Dieta pentru oameni foarte gras comentarii

Dieta pentru oameni foarte grăsime nu sunt mult diferite de dieta pentru cei care nu au suficient pentru 2-3 kg de fericire completă. Desigur, există nuanțe care împiedică pierderea în greutate în timpul primei și celălalt se face în același mod.De exemplu, oamenii foarte gras sunt de multe ori în imposibilitatea de a rula, și chiar a efectua exercițiul cel mai de bază. Prin urmare, în primele etape ale procesului de transformare de la un porc în persoană, ei trebuie să fie limitată la o dietă.

Cum de a pierde in greutate cu o greutate mare

Un stil de viață sedentar este foarte favorabil pentru creșterea în greutate.

sistemul hormonal

Când rezoluția de a pierde in greutate de la medic a primit, puteți începe dieta actuale. Dar, amintiți-vă, atâta timp cât greutatea dumneavoastră este foarte mare, corpul este într-o stare de stres sever, prin urmare, apariția problemelor de sănătate în timpul pierderii în greutate, solicitați imediat sfatul medicului. Ai fost avertizat.

Dieta pentru o foarte gros

Dieta greu pentru tine este interzisă, deoarece este posibil să aibă o dietă de 2-3 ani (și ce ați dori? grăsime nu este cu siguranță același lucru în ultima lună au fost recrutați) în dieta ar trebui să fie suficient de substante nutritive si calorii pentru a supraviețui în acest timp. Adunați răbdare și pregătiți-vă pentru faptul că veți pierde mai mult de 4 kg pe lună la începutul și 2 - în viitor.

Cum de a pierde in greutate cu o greutate mare

excesul de greutate mare, creează multe probleme în viața de zi cu zi.

Singurul mod de a pierde in greutate cu o greutate foarte grele, fără a provoca nici un pericol pentru organism. De asemenea, pierderea in greutate prea rapidă va duce la sagging piele severă. Desigur, într-o oarecare măsură, pielea lasata in nici un fel. Dar, în timp, totul revine la normal.

 • Elimina din dieta ta toate dulce. Zahăr în ceai și cafea este, de asemenea, luate în considerare. Nu „o ciocolată bar o săptămână.“ Fă-o „nesimțit“. îndepărtarea de la un accident vascular cerebral toate cookie-urile, barurile, prăjituri și băuturi dulci din dieta. Dacă vă place de dulce - bea Pepsi Light. Rar.
 • A doua excepție - fast-food. hot dog, shawarma, produse alimentare de la McDonalds, chipsuri de cartofi. biscuiti, nuci și alte gunoi ar trebui să fie expediate în uitare.

Suficient pentru a începe și aceste restricții. Observați condițiile primei faze a două luni. În acest timp, puteți pierde în greutate de 8-10 kg. În cazul în care greutatea de pierdere în greutate mare la început este foarte rapid. Apoi, procesul este încetinit, acest lucru este normal.

 • Vom continua să excludă junk food din dieta. Limităm toată făina. Pâine și produse de patiserie trebuie să rămână în trecut.
 • Nu mai mânca cartofi.
 • Regula bulion bogat, supe și borș din dieta. Supe - doar dieta, fără grăsime.

Lucrurile luat un pic mai complicat. Această etapă va dura încă două luni. Cât de mult să piardă în greutate în acest timp depinde de individ. La expirarea acestei perioade, vom presupune că sunteți pregătit pentru restricții mai severe.

 • Nu mai mânca paste. Înlocuiți-le pe fulgi de ovăz.
 • Excludem lapte de la dieta. În schimb, să mănânce resturi de lapte mai bine. Glet.
 • Dă dieta ta de zi cu zi la formularul de la ora 14:00 toate cereale (orez, hrișcă, fulgi de ovăz, etc), cu ceva proteine ​​(carne, pește, carne de pasăre, ouă, brânză), după ora 14:00 - numai alimente bogate in proteine .
 • Legumele si fructele pot fi consumate in cantitati nelimitate.

Ai crede că complica viața ta este nicăieri? Tu doar crezi. După 3 luni, continuați cu pasul 4.

 • Ne pregătim toată mâncarea fără grăsime.
 • Limităm numărul de fructe în dieta.
 • Bea cel putin 2 litri de apă pe zi.
 • Noi nu mananca 3 ore înainte de culcare.

