoria vezicii urinare

O alta cauza de erecție dimineață - vezică urinară plină. Teoria „vezicii urinare“ excitare a corpului de sex masculin in timpul mersului explică faptul că, pur și simplu autoritate aglomerat trimite impulsuri la creier cu privire la necesitatea de a goli vezica urinara.

Și pentru că zona. responsabil pentru puls vezicii urinare direcția de eliberare este adiacent zonei responsabile de excitare sexuală. din creier trimis simultan puls pentru cauzarea corpului la o erectie.

Ca întotdeauna, aduce fata la orgasm?

Ar trebui să fie tipul care este
Nu este nici un secret faptul că aproape 50% dintre femei nu experimenteaza orgasmul in timpul actului sexual, si este foarte mult ca bate bărbăției, și în relațiile cu sexul opus. Există câteva modalități de a aduce întotdeauna partenerul tau la orgasm. Aici sunt cele mai eficiente:

 1. Consolidarea potența sa. Acesta vă permite să se extindă actul sexual de la câteva minute până la o oră, cel puțin, crește sensibilitatea femeilor mângâi și îi permite să experimenteze un orgasm incredibil de puternice și de durată.
 2. Studiul și aplicarea de noi produse. Imprevizibilitate în pat este întotdeauna femei interesante.
 3. De asemenea, nu uita de celelalte puncte sensibile de pe corpul femeii. Iar prima dintre ele - un punct-G.

Restul secretelor de sex de neuitat le puteți găsi pe paginile portalului nostru.

Există o explicație mai simplă - trebuie doar să o vezică urinară împinge foarte mult pe glanda prostatei. astfel încât un om o erectie. Agitație, care a devenit cauza a vezicii urinare, trece repede - aproape imediat după scurgerea lui.

Montarea cauzate de revărsarea vezicii urinare, de obicei, nu durează mai mult de 10 - 15 minute. excitare sexuala - este întotdeauna mai stabil și necesită o descărcare sub formă de orgasm.

Teoria erecții nocturne

Există multe alte teorii pentru a explica ridicarea dimineata la barbati.

Enumerăm câteva cele mai populare:

Teoria pentru cei care cred în energia vieții

În Est și țările din Asia, se crede că erecția dimineață un om vorbește despre dorința lui de a trăi. Natura se trezește, soarele răsare, iar corpul uman este plin de energie.

Dimineața entuziasm pentru reprezentanții bărbătesc jumătate - acesta este un semn al corpului său de umplere energia vieții, ceea ce îi dă existență deplină și ajută să iasă cu ajutorul semințelor de sex masculin a unei noi vieți omenești.

Acest lucru este normal?

Dimineața erecție - un fenomen natural. În timpul nopții, omul a observat 4 - 8 erectii dimineata - cel mai puternic. Ca medici considera, o stare excitată, la trezire - un semn de sănătate bună la bărbați. Dar, în cazul în care erectia de dimineata dispare și nu se întoarce pentru o lungă perioadă de timp, aceasta indică o problemă apare.Ele pot fi nu numai în planul fizic, dar, de asemenea, psihologic, de exemplu, din cauza stresului constant la locul de muncă, suprasarcină mentale și intelectuale enorme. De asemenea, trebuie avut în vedere faptul că mai în vârstă, omul, cu atât mai slab erectia de dimineata.

După 50 de ani, reprezentanții sexului bărbătesc are loc pe noapte doar 3 - 4 erecție, și mai aproape de 80 - acestea, în general, nu poate fi, și este considerat schimbări normale legate de vârstă.

Stare bună de sănătate? Sau probleme?

În dimineața de erecție bărbați, în special, au nevoie. care nu fac sex regulat. Excitația în dimineața pentru ei - singura modalitate de a evita probleme mai grave asociate cu stagnarea sângelui în penis. Și printre aceste probleme - nu numai posibilitatea de a obține bolnav, cum ar fi prostatită, și o perspectivă sumbră de a deveni impotent.

În cazul în care erectia de dimineata se termină cu ejaculare - și a făcut mare! Chiar dacă un om nu se angajează în sexul regulat, se află o nevoie naturală pentru destindere. Orgasmul, care a devenit rezultatul unității de dimineață, - o soluție bună în absența iubitei.

Nu ar aranja ei oameni de viață personală - erecție dimineața este considerată o dovadă puternică a sănătății bărbaților ca și cei care efectuează viata sexuala regulata, iar cei care se angajează în sex doar ocazional.

Lipsa de oxigen

Dacă un bărbat și

Ar trebui să fie tipul care este
erecție schezaet dimineața și seara. sânge în organele genitale pot stagna. Acest lucru duce la hipoxie tisulară și hipoxie. Bine, în acest mic!

Pentru a preveni oamenii din penis de foame de oxigen in sange organism ar trebui să curgă periodic. Acesta este motivul pentru care de multe ori erectii apare nu numai pe tineri, dar chiar ... copiii și persoanele în vârstă. Ei se întâmplă rar, dar este normal.

Fluxul sanguin la nivelul penisului apar in timpul fazelor de somn REM. În acest moment, există nu numai erectie, dar, de asemenea, accelerează pulsul, mutați-vă globii oculari, temperatura corpului ușor ridicat, care este de asemenea considerat a fi starea normală a unui om de dormit.

