Procesul de vânzare - studopediya

A patra etapă - performanța produsului. În mod obișnuit, demonstrația este dat un timp fix, deci trebuie să-l folosească în mod eficient. Cel mai bun mod de a ob scheniya - asculta clientul să-l încurajeze să vorbească, întrebări otve-TIT și să înțeleagă esența problemei. Apoi, clientul trebuie să fie familiarizați cu revizuirea informațiilor despre compania dvs., ru-Mandership, dezvoltarea produsului. În urma unei revizuiri și explicarea modului în care produsul poate ajuta în problemele de soluții SRI, este necesar să se introducă beneficiile pro-PRODUSULUI. Totul depinde de tipul de produs, natura timpului compania pro-Bloem și într-o oarecare măsură prezent personal-STI.De obicei, oamenii de afaceri doriți să obțineți mai întâi informațiile de bază, și apoi, odată cu creșterea interesului în produs, ei vor cere detalii suplimentare. Este o parte mai importantă a demonstrației, ca vânzătorul încearcă să convingă un cumpărător potențial că produsul este mai bun, mai ieftin decât altele, și va MAK-maximă satisfacție a clientului TAXEI. În această parte DEMONSTRA-TION trebuie să accentueze produsul secundar cel mai eficient și pozitiv la nivel, uneori opri și nedos-resturi, mai ales în cazul în care clientul este gata să atace problemele critice (este posibil să se reducă în mod semnificativ obiecțiunea efectivă-Ness).

Cu toate acestea, după demonstrarea clientului nu este întotdeauna imediat dă un răspuns pozitiv la produs, poate chiar si tu, muta obiecțiile lor. Rezultatul demonstrarea set-d este determinată de modul în care sunt convingătoare răspunsuri la obiecțiile. În cazul în care agentul nu va fi în măsură să le construiască în modul TIVE Posi și de a depăși rezistența, aceasta nu va fi în măsură să facă o vânzare. În unele cazuri, luând CART-expresii ale clientului și permițându-le justiție, este încă în măsură să reușească.A cincea etapă - finalizarea procesului de vânzare în cazul în care Poku-Patel și-a exprimat intenția de a cumpăra un produs sau vospol-apel de serviciu. El este de a discuta detaliile tranzacției, și apoi completarea clauzelor contractuale cu privire la pret, livrare, forma de plată și alte necesare pentru realizarea acc-sheniya între vânzător și cumpărător. Este foarte important să se asigure că contractul este oficial și toate mari, furci, iar contractul se referă la toate elementele tranzacției. De multe ori, contractul este legat de sume mari de bani, astfel încât USD soții au drepturile și obligațiile părților. Uneori, agentul atunci când discuția este de a implica reprezentanții departamentului Iurii-din punct de vedere al firmei.

Etapa a VI - servicii post-vânzare. El REQ-dim sum nu este întotdeauna, la fel ca în vânzarea de bunuri, care se află în procesul de ex-pluatatsii (după livrare și instalare sau asamblare) necesită acest serviciu. Poate fi în consultări speciale, punere in functiune, depanare probleme minore (nu din vina furnizorului). În consecință, agentul de vânzări nu poate pierde contactul cu clientul, dar trebuie să se asigure că produsul sau serviciul companiei sale nu este satisfăcătoare și există dei cum a promis. Acest lucru este necesar, de asemenea, deoarece clientul fiind mulțumit de produsul achiziționat, în SLN-ceai de necesitate poate da un comentariu bun despre asta. Și comunicarea post-vânzare nu ar trebui să fie o singură dată, ha rakter. Agentul ar trebui să fie pe deplin convins în funcționarea corespunzătoare a produsului vândut, și dacă cu el tam-tam, mizerie orice dificultăți, el ar trebui să ofere o soluție la problema cât mai repede și mai eficient posibil.

Review Întrebări

1. Cum este procesul de planificare a punerii în aplicare a pro-PRODUSULUI?

2. Lista tipurilor de mediu în care punerea în aplicare.

3. Care sunt canalele de distribuție și nu știi care sunt cele mai eficiente?

4. Ca manager de marketing determina cel mai bun mod de a distribui produsul?

5. În unele cazuri, producătorul poate atrage alte companii pentru realizarea produsului?

6. Lista tipurilor existente de distribuitori.

7. Care sunt principalele probleme sunt rezolvate în funcție de manager de marketing pentru depozitarea și transportul produsului?

8. Ce este de vânzare personală?

9. Care sunt aptitudinile necesare pentru succes, dealer-TION de vânzare?

10. Ce pași împarte procesul de vânzare?