Groprinozin pastile de instruire - tratamentul răcelii comune

Groprinozin pastile de instruire

Ce fel de pastile groprinosin
Instrucțiuni pentru tablete Groprinozin este în fiecare ambalaj de medicament conține tot ce este necesar pentru a se asigura că pacientul poate citi recomandări cu privire la utilizarea sa pentru tratament. Există instrucțiuni detaliate cu privire la numirea medicamentului, regimul de dozare, si informatii de avertizare cu privire la efectele secundare și contraindicații. De asemenea, este descris Groprinozin farmacologie si farmacocinetica compoziției tabletelor și analogi care pot fi folosite pentru a înlocui atunci când este necesar.Forma, compoziția, ambalarea

Groprinozin medicament produs sub formă de tablete, care sunt de formă lenticulară albe și alungite. Pe de o parte a tabletei are o linie de pauză.

Substanța activă a preparatului - INOSINE PRANOBEX conținută în fiecare comprimat într-o concentrație de 500 miligrame și suplimentat cu cantitatea necesară de amidon din cartofi, stearat de magneziu și polivinilpirolidona K25.

Pe rafturile drogherie Groprinozin pot fi văzute în cutii de carton, care este închisă de două, trei sau cinci blistere, fiecare cu câte o duzină de tablete.

Condiții de depozitare pe termen lung și

Groprinozin fi stocate timp de trei ani, la îndemâna de ședere pentru copii, în cazul în care temperatura nu depășește valoarea de 30 de grade.

farmacologie

Groprinozin pastila este un imunostimulant medicament capabil să furnizeze o acțiune antivirală.

Cu abilitatea de a deteriora aparatul genetic al particulelor virale Groprinozin capabile să blocheze multiplicarea. Astfel, există o reducere a manifestărilor clinice ale naturii virale ale bolii, convalescenta accelerata si creste rezistenta in organism.

În leziunile pielii și membranelor mucoase herpes virus tip Groprinozin poate fi desemnat ca tratament auxiliar pentru medicamentul pentru a furniza leziunii mai rapid zazhivlyaemosti. Medicamentul se poate reduce expunerea lor la durata și severitatea bolii și de a reduce în mod semnificativ riscul de recidiva.

Farmacocinetica

Imediat după ce a fost efectuat ingestia de droguri este sale de absorbție rapidă și aproape completă. Biodisponibilitatea este mare.

Toate componentele substanței active a medicamentului este metabolizat destul de repede. La primirea Groprinozin în timpul zilei în urină poate detecta 100% din produsele sale metabolismului. Cu toate acestea, în cursul proceselor metabolice formate de acid uric în concentrației serului sanguin, care pot fi crescute, determinându-l să se cristalizeze în tractul urinar. Natura acestor formațiuni nu este liniară și variabilă. acumulare de droguri are loc în organism.

substanța activă Excreția metaboliților Groprinozina efectuate în urină. Complet medicament poate fi eliminat din organism timp de două zile.

Indicații pentru Tablete Groprinozin

De droguri Groprinozin atribuite tratamentului în următoarele indicații:

 • Când imunodeficienti state, care sunt cauzate de infecții virale cu caracter la pacienții al căror sistem imunitar este slăbit;
 • În bolile cauzate de virusuri herpes tip ca primul și al doilea, inclusiv genitale;
 • În subacută sclerozanta subacuta.

Contraindicații

pastile Groprinozin au un număr de contraindicații, care ar trebui să caute în alegerea unui medicament pentru tratamentul. Nu ar trebui să fie prescris pentru pacient următoarele stări:

 • gută;
 • Atunci când boala de piatra;
 • Atunci când o aritmie;
 • În insuficiența renală cronică;
 • La copiii mai mici de trei ani, atunci când greutatea corporală a copilului nu a atins încă 15-20 kg;
 • In timpul sarcinii;
 • În cazul în care alăptează;
 • La o sensibilitate ridicată la constituenții preparatului.

Groprinozin necesită utilizarea atentă când coadministrați cu unele dintre medicamente (inhibitori ai xantin oxidazei, diuretice, zinovudin).manualul de instrucțiuni Groprinozin

Utilizarea preparatului se efectuează în interior. Se recomandă să luați, apă potabilă, la intervale regulate de aproximativ șase sau opt ore.

Pentru pacienții adulți fiind numirea Groprinozin în numărul de comprimate pe 6 sau 8 bucăți de trei sau patru ori pe zi.

Când pacientul a relevat infecție severă, doza poate fi crescută la 100 miligrame per kilogram de greutate corporală, prin furnizarea de recepție cu patru sau șase timp. O abordare pentru a crește doza individuală. Doza zilnică nu trebuie să depășească 4,3 grame.

Cursul acută a bolii necesită un tratament de durată de la 5 zile până la două săptămâni. În cazul în care simptomele nu mai sunt vor apărea, tratamentul trebuie continuat timp de câteva zile.

Pentru tratamentul bolilor cronice durata caracterul recurent al terapiei trebuie să varieze de la aproximativ 5 până la aproximativ 10 zile cu săptămânal.