O astfel de dieta ține pasul până când greutatea nu se întoarce la normal. Când se întâmplă acest lucru, s-ar putea găsi că a trecut mai mult de un an de când ai început, și dacă încă nu au rupt, restricții dietetice nu mai sunt pentru a vă tulpina atât de mult.

exerciții fizice

Când ești de la un om foarte gras rândul său, într-un bine hrănit, puteți adăuga o rutina de zi cu zi pic de educație fizică pentru pierderea în greutate mai eficientă. Pentru a începe, trebuie doar să încercați să meargă mai mult.Puteți muta apoi la exercitarea ușoară a LFK complexe: mâinile Mahama, înclinați corpul, picioarele minciuna Mahama. În viitor, vă puteți conecta exercitarea de aerobic mai intens - pas cu pas, biciclete exercițiu poate rula (fie atent cu genunchii!), Înot.

Nu renunța și vei reuși. Timpul va veni și nu te va recunoaște în oglindă!

Scrie-mi! Am o modalitate buna de a pierde în greutate! Te voi ajuta!

greutatea mea de la 180 de roste164 ... Nu am văzut cum au marcat de kg! am fost angajat într-un timp scurt, dar am avut destul ... .mysli despre asta (nu funcționează) a fost întotdeauna în capul meu! Imi place 7 ani chelovka cu care tot acest timp videlis..a acum soarta ne dă vstrechu..no ..))))) am un fel de greșit. a decis să caute pe Internet pentru nimic în disperare de a pierde in greutate rapid ... acolo zhelanie..no gândit din nou în capul meu (nepoluchitsya.) Nu știu ... spune-mi!

M-am gândit Dr. Barmentalyu kkaloriyu, redusi pentru anul ne25kg eschn dețin și cred că kkal.Sebya simt foarte bine, am mânca tot ce vreau cu 1200kkal numai utilizările pe zi. Și tu faci de asemenea, și totul va fi bine, eu asigur vas.Budte sănătos, și aproape că am uitat să merg pentru o baie și de a face trenazhereKardiotvistere I endoprotizirovanie ambele sustavoa genunchi, aoksoartroz lnvogo t / șold, voi fi de 60 de ani, patru luni.

Fetele scrie la mine pe săpun împreună care doresc худеть[email protected]. Am devenit prieteni cu ajutorul ibud alte Grougi. Ya cântărește 101 lene vis kg.i pohudet.no ia sa

în d.Mirkina lucru similar, sunt toate pictate până la rețetele den.A au pierdut in greutate de 40 kg pe an, dar marea bucurie, toți cei mândri, și a început să se manifeste ciudat. rezultatul marcat din nou foarte .zhaleyu. Vreau să încep din nou, nu se ia pentru „ouă“)))

Vă ajuta să piardă în greutate, grăsime să fie la modă!

Principalul lucru nu este de a merge la extreme și nu merg pentru liposuctie. Dacă sunt probleme foarte grave cu greutate, începe cu un sport simplu, care nu ar fi prea mult sarcina pe inima - exercițiu de dimineață, Tai Chi Tao Yin, etc. Asigurați-vă că să acorde o atenție la nutriție. Du-te la dreapta, abandonând treptat produsele au un impact negativ asupra greutății noastre. De la ext. mijloace pot fi din tabelul 1. o zi pentru a lua lumina Reduxine amplificat. Cursul în același timp, ar trebui să meargă ca acest lucru: 2 luni cu privire la droguri - 1 lună fără ea. Cicluri. Și nu orice diete rapide. Pierde greutate lent, care s-ar fi pierdut în ultima lună la 5 kg sau mai mult. Această pierdere în greutate nu supraîncărcați corpul.

De la „după ora 14:00 dumneavoastră - doar alimente bogate in proteine.
smulge repede calculi biliari! Nimic nu se spune despre sare! Iar numărul de consumul său depinde prea mult! Și, în general, nu cel mai bun mod de a pierde in greutate (((

Totul este foarte simplu decât pare. Dacă nu aveți voința nu vei pierde in greutate. Și nu unii nutriționiști nu ajuta.

