Neovir - 7 comentarii preț de la 580 ruble, folosind instrucțiuni

emitere

  • Formă: soluție injectabilă intramusculară
   Vanzare: Prescription
   Depozitare: nu mai mare de 20 ° C
   Termen de valabilitate: 36 luni.
 • Instrucțiuni neovir

  Intern (care nu este nicidecum sinonim cu „inutil“ sau „proastă calitate“: este timpul pentru a scăpa de astfel de stereotipuri) neovir medicament este un preparat imunostimulator, care se bazează pe ingredientul activ cu dificila oksodigidroakridinilatsetat titlu de sodiu. Neovir prezintă un efect antiviral direcționat către virusuri ADN și ARN genomului, și are de asemenea o protivohlamidiynym acțiune puternică. Mecanismul de acțiune a medicamentului, datorită capacității sale de a stimula sinteza organismului de interferon endogen, în primul rând - alfa interferon.

  Până în prezent, una dintre cele mai „lucrători“ în combaterea infecțiilor virale sunt inductori (stimulente) sinteza de interferon endogen. Principalul avantaj și de a beneficia de aceste medicamente le face să iasă în evidență în seria de ansamblu, ar trebui să recunoască lipsa de antigenitate, care împiedică dezvoltarea de efecte secundare adverse. Chiar și o singură injecție începe inductori procesul de producție interferon „în lungime completă“, eliminând necesitatea de cantități mai mici de medicament și reduce substanțial costul tratamentului. Aceste medicamente pot fi combinate cu succes cu antibiotice imunomodulatori, agenți chimioterapeutici. In prezent, au confirmat clinic eficacitatea interferonogenic moleculara mica, printre care este protagonistul acestui articol - pentru neovir de droguri. Unele surse numesc aproape un inductor ideal de interferon, susținând activitatea atât de tare teza biologică ridicată a medicamentului, împreună cu ușurința de migrare către organe și țesuturi ale corpului și efectele asupra receptorilor și reacțiile metabolice. Pe lângă aceste avantaje incontestabile între neovir inclusiv meticulous lui predominant concentrandu-se pe activarea celulelor imune (macrofage, monocite, limfocite), profil înalt de siguranță, lipsa efectului alergen asupra organismului.

  In unele boli (HIV, herpes), medicament este capabil de a inhiba reproducerea proteinei extracelulare în organism, cunoscut sub numele de factor de necroză tumorală, și activează naturale (naturale) celule killer. Infecțiile cauzate de HIV, neovir acționează ca un modulator imunitar: creste activitatea de absorbtie a celulelor sanguine, activeaza sinteza interferonului alfa proces leucocite pinteni fagocitele in lor foarte util pentru inițiativa organismului - formarea de specii reactive de oxigen. acțiune Vârful neovir (citi: interferoni) observate la câteva ore după injectare și persistă timp de 16-20 ore după administrare.

  Neovir disponibil ca soluție injectabilă intramusculară. O singură doză de 1 flacon, echivalent cu 250 mg de substanță activă. Dacă este necesar, se permite o dublare a unei singure doze. Pentru un curs de terapie de droguri, folosind neovir suficient pentru a pune în aplicare două nopți 5-7 injecții cu un interval între ele. O singură doză este determinată de caracteristicile bolii si severitatea acesteia. Dacă neovir luate perioadă lungă de timp sau scopul farmacoterapia este prevenirea bolilor virale, intervalele dintre injecții trebuie crescută până la 3-7 zile. Când HIV neovir este parte a unei terapii combinate. Per curs de tratament necesită fiolelor 10, care sunt introduse în conformitate cu intervalul de două zile. Pauza dintre cursuri ar trebui să fie de 2 luni, cu un număr nelimitat de cursuri repetate. In toate studiile clinice și utilizarea medicamentului în cazurile de incompatibilitate practica virologice farmacologică neovir cu alte medicamente au fost identificate.

  Medicii despre neovir

  Un medicament foarte eficient. injecție recomandată cu novocaină sau lidocaină foarte lent, care nu a fost atât de multă durere. Este posibil pe parcursul întregii zile de 7 fotografii, și totul va fi bine, un al doilea curs se poate face în 6 luni. Rezultatul este foarte bun, după un curs de 3 luni, puteți susține din nou testul.

