Pot să mă întâlnesc cu un om fără dragoste, de sentimente, numai simpatie îngrijirea tip în spatele meu,

Faptul că omul are grijă de mine, îmi place de el, el nu dezgustător, dar dragoste, pasiune, nu, nu cred despre ea în mod constant, așa cum este cazul atunci când vlyublen..Do acest lucru am, de asemenea, nu au o relatie serioasa, iubesc totul a fost de așteptare pentru )) au aruncat băieți, nimeni nu a plăcut și care mi-a plăcut nici o atenție, așa că este posibil și o ședere, cred că dragostea poate și nu și nu și pe cei care au și sunt foarte foarte norocos dacă acestea sunt împreună ((și tu, de asemenea, nu? te sfătuiesc?Pentru a crește dragostea și nu vă faceți griji cu privire la: nu există iubire. Vino), sunt sigur) fiecare au ceva de a iubi) și vă permite să te iubesc.

Noi initial nu am avut o dragoste puternică. Așa că ne-am întâlnit simpatic. Șase luni mai târziu, s-au căsătorit dragoste. Cine trăiește fără unul pe altul nu este nici măcar prezent. Am fost împreună timp de 13 ani. Doi copii!în cazul în care o persoană este în picioare, iar apoi ne putem uita la. dragostea nu apare imediat

N-am început

probabil, merită încercat. Îmi place mine una mult ca el. Dar el nu are nevoie de nimic, tot timpul mă discreditează. Și aici este o alta, ca tine, de îngrijire, iubire. Dar am decis să aștepte puțin, pentru că Acest lucru, în general, nu este de gând să plece, iar bărbatul aduce bani. Eu aștept următoarea.

Începe intalniri doar cu simpatie chiar mai bine, cred. Amintindu-și relația lor, pot spune că dragostea a fost stins repede a avut un interes, iar când relația a început, fără a simți mâna mea, așa cum se dovedește mai bine, a văzut treptat un bun, apreciat mai mult

Așa că am început să se întâlnească, este de simpatie. Și deja există în cele din urmă a înțeles mea această persoană sau nu. Și dacă vă așteptați pentru dragoste, nu poate fi și să rămână unul. Cât de multe exemple de acea persoană vedeți, se încadrează în dragoste, relații și să înceapă să înțeleagă - nu a ta. Și dragostea dispare undeva. Așa că ne întâlnim, dacă nu este dezgustat, și au o simpatie și du-te să ia o privire.