Instrucțiuni de utilizare Bilayt slăbire, contraindicații

Un reprezentant proeminent de medicamente pentru a combate obezitatea pledeaza bilayt dieta - Adaose active biologice (BAD) din noua generație. Cu toate acestea, există opinii amestecate cu privire la utilizarea bilayta: compoziția, componentele utilizate și efectele secundare provoca o serie de probleme.Bilayt cum ar fi luarea

Principiul de funcționare

Bilayt - un medicament care acționează asupra proceselor metabolice ale organismului, purifică intestin. Se elimina excesul de grasime. Acesta sa axat pe problemele femeilor cu forme care necesită corectare a abdomenului.

Constă din ingrediente naturale, are un efect benefic asupra tuturor proceselor din organism, stimulează metabolismul și promovează arderea acumulărilor de grăsime.

Colon Cleansing folosind bilayta trece foarte repede. Acest lucru este facilitat de componentele care fac parte din pregătirea:

 • Frunzele Lotus (curăță vasele de sânge și celulele adipoase, reducerea nivelului de colesterol din sânge);
 • Și fructele de păducel (activează metabolismul energiza corpul);
 • Poria kokosovidnaya (diuretic care produce un efect tonic);
 • opus Root discoria (are același efect ca și lotus);
 • Ciuperci-iasca (îmbunătățește ficat, permițând grăsime de ieșire mai rapidă);
 • Interior stomac coajă de pui (promovează suprimarea apetitului).

Bilayt cum ar fi luarea

Utilizarea componentelor interschimbabile și om obscur în stradă sugerează o posibilă fraudă cu ingredientele.

Acest mit nu există pentru toxicitate posibil, polipore ciuperca, deși încă informații fiabile. Prin urmare, luând bilayt ca un instrument pentru pierderea in greutate, te duci la un anumit risc.

Rămâne neclar stomac aplicarea de pui care constituie bilayta. Ideea este ca ventriculele de pui blocheaza pofta de mancare, dar pentru a verifica dacă acesta este cazul, este practic imposibil, și, astfel, determină un fals eșua.

bilayta decofrante sunt capsule, nu tablete. Capsulele sunt capabile să livreze agentul în stomac, nu este supus influențelor externe, menținând astfel medicamentul, tableta este expus la acid gastric efect de reducere în timpurile.

Instrucțiuni de utilizare

Există mai multe versiuni ale medicamentului: bilayt 40 bilayt bilayt 90 și 96. Medicamentele diferă în numărul de capsule - 40, 90 și 96 de unități, respectiv, și culoarea, deci bilayt 40 are o formă de capsule de culoare albă-roz bilayt 90 - albastru și bilayt 96 - violet . Cele mai frecvente - bilayt 96.

În cazul în care orice site cunoscut recomanda doar de băut capsulă bilayt 40 - nu cred, încercați variante cu 90 sau 96 și să aleagă cel mai bun pentru tine.

Cum să luați medicamentul

 • Doza zilnică recomandată - 2 capsule;
 • Apa potabilă și mărește cel puțin 2,5 litri;
 • Ar trebui să ia 30-40 de minute înainte de micul dejun și cină;
 • Cursul de tratament este de 45 de zile.


Instrucțiuni de recepție care conțin recepție insuflat nu conține recomandări stricte, deoarece medicamentul este fabricat din ingrediente naturale și este, teoretic, în condiții de siguranță pentru sănătate. Asculta-ti corpul si ajusteze rata de schimb, dar nu uita sa bei multe lichide.

Bilayt cum ar fi luarea

Iată o utilizare populară a „reper“ recepție opțiunea bilayta:

 1. Ia-o capsulă timp de o săptămână pentru o jumătate de oră înainte de micul dejun;
 2. Bea 2 capsule o jumătate de oră înainte de micul dejun în timpul săptămânii, puternic de băut 2 pahare de apă. Dacă totul merge bine - reducerea apetitului și a greutății, continuați să primesc întregul curs al tratamentului. Dacă dispozitivul funcționează prost, du-te la pasul următor. Utilizarea 2 capsule permite mese de recepție, ca instrucțiuni de bază;
 3. Bea capsulă 2 pentru o jumătate de oră înainte de micul dejun, stors de 0,5 litri de apă și 1 capsulă pe 30 minute înainte de prânz, dar nu mai târziu de 15. Această tehnică poate fi extinsă până la sfârșitul tratamentului. În cazul în care greutatea este redusă și așa de rău, du-te la pasul 4;
 4. Se beau 2 capsule înainte de micul dejun și cină (30 de minute înainte), stoarse (0,5 litri de fiecare dată) de apă, și așa mai departe prin intermediul cursului (45 de zile).

Tot timpul de recepție a monitoriza starea dumneavoastră. În absența rezultatelor dorite, este necesar să se facă o pauză de săptămână, și apoi relua cursul, permitand organismului de a reseta la bilayta recepție.

Bilayt cum ar fi luarea

Există câteva limitări de a lua bilayt:

 • Nu ar trebui să bea de droguri pe timp de noapte - vor insomnie;
 • Fata cu mici (până la 75 kg) greutate mai bună băutură bilayt 40 bilayt 90 și 96 arată rezultatele îmbunătățite în lupta greutate mare (75 kg) și sunt puternic;
 • Feriți-vă de imitații.

Cum de a distinge originalul de fals?

Bilayt - un remediu natural popular pentru pierderea in greutate, respectiv fals ușor de a vinde, și să nu facă o problemă.

Vei bea fals original sau în funcție de previziune ta!

Contraindicații

Deși bilayta originală este format din ingrediente naturale, există unele contraindicații:

 • Până la vârsta de 16 ani și după 65 de ani;
 • În timpul sarcinii și alăptării;
 • Hipersensibilitate la medicament (alergie);
 • Presiunea crescută;
 • Boli ale tractului gastro-intestinal.

Contraindicații deși pare obișnuită, de fapt, sunt cel mai mare obstacol pentru punerea în aplicare a pierderii în greutate.

efecte secundare

Există o serie de efecte secundare:

 • Dureri de cap;
 • insomnie;
 • Creșterea excreției de flux și salivă;
 • Hipertensiunea arteriala;
 • crampe abdominale;
 • gură uscată;
 • Probleme la înghițire;
 • bătăi neregulate ale inimii;
 • O reacție alergică.

O astfel de gamă largă de efecte secundare are o valoare din două cifre.

Pe de o parte toate efectele menționate sunt personale și, prin urmare, pot fi cauzate de auto-sugestie, teama de complicații grave și disconfort permanent. Neîncrederea jumătate justă a omenirii poate juca o glumă crudă.

Bilayt cum ar fi luarea

Pe de altă parte, toate aceste reacții adverse caracterizează efectele medicamentelor psihotrope - sibutramina - interzis în mai multe țări din Europa și America de substanțe apetitului și capabile de a provoca tulburări hormonale redus foarte mult.

De asemenea, în susținerea opiniilor siguranța îndoielnică a medicamentului efectuează o serie de fapte: compania chineză „San Tszyu“ oferă bilayt numai în țările CSI și este producătorul de droguri infama „Li Da“ interzise datorită prezenței în compoziția sibutraminei.

Răspunsul vag la bilayt pe deplin justificat reputația rău producătorului și compoziția necunoscută a produsului în sine.

Producătorii explică zvonurile roiesc în jurul valorii de un medicament care se luptă pe piața suplimentelor alimentare este foarte gravă, iar concurenții nu sunt pretențioasă în metode în raport cu concurenții, iar medicamentul a devenit o victimă a atacurilor de PR negru.