  Marturii despre neovir

  Am găsit, de asemenea, un Ureaplasma și, de asemenea, un medic prescris „neovir“. se intepat fără lidocaină. Durerea a fost teribil, așa cum am suferit nu știu. În urma unei injecții făcute cu lidocaina, poate fi tolerată și că, într-un fel făcut un curs. Dar am tratat o Ureaplasma.

  Nu știu încă efectul, dar voi spune despre durere. Soțul înjunghiat fără lidocaină foarte lent, nu doare, nu-ți fie frică să înțepa.

  Sunt în curs de injecții de tratament neovir. Bitsillin-5, comparativ cu neovir doar flori. Durerea este de așa natură încât în ​​ansamblul său preia picior, imediat ochii amețit și întuneric. În nici un caz nu se poate freca locul de injectare, este încă și mai mult decât o durere și senzația de mâncărime. După preparate injectabile, am simțit o lună la locul unde înțepat. Medicul a recomandat neovir cu medicamente care stabilizează ficatul și stomacul. Un alt minus - este prețul. Dar costul și suferința justificate, și ureaplasma vindecat cu primul curs, cu toate că medicul nu a dat nici o garanție pentru o astfel de recuperare rapidă. Sunt destul de fericit cu droguri.

  Cu soțul ei visează despre copil, dar am găsit infecții (Ureaplasma). Aici tratate neovir. Injecțiile nu sunt ieftine, fierbinte (aruncă în căldură), boljuchih. M-am gândit, nu e nimic mai rău decât magneziu. După injectare are neovir de mers pe jos în jurul valorii de un pic de a nu face rău! + Că acest medicament este blând pentru organism, și odată ce este posibil de a planifica sarcina, imediat după terminarea tratamentului.

  Am ratat avort si un avort spontan la 7 saptamani. Atunci când au realizat studii, frotiul găsit CMV. Medicul ne-a recomandat să străpungă curs neovir soț. Am făcut 7 injecții. După injectare, temperatura poate crește, dar nu mai mult de 37,5. Dar aceasta nu poate fi necesar să se teamă - neovir îmbunătățește producția activă proprie a organismului de anticorpi și creșterea temperaturii arată că acestea sunt produse în mod activ. Locul de injectare a fost o durere ascuțită puternică, dar nu pentru mult timp, doar trei minute. Principal CMV a reușit să câștige. Mai multe virus nu am apărut. Și noi suntem părinții a doi copii.

  1 mai revizuire a pacienților

  Fiecare sezon înainte de toamnă a pus desigur neovir, astfel încât să nu rănească în sezonul. Dar, rețineți că este necesar să se facă neovir cu lidocaină. care nu a fost atât de mult rău. Deși încă durerea va fi, dar cel puțin tolerant.

  Instrucțiuni de utilizare neovir

  efecte farmacologice

  preparare imunostimulatoare. Ea are activitate antivirală împotriva virusurilor ADN-ului si a genomului ARN. Acesta și-a exprimat o acțiune protivohlamidiynoe. Activitatea de droguri este legată de capacitatea sa de a induce formarea în corpul titruri mari de interferoni endogeni, în special interferon alfa.

  / Administrare V m neovir la o doză de 250 mg pe concentrațiile de interferon din ser identificate echivalente cu introducerea 6-9 mln.ME interferon alfa recombinant.

  Neovir activeaza celulele stem din măduva osoasă, limfocite T și macrofage. Activitatea imunomodulatoare Planșele, normalizând echilibrul dintre subpopulații de T-helper și celulele T supresoare. În unele boli neovir posibilitatea de a reduce producția în corpul factorului de necroză tumorală (HIV, herpes) și activează celulele ucigașe naturale (la boli tumorale). crește în mod semnificativ activitatea leucocitelor polimorfonucleare.

  Când HIV neovir exercita efecte imunomodulatoare: cresc activitatea de absorbție a serului sanguin, creste capacitatea leucocitelor de a sintetiza interferon alfa, stimulează formarea fagocitelor reactive de oxigen.

  Activitatea interferonului de vârf în sânge și țesuturi se observă la câteva ore după administrarea neovir și se menține timp de 16-20 ore.

  Farmacocinetica

  Când / m neovir biodisponibilitatea mai mult de 90%. Neovir după administrarea la o doză de 100-500 mg niveluri plasmatice Cmax atinsă după 15-30 minute și este de 8,3 g / ml. După 5 h, determinat numai concentrații mici ale substanței active, după 6 ore de medicament în plasma sanguină nu poate fi detectată.

  După 15-30 min după administrarea plasmei neovir începe să crească în titrurile serice ale interferonului. Dezvăluit două vârfuri în conținutul de interferon în plasmă: 70 UI / ml după 1,5-2 ore și 110 UI / ml la 8-10 ore după începerea reducerii lor. După 24 de ore de concentrare interferonului ser este suficient de ridicată și revine la valorile inițiale după 46-48 ore.

  Metabolismul și excreția

  Nu este metabolizat. T1 / 2 de 1 h. Excretată de rinichi în formă nemodificată.

  Compoziția, structura și ambalare

  O soluție pentru / m de culoare galben-verzui transparent.

  Excipienți. 2,5 mg citrat de sodiu, monohidrat de acid citric 0,5-1,5 mg (până la pH 7.5-8.3), apă d / și 1 ml.

  2 ml - flacon din sticlă de culoare închisă (3) - ambalaje Valium planimetric (1) - cutii de carton.
  2 ml - fiole din sticlă de culoare închisă (5) - ambalaje Valium planimetrice (1) - cutii de carton.

  regim de dozare

  soluție injectabilă este introdusă în / m, o doză unică de 250 mg (1 amperi.) Sau 4-6 mg / kg greutate corporală. Dacă este necesar, în doză unică neovir poate fi crescută la 500 mg.

  Cursul de tratament, cu excepția cazului în care se indică altfel, este compus din 5-7 w / o injecție în doze unice, cu un interval de 48 h. Doza depinde desigur tabloul clinic. Durata cursului - 8-12 zile. Prelungită și utilizarea profilactică intervalul neovir între preparate injectabile este de 3-7 zile.

  Când injectarea HIV este utilizat într-o terapie combinată. Cursul de tratament este format din 10 / m pentru injecție de 250 mg la fiecare 48 ore intre injecții. Face pauza de 2 luni de la un curs de terapie. Numărul de cursuri repetate nu este limitat.

  supradoză

  Datele privind supradozajul de droguri neovir nu este disponibil.
 • interacțiuni medicamentoase

  În timpul cercetării și utilizarea clinică a medicamentului în practica clinică, nu au existat cazuri de incompatibilitate sau de potențare a interacțiunii medicament cu alte medicamente.

  Informații cu privire la incompatibilitate fizică și chimică neovir cu alte medicamente nu este disponibil.

  efect secundar

  reacție generală: febră grad scăzut, și reacții alergice.

  Reacții locale: Local trece rapid durere la locul de administrare.

  Ca un agent imunostimulator în terapia combinată:

  - prevenirea si tratamentul gripei si a altor boli respiratorii acute (inclusiv pe fondul imunodeficiență);

  - infecții cauzate de virusul Herpes simplex tipurile 1 și 2 și virusul varicelo-zosterian (inclusiv la persoanele cu sistemul imunitar compromis);

  - infecții cu citomegalovirus la persoanele cu imunosupresie;

  - encefalita si virusul encefalomielitei etiologie;

  - acute și cronice hepatita B și C;

  - uretrită, epididimită, prostatită, cervicită și salpingită etiologie chlamydia;

  - piele candidoză și mucoasele.

  Contraindicații

  - insuficiență renală severă (clearance-ul creatininei mai mic de 30 ml / min);

  - alăptare (alăptare);

  - hipersensibilitate la medicament.

  Pentru a aplica precauție la pacienții vârstnici.

  Aplicarea sarcinii și alăptării

  Medicamentul este contraindicat în timpul sarcinii și alăptării (alăptarea).

  Utilizarea în funcție renală

  Medicamentul este contraindicat în insuficiența renală severă (clearance-ul creatininei mai mic de 30 ml / min).

  Măsuri de precauție

  Cand tolerabilitate sau sensibilitate la locul / m al preparatului neovir recomandat administrat împreună cu 2 ml de soluție de novocaină 0,25-0,5%.

 • <

  ?php include ($ _SERVER [ "DOCUMENT_ROOT"] "/ vstavki / blokvtext2.html".); ?>