remedii populare pentru tratarea otitei medii la copii în casă, otită purulentă, tratamentul

Tratamentul pentru copii de otită acasă

media otitele poate fi acută sau cronică.

  • Desigur cronică a bolii apare de obicei atunci când o otita medie obișnuite au fost tratați greșit, greșit și momentul nepotrivit.
  • Dacă există puroi, este o otite purulente.
  • În cazul în care nu există nici o descărcare de gestiune, sau ele sunt curate și fluide, și fără cheaguri de sânge, catarală otita medie va.
  • În cazul în care simptomele sunt aproape niciodată exprimate, și deja acumulat puroi la mijloc, atunci va fi numit otita exudativă. Ea apare ca urmare a pătrunderii infecției în cavitatea nazofarigelui. Astfel de otită destul de periculos, iar în cazul în care netratate pot duce la pierderea auzului.

Atunci când inflamația urechii copiilor se comporta diferit. Bebelușii încep să vă faceți griji, plâns fără nici un motiv aparent, refuza piept. Plansul atunci când acest lucru nu este monotonă, alternează cu un strigăt ascuțit. Dacă firimiturile în timp ce alăptează pune pe gat ureche, acesta va începe să se calmeze.Copiii mai mari pot spune părinții lor despre durere în ureche, dacă știi deja cum să-și exprime sentimentele în cuvinte. Dacă încă nu știu cum că ghici pe problema mamele și tații se pot schimba comportamentul copilului: anxietate, dezlipire, un strigăt puternic, copilul va fi frecarea de mână ureche.

Dacă adulții ușor click pe tragus (pervazul mică în fața pinna), durerea de ureche va creste de multe ori, ca un copil nu va fi lent pentru a anunța cu glas tare. Dacă după apăsarea comportament nu sa schimbat, cauza durerii urechii nu se află în otita.

Care este pericolul?

Otita medie este o boală foarte periculoasă, deoarece nu numai ruleaza dureros, dar, de asemenea, însoțită de complicații. Nu dolechenny otita medie amenință să se transforme labirintita, a lovit urechea interna. Cele mai multe efecte „inofensive“ care pot apărea în cazul otitei medii tratate în mod corespunzător, aceasta este o pierdere de auz critică. Alte complicații mai periculoase - surditate completa si meningita purulentă, care poate duce la deces sau de a face un copil sănătos handicap grav.

Ignorați dureri de urechi, în orice caz imposibil. Copilul poate da primul ajutor, dar pentru a trata inflamația ședinței în toate situațiile, fără excepție, ar trebui să fie un medic specialist.Tratamentul pentru copii de otită acasă

Atunci când metodele tradiționale nu fac?

remedii populare pentru tratarea otitei medii nu pot face. Indiferent de boala - mijloace externe sau interne ale medicinei alternative pot elimina doar temporar simptomele neplacute, reduce durerea, dar ele sunt în imposibilitatea de a vindeca ureche.

Cu privire la aplicarea de rețete de medicina tradițională este necesar să se uite în cazurile în care urechea doare copilul, există puroi sau lichid din ureche, cu standuri de sânge, durere intensă a dat cale de a reduce la tăcere - copilul a încetat să perceapă sunetele urechea bolnavă. Toate aceste condiții necesită îngrijire medicală imediată, dar nu comprima cu suc de ceapa.

remedii populare

Cu toate acestea, dacă doriți să aveți un prim ajutor copil, remediile populare pentru care pot merge complet. Dacă există o mare dorință de a trata un copil în acest fel, atunci este necesar să informeze medicul de la recepție. Atunci când o inflamație ușoară a medicului poate permite utilizarea unor rețete tradiționale.

Dificultatea este că o serie dintre cele mai eficiente preparate la domiciliu ar trebui să fie pregătite în prealabil și depozitate într-o „zi ploioasă“.

Pentru a pregăti salvie instrumentele necesare pentru flori (1 linguriță). Materiale vegetale trebuie sa insiste pe vodca sau alcool de grad medical (50 ml) timp de o săptămână. Infuzia rezultată nu este necesar să se sape în urechi, este umectată turundy de bumbac și câteva ore când se administrează pentru a le otită în papuci pentru copii. Acest lucru ajută la reducerea durerii și parțial pentru a promova eliminarea inflamației.

nuc

Veți avea nevoie de nici fructe și frunze. Ei trebuie să fie tăiate în mici, îndoite într-un borcan și se toarnă ulei vegetal. Sub capacul într-un loc întunecat și rece bancă pentru a supraviețui timp de aproximativ trei luni. În acută Earache pentru a obține fonduri face tampoane de bumbac în urechi cel puțin de trei ori pe zi. Nuci suc de frunze are o activitate antimicrobiană și reduce umflarea.

Tratamentul pentru copii de otită acasă

ceapă

Aceasta leguma poate ajuta la ameliorarea durerii acute de otita medie și de a ajuta în procesul de recuperare. Pentru prepararea picăturilor au nevoie pentru a freca ceapa ras, stoarce sucul cu ajutorul unui tifon, se diluează cu apă sau soluție salină într-o proporție de 1: 3. Picurare în ureche poate fi numai cu condiția ca timpanul este intact. Ceapa ajuta la restabilirea auzului înrăutățit după ce a suferit otita medie si forma cronica a bolii. Pentru a face acest lucru în cuptor la cuptor ceapa mare, stoarce sucul din ea și îngropat în ureche până la trei ori pe zi.

Tratamentul pentru copii de otită acasă

Acest condiment popular poate atenua starea copilului în otite purulente. Laurel lasă să se pisa, se toarnă apă clocotită și se lasă sub capac timp de o oră. Apoi, de scurgere și de a face un decoct de bile de bumbac în urechi de 3-4 ori pe zi.