Lăsați totul să fie în ciocolată

Ciocolata acționează asupra subconștientului ca frumusete, cum ar fi muzica. Puteți înțelege nimic și încă admira.

Că totul va fi în ciocolată
Am o banuiala despre momentul în care în cele din urmă am început să mă îngraș. Sa întâmplat acum zece ani. Am trăit într-un apartament închiriat, această situație a fost fatală. Bineînțeles, m-am dus la timp ce pe jos.Și foarte des traseul meu fugit trecut „confit“ lanț de magazine. Ce vrei? Eram tânăr, am avut bani, insuficientă pentru a cumpăra o mașină, dar care sunt abundente pe priobrete-
Prefabricatelor kilogram de bomboane de ciocolată. Acest kilogram mâncat în trei zile, iar apoi veți primi următoarele în frigider. Dacă tineretul știa ...

„Confit“ nu mai are propria sa de vânzare cu amănuntul. Sunt fericit să folosească fiecare ocazie ca picior (foarte rar) și nu păstrează bomboane în casă. Dar, în adâncul inimii, undeva în apropierea mamei sale produse de patiserie și seva de mesteacăn, ei continuă să trăiască. Mi-ar plăcea să comand dulciuri de casa, la restaurante și cafenele și simpatie sinceră pentru oamenii de a oferi bol de ceai cu un tratament favorit.

De asemenea, îmi place să vorbesc despre bomboane si nu sunt de acord cu scepticii de Est care au spus: „Dacă o sută de ori spune cuvântul“ paste „nu va deveni mai dulce în gură.“ Când iubești ceva despre subiectul iubirii Vreau să știu cât de mult posibil.

Astfel, dulciuri. Presupun că merchandiseri profesionale mă condamna, dar eu mărturisesc: pentru mine aceste dulciuri au fost întotdeauna numai cele care sunt acoperite cu ciocolată. Această glazură de ciocolată și face aceste confectii plin de farmec.

Că totul va fi în ciocolată

În Occident, clasificarea ciocolatei doar porazvesistey decât printre Aspen nativ. Șeful clasificării ciocolatei Grand Crus (Grand Cru). Probabil că ai ghicit, și așa mai departe, care a venit cu acest nume. Desigur, francezii, care sunt purtate cu principiul lor teritoriale, ei nu știu cine are ce. De fapt, principiul este: cele mai bune materii prime din anumite zone. În cazul în Caraibe, apoi, și scrie.

Că totul va fi în ciocolată


Polugorky (Halbbitter). obligă ei să aibă cel puțin 50% din cacao.

Demidulce (Halbsuss). Este foarte frecvente în Statele Unite. Răspunsul nostru - ciocolata cu lapte, cu un cult pentru a-mi numele „Alenka“. ciocolata clasa extrem de popular, dulce, dar dominantă ca dovadă a gustului înapoiere.

Ciocolata dulce (Suss). Pentru această cerință una - cel puțin 15% din cacao.

Inutil să mai spunem că calitatea de glazura - un element necesar al unei bomboane de calitate și au un impact direct asupra gustului său. Dar, pe cont propriu de ciocolată, deși demn de atenție, împreună cu umplutura el poate conta pe mai mult decât atât.

Fudge. Da, familiar pentru multe din copilărie, ea se bucură de o mare afecțiune populația din Anglia, SUA și Belgia. Acesta este preparat pe baza de zahăr și glucoză prin adăugarea lor de caramel de lapte și de umplere nuga cremos pentru a schimba consistența.

Că totul va fi în ciocolată

Fructe dulci. În străinătate numit cu mândrie crema, care este oarecum dezorientat. Pentru printre bomboane de ciocolată de lux creme de multe ori apar pe baza de ouă și smântână. Perioada de valabilitate la o astfel de umplere nu mai mult de câteva săptămâni, după care se deteriorează rapid. În general, această opțiune nu este pentru rafturi supermarket, el are nevoie de un butic. Un fruct sau smântână dulce simt excelent în ceea ce privește cererea de masă. Conform acestei reteta marmeladă: apă, glucoză și fructul în sine.

Nuci prăjite sau krokant. firimituri de nuc și bucăți de nuci întregi se toarnă caramel - asta tu și krokant. Pentru deținătorii de dinți perfecți.

Gianduja. Word, recent subsumate în folosință. Este un amestec de nuci tocate cu lumina sau ciocolata neagra. Uneori, chiar și un astfel de amestec este numit Noisette.

Marțipan. Același amestec. Zahăr și nuci roase amestecate într-o proporție de 1/3 până la 2/3. Principala materie primă pentru marțipan de migdale, dar utilizarea și alune cu fistic. Martipan - istorie produse de cofetărie separat. Noi vorbim despre celebrul „bile Mozart“ de la dulciuri marțipan familiare.

Praline este aproape la fel ca cea a gianduja. În Belgia, opțiunea de umplere chiar a devenit un termen comun pentru toate bomboane.

Nuga. Specialitatea, care a venit din sudul Franței. Proteinele biciuire sunt combinate cu sirop de zahăr, sau masa de nuci de miere. Nuga poate adăuga fructe confiate.

Că totul va fi în ciocolată

Truffle. Este un amestec de smântână și ciocolată într-un raport de 1 la 2. Truffle numita cremă pariziană. palet sau ganache - În bomboane puteți obține, de asemenea, specii de trufe capturate. În plus, trufe sunt cunoscute de a mânca, și nici o glazură.

În concluzie, vreau doar să fiu fericit pentru cei care își pot permite fără a se limita la orice număr de dulciuri, dar, de asemenea, să le încurajeze să fie atent. Deși există o anumită precauție în iad. Cetățenii, pentru consumul de ciocolata, suntem cu mult în spatele lumii civilizate. În continuare, pentru patrie! ♦

Trimite acest link: