funcție publică

Este ca un post
Ce este o funcție publică? Descrierea și definirea.

Poziția statului - o poziție în orice agenții guvernamentale, cu stabilirea salariilor și o listă de responsabilități pentru îndeplinirea corespunzătoare a acestor obligații. Atribuțiile și drepturile persoanei care se află în funcție publică, se datorează competenței autorității de stat și termenii de referință a persoanei.Oficialii Fondului Salariile au format în detrimentul bugetului federal și bugetele subiecților RF.

Pentru îndeplinirea corespunzătoare a atribuțiilor de funcții publice o persoană este răspunzătoare în conformitate cu legislația în vigoare.

Să ne gândim mai detaliat ce înseamnă o funcție publică.

Responsabilități în funcție publică

Este ca un post
Legile federale stabilesc că funcționarul public este cetățean al Federației Ruse, pentru a îndeplini atribuțiile de serviciu funcții publice pentru o recompensă în bani. Prin urmare, statutul de funcționar public este determinată de cel puțin două condiții: mișcarea funcției publice, care a fost stabilit de către stat sau de o agenție publică, și o categorie de calificare (clasa specială, rangul, rangul de clasă).

Poziția din punct de vedere organizatoric este o unitate structurală specifică, care este în serviciul public. Poziția în acest sens, este independent de angajat al statului directă, adică o anumită persoană care este nevoie. Poziția definește, de asemenea, gama de sarcini care sunt transferate către angajații grup sau un funcționar public care ocupă același tip în poziții guvernamentale.

Este necesar să se facă distincția între noțiunile de „gosdolzhnosti de substituție“ și „gosdolzhnosti instituție“. Înființarea funcției publice - o procedură de stabilire de birouri de stat entitate autorizată (organism oficial de stat) în structura corpului de stat în mod direct. Serviciul stare civilă se stabilesc prin decret federal PrezidentaRumyniyaili lege federală; funcțiile publice subektovRumyniyauchrezhdayut legile de stat sau alte acte juridice normative ale subiectelor RF, ținând seama de prevederile din Legea federală „Cu privire la Serviciul Publice de Stat din România“, pentru a se asigura că puterile unui funcționar sau organism public care dețin funcții publice. posturi de stat stabilite (sau funcții publice) Lista în Registrul funcțiilor publice sau poziții în Registrul Funcției Publice al statului român. Înlocuirea funcției publice - un cetățean al metodei continuă la serviciul public (concurență, alegere, numire).C
Este ca un post
lăsând concepte de birou publice

Astfel, a asigurat în mod legal astfel de componente ale conceptului:

Legea definește un model și un sistem de servicii publice a criteriilor de organizare oficiale și de stabilire a unei liste de tipuri de funcții publice și caracterizarea acestora. Din aceste poziții sistemul exclude funcția publică al președintelui rus, prim-ministru și președinții camerelor de Federal SobraniyaRumyniyai alții care ocupă poziții de stat din România și subiecții săi.

Legea federală definește serviciul public ca o performanță de aplicare profesională grazhdanRumyniyapo competențelor:

Autoritățile federale, alte agenții federale publice (agenții guvernamentale federale);

organele puterii de stat de subiecți ai Federației Ruse, a altor organe de stat subektovRumyniya (organele de stat ale subiecților din Federația Rusă);

cei care înlocuiesc pozițiile care sunt determinate de Constituția România, legile federale pentru a exercita în mod direct competențele organelor guvernului federal (persoane care dețin funcții de stat Romania). Acestea includ, de exemplu, președintele rus, prim-ministru și președinții Adunării Federale a Federației Ruse, deputați, miniștri, judecători și așa mai departe;

cei care înlocuiesc pozițiile care sunt stabilite în statute, constituții, legi subektovRumyniyadlya exercita în mod direct competențele organelor de stat subektovRumyniya (persoane care dețin funcții de stat ale subiecților RF).

Activitățile persoanelor care dețin funcții publice în România, și cei care ocupă funcții de stat ale subiecților RF, Legea federală „Cu privire la România, serviciul public“ nu este monitorizat. Statutul lor juridic este stabilit legile federale speciale și alte acte normative.

Îți place această definiție a termenilor de afaceri? Acum știi ce este, și partaja cu prietenii.

Dacă găsiți o eroare, evidențiați-l și apăsați Shift + Enter sau da clic aici pentru a ne anunța.

Vă mulțumim pentru mesaj. În viitorul apropiat vom corecta eroarea.