Atunci când scrie despre diete care includ fructe, deci este pentru cei bogați! Cine va fi capabil să cumpere kiwi, ananas, portocale, și verde pe tot parcursul anului și în mod constant? Pește acum la prețul de carne, legume, prea scump. Și despre nu mânca după 18 ore. Toate gunoi! Acesta a fost mult timp a spus că un astfel de regim pentru cei care merg la culcare la 21 - respectiv, cină cu trei ore înainte de culcare. Dacă o persoană mănâncă în 18 de ore. (Și cum este posibil, în cazul în care numai în acest moment de finisare pe zi și vizite la domiciliu de lucru în cel mai bun caz, în 19 de ore. În timp ce hainele de schimbare, Feeds, gatiti cina, timp de 20 de ore), și se duce la culcare la 12 noaptea, plus noaptea însăși, adică postul de 14-15 ore, iar primul lucru pe care îl mănâncă la micul dejun, o dată depus în grăsime, deoarece corpul este speriat că nu mai va alimenta și cadrane de stoc. Acesta este un stres. Trebuie să aveți tot ceea ce vreau și când vreau, dar numai în porții mici. Și, desigur, cel puțin o mișcare: mers pe jos de câine, biciclete, dans casa, etc Acest lucru este suficient pentru a pierde in greutate ... Un alt lucru pe care trebuie să-și schimbe comportamentul manca, care este, să rămânem la acest mod de viață pentru viață, și, prin urmare, necesită voință. Și dacă ea a fost, nimeni nu s-ar fi ajuns la o astfel de problemă. Un cerc vicios.

Constat că am un dezechilibru hormonal, verificați cu un endocrinolog, o lipsă de tiroxina hormonului. O să-ți spun despre cum să arunce în piscina cu capul, sau mai degrabă a face fără ea, și a început să bea Reduxine. De la el părul a început să scadă, starea pielii săraci, somn saraci, alarma. Și este doar un pobochki câteva din pilula minune.
Nimic nu va ajuta să piardă în greutate „rapid și fără formare“ pentru cei care au în greutate mai mare de 100 kg. Doar o motivație puternică, dar o dieta adecvata, exercitii fizice adecvate si numai!
Cartea a Kovalkova nu nonsesa, dieta și o mulțime de mers pe jos.
Sincer, super merg pe stradă, nu susțin, dar am un complex teribil, am merge un pic mai repede decât o broască țestoasă am sudoare începe să toarne o grindină, în special față și din spate. Mi-e rușine. Așa că am cumpărat o bandă de alergare. Studiu la domiciliu, începând cu 10 de minute de mers vioi, plus activitatea Bodyflex sistemul Marina Korpan (tehnica de mare, cu toate că nu toate exercițiul sa dovedit a face, deoarece stomacul de interferență, și am înlocuit celelalte exerciții), și toate acestea în dimineața, la ora 8 pe stomacul gol. cabină de duș în plus, și numai după aceea, și este o jumătate de oră, cel puțin, am avut micul dejun la Kovalkova dieta.
Am crescut treptat în timp ce mersul pe jos, cel mult 40 de minute, și toate aceeași Bodyflex.
Seara, o lună mai târziu, m-am cuplat de formare în greutate. Am găsit pe internet și potrivite pentru ele însele implicate în timp de 20 de minute.
În general, pentru cele 3 luni mi-a luat 11 kg. Am fost extrem de multumit, ca tot gândul disperat că pierderea în greutate pot fi toate în afară de mine, și nu am ajunge să arunce și o jumătate de kilogram. A devenit mai ușor să respire și să se poarte, de asemenea. Încrederea în sine a apărut unele dazhe..No, apoi am fost obtinerea de gripa. Formarea a trebuit să fie amânată, același Bodyflex necesită nas nerestricționate. Toate plecat, și am aruncat o dietă și exercițiu fizic, iar acum regret foarte mult. Acum am decis să piardă în greutate, din nou, acum știu cum aș face-o))
Apropo, de ce alegerea a căzut pe Bodyflex. Da, pentru că nu se simt oboseala, dimpotrivă energizat după el! După antrenament de fitness este opusul, oboseală, slăbiciune, și o lungă perioadă de timp pentru mine, nu este de ajuns.
Vă doresc tuturor mult noroc în a pierde în greutate și superioară în recuperarea corpului său!

cu o creștere de 160 I cântărește 90. Sunt 12 de ani. nat. Exercitiile fizice pot face, dar întotdeauna dificultăți de respirație teribil. Întotdeauna o mulțime de mers pe jos (acum School). Recomandă că - ceva