După cursul principal al tratamentului trebuie efectuat un tratament de întreținere pentru o lună. Despre o zi la un pacient care este prescris 0.5-1 gram de medicament.

Tratamentul herpesului se desfășoară în mai multe cure de 5-10 zile, până când simptomele dispar. ingrijire de sustinere, ceea ce va reduce riscul de recidiva poate fi considerat medicamentul de 1 comprimat de două ori pe zi, timp de o lună.

este necesară ajustarea dozei de pacienți în vârstă.

Ce fel de pastile groprinosin

Groprinozin tablete in timpul sarcinii

copii Groprinozin

Copiii Groprinozin aprobat pentru utilizare numai cu vârsta de trei ani.

Pentru copii cu vârsta între trei și douăsprezece tablete Groprinozin pot fi atribuite la 50 miligrame per kilogram de greutate corporală pe zi, care ar trebui să fie împărțit în mai multe etape.

efecte secundare

Medicamentul poate provoca reacții adverse la pacient, care ar trebui să ia în considerare numirea sa.

De multe ori există dureri de cap și amețeli. Mulți pacienți se plâng de deteriorarea sănătății și a oboselii. Uneori, efectele secundare sunt exprimate tulburări de nervozitate, somnolență sau somn.

Destul de des, scăderea poftei de mâncare, și a observat dureri în epigastru și greață, care pot fi însoțite de vărsături. Uneori poate fi confuz pentru constipație sau diaree.

Mulți pacienți dezvăluie adesea enzimelor hepatice.

Destul de des arată iritație în formă de erupții cutanate și mâncărime.

tractului urinar si rinichii

cazuri de poliurie, uneori, observate.

Reacțiile de edem angioneurotic, urticarie sau erupții cutanate maculopapulare. Sunt rare.

Gută poate fi exacerbat și pot provoca dureri articulare. Reclamațiile de această natură vin de multe ori.

Concentrația crescută de sânge a ureei.

supradoză

Când se permite utilizarea excesivă a medicamentului, se recomandă să se spele stomacul afectat și să efectueze un curs de tratament simptomatic.

Interacțiuni cu medicamente

Este de dorit să se combine de droguri Groprinozin cu imunosupresori, deoarece acestea pot slăbi efectul său de a immunostimulirovaniyu.

Acei pacienti care iau medicamente sub formă de inhibitori ai xantin oxidazei sau diuretice de ansă trebuie să fie atent pentru a primi Groprinozina deoarece atunci când imperecherea concentrației serice a ureei este semnificativ crescută.

Combinând Groprinozin cu zinovudinom necesară pentru a ajusta doza de acesta din urmă, datorită concentrației sale în creșteri de plasmă de sânge încetinește considerabil de droguri.

instrucțiuni suplimentare

Pentru a extrage efectul maxim al tratamentului medicamentos ar trebui să înceapă a lua-o la începutul bolii.

Aplicarea medicamente pentru tratamentul necesar pentru monitorizarea periodică a concentrației de acid uric în urină și ser. Acest lucru este necesar mai ales în cazul administrării concomitente cu medicamente care contribuie, de asemenea, la creșterea acestuia.

Deoarece medicamentul este metabolizat în ficat, acesta trebuie administrat cu precauție la pacienții care au scos la iveală insuficiență hepatică în formă acută.

În cazul în care pacientul de control al vehiculului trebuie să ia în considerare faptul că medicamentul poate provoca un stat de amețeală și somnolență.

Groprinozin analogi

Preparatul analog Groprinozin Isoprinosine este un medicament, care este produs sub formă de tablete. Pregătirile sunt similare nu numai în compoziție, ci, de asemenea, în valoare.

preţ Groprinozin

Costul de droguri este de 532 de ruble pe ambalaj.

comentarii Groprinozin

Opinii ale pacienților din stânga de droguri sunt în mare parte pozitive. Mulți oameni ca eficacitatea sa și spectru larg de activitate. Singurul lucru care enerveaza este costul de droguri, dar pe bună dreptate. Utilizarea medicamentului este utilizat pe scară largă în domeniul ginecologiei, pentru tratamentul bolilor virale răcelilor. Destul de câteva comentarii, astfel încât să prezentăm cel mai recent dintre cei care au intrat recent.

Hope: Am încălcat în mod clar funcția de protecție a departamentului tractului respirator superior, deoarece destul de mult timp suferă rinita vasomotorie. Acest lucru înseamnă că virusurile, eu sunt o pradă foarte ușoară. Media ARI Am fost amânat pentru o lună, cel puțin, și a adăugat că după altceva herpes, orz și alte delicii răceli infecțioase. Cu toate acestea, circumstanțele au fost de așa natură încât pentru un astfel de tratament de lungă nu am avut timp și a trebuit să se uite rapid pentru un medicament eficient, și care sa dovedit a fi Groprinozin. Pe ea am citit pe blogul de un medic de urgență, în cazul în care el a dat recomandări pentru combaterea infecțiilor virale. De droguri a aparut atat de eficient incat m-au pus pe picioare timp de trei zile, desigur, am fost tratat mai mult și mai mult, dar ar putea duce o viață normală. Pentru a spune că sunt fericit - asta nu înseamnă nimic de spus.