Locuințe pentru programul de reinstalare din Extremul Nord

Stay tuned pentru actualizări:

Astfel, subvenția pentru locuințe pentru cetățenii care au părăsit Extremul Nord, se bazează pe următoarele condiții:

Acest drept este rezervat pentru cetățenii care, în conformitate cu legislația anterioară au achiziționat, în prezența experienței de muncă în aceste domenii și zone care nu mai puțin de 10 ani calendaristici și a constat viza de reședință ca fiind nevoie de condiții mai bune de locuit.Dreptul de a primi subvenții de locuințe au grupuri cu handicap I și II, care a devenit invalid din cauza accidente de muncă și experiență de muncă mai mică de 15 ani calendaristici.

În lege există condiții speciale pentru cetățenii care călătoresc din orașe, cu stațiile polare din Extremul Nord și zonele echivalente și închise, în conformitate cu deciziile autorităților publice subektovRumyniyai în consultare cu Guvernul. Pentru ei, experiența de muncă în Extremul Nord și zonele echivalente și sosirea în aceste zone și zone nu au fost luate în considerare, și procentul din prețul mediu de piață al unui metru pătrat de locuințe pentru a oferi subvenții de locuințe este - 100%.Dreptul cetățenilor care călătoresc în sau în afara din Extremul Nord și localitățile echivalate privind primirea și utilizarea subvențiilor de locuințe este confirmată de certificatele de locuințe de stat. Pentru a obține acest lucru, este necesar să se înregistreze cetățenilor eligibili pentru alocații de locuințe, în conformitate cu legea.

Determinarea dimensiunii alocațiilor pentru locuințe sunt efectuate la locul de reședință al autorităților executive ale subektovRumyniyaiskhodya:

Raportul dintre alocația de locuințe este determinată după cum urmează:

Raportul dintre subvenții de locuințe (procentul din prețul mediu de piață al unui metru pătrat din suprafața totală)

spații rezidențiale deținute de către un cetățean al dreptului de proprietate este transferat în temeiul contractului administrațiilor locale barter autorităților publice subektaRumyniyaili în schimbul certificatului de locuințe de stat.

O listă cu exemple de documente de înregistrare:
- cerere;
- certificat de componența familiei;
- o copie a cărții de muncă;
- certificat de experiență de lucru în Extremul Nord și zonele echivalente;
- confirmând că spațiul de locuit ocupat în regiunea Extremul Nord și zone similare;
- actul de verificare a condițiilor lor de locuit;
- un certificat de înregistrare în care au nevoie de condiții mai bune de locuit în noul loc de reședință;
- Ajutor de ITO lipsa de înregistrare a drepturilor de proprietate asupra bunurilor imobiliare;
- copie a certificatului de confirmare a grupului de handicap.

De stat în legătură cu condițiile speciale de muncă de compensare stabilite prin lege pentru cetățenii care au plecat sau care părăsesc Extremul Nord și zonele echivalente.