Lipsa de erecție în dimineața nu este o propoziție!

În cazul în care erectia de dimineata nu se observă câteva zile - nu intrați în panică. Dar dacă nu e pentru câteva luni - este necesar să se adreseze urolog. Lipsa de erectie dimineata poate fi un semn al dezvoltării anumitor boli. Dar, înainte de a diagnostica o boală, trebuie să înțelegeți ce motiv a dus la dispariția erecției dimineața.

Motivele pot fi de două tipuri:

 1. Psihologic. Când aveți probleme cu o erectie a revenit rapid și ușor.
 2. Fizică. Cauzate de disfunctii in organism. Dar nu întotdeauna, aceste schimbări sunt semne de boli grave.

Probleme, ceea ce duce la apariția rațiunii psihice pentru a dispărea erecție dimineața:

 1. Oboseala. În scopul de a scăpa de ea, suficient pentru a normaliza modul zilei: stresul, relaxeaza-te. Și dormit cel puțin 7 ore pe zi.
 2. Stresul. Cu aceasta chiar mai ușor - lasa in viata ta un pic de distracție și bucurie! (Nu trebuie confundat - de la băut!).
  Ar trebui să fie tipul care este

Probleme, ceea ce duce la apariția de motive fizice, care dispare erectia de dimineata:

 1. Modificări în organism asociate cu îmbătrânirea. Dar acest lucru este - nu cea mai gravă problemă! Dimineața agitația pot fi returnate dacă rămânem la un stil de viață sănătos. Nu uitați să monitorizeze cu atenție starea de sănătate!
 2. Boli ale sistemului genito-urinar. Stabilirea unui diagnostic precis va ajuta la medic, el - el prescrie un tratament. Odată ce punctul central al inflamației va fi capabil de a pune în jos, omul va fi din nou capabil să se bucure de o erectie dimineata.
 3. întreruperi hormonale. Cât de analize serioase de stare spectacol și teste. Dar nu ar trebui să se supere - acesta este, de asemenea, tratate cu succes și sunt, de obicei repede!
 4. boli venerice, tulburări, cu transmitere sexuală. Pentru a stabili un diagnostic precis este necesar să se predea o duzină de teste. Odată ce acestea sunt gata, medicul prescrie un tratament. Pentru recuperarea poate dura mai multe luni, dar după această erecție dimineață se va întoarce din nou.
 5. Boli ale inimii și vaselor sanguine: insuficiență cardiacă, boală cardiacă coronariană, hipertensiune arterială, diabet zaharat, ateroscleroza. Pentru a determina care dintre aceste boli a dus la dispariția erecției dimineața, este necesar să fie inspectată: pentru a face cardiograma inimii, teste de sânge, analiza urinei, biochimie, treci alte studii care să numească un medic. Cure cele mai multe dintre aceste boli nu pot fi, dar a pus pe o cruce, de asemenea, nu este necesar. În conformitate cu regimul zilei, produse alimentare și utilizarea regulată a medicamentelor, erecția se duce înapoi la majoritatea pacienților.
 6. obiceiuri proaste: alcool, droguri, țigări. Pentru a se bucura din nou o erectie dimineata, trebuie doar să renunțe la ele.
 7. Unele medicamente. Pentru a micșora sau dispariția erecției poate conduce antidepresive, psihotropă, diuretice, unele altele. Dacă un om este de a lua orice pastile, avea nevoie pentru a vedea un medic, le-a numit pentru a alege analogii, care nu va afecta erecție.

Studiul - medici comentarii

După cum rezultă din experți de cercetare, erecție dimineața se observă în 90% dintre bărbați. Din cele 10% din reprezentanți ai sexului bărbătesc, în care simptomele de excitare in timpul mersului absent, doar 6% - stabilit, ulterior, boli grave. În 4% dintre bărbații care nu experimentează o erecție în dimineața, entuziasmul în sine înapoi după un anumit timp.

Ce determină activitatea sexuală?

Sexual bărbați activi depinde de starea sănătății sale, regimul zilei, nutriție, stilul de viață,

Ar trebui să fie tipul care este
POSIBILITATE au regulat sex. Deși erecție dimineața, și este considerat a fi principala caracteristică a sănătății oamenilor, aceasta nu este încă factorul său determinant. Într-un reprezentant curajos al majorității erecții sexuale pot sa apara pe timp de noapte, se poate trezi erectie dimineata, deci nu este văzut la el.

Principalul indicator al sănătății - prezența unei relații sexuale depline. Sub acestea se înțelege sexul regulat și de calitate. În acest caz, un om nimic de temut. Și, deși se crede că de vârf al activității sexuale masculine au reprezentat dimineața, iubire reciprocă puternică și pasiune neînfrânat dragoste pasională poate ajuta găsi utilizarea dreptul de erectie de sex masculin, în orice moment al zilei.

Ar trebui să fie tipul care este

Vrei sa ai partenerul tau este bolnav de distracție și excitat la simpla vedere a tine. E simplu! Utilizați noutate fără cusur ..