Toate pisicile castrare comentarii, pro și contra de castrare

pisici castrarea ce

Aceasta pisica înainte ca teritoriul castrare full-metil marcat flori dragi

pisicile domestice nu fac excepție de la regula generală. Și ei acționează doar se apropie de primăvară.Primele manifestări ale instinctului unei pisici detectează aproximativ 9-10 luni de la momentul respectiv și este recomandat să castrare. proprietarii de Visionary timp pentru a vedea veterinar, pentru a se proteja de un somn agitat si semne odorante pe mobilier, iar elevul a problemelor asociate cu instinctul.

pisici castrarea ce

Cat la vârsta de 8 luni este gata pentru castrare. Această perioadă este recomandat de majoritatea medicilor veterinari

Înainte de această vârstă castrat pisici problematice: datorită intervenției în organism tot mai mare poate opri dezvoltarea uretrei în viitor, este plină de ocluzie ei. Nu este, de asemenea, recomandat în vârstă castrat pisica mai in varsta.

Există și alte contraindicații pentru castrarea. organelor genitale tumorii, criptorhidism, și alte malformații, traumatisme, dezvoltarea de urolitiază.

De ce și cum să castrare pisici

pisici castrarea ce

Criptorhidism în pisică

In timpul operatiei, testiculele pisica eliminate, ca urmare, ea încetează producția de hormoni sexuali și funcția de reproducere. Complicațiile după castrare sunt extrem de rare. În cazul în care criptorhid pisica, este o intervenție chirurgicală abdominală pentru a elimina chiuveta testicul, o pisica de reproducție cu această patologie, în principiu, nu este permis.

Pregătirea pisica la operatie si perioada postoperatorie

pisici castrarea ce

12 ore înainte de operație nu mai este posibil să se hrănească și apă - în 3 ore!

Este important să selectați o clinică dovedită în cazul în care funcționează profesioniști. 12 ore inainte de operatie pisica nu mai furnizează hrană. și timp de 3 h și apă. Anestezia pe stomacul plin conduce la vărsături, și căderi de animale adormit poate sufoca.

Chirurgie pentru a elimina testiculelor unei pisici se realizează sub anestezie generală și durează aproximativ o jumătate de oră.

pisici castrarea ce

pisica castrat după operație merge la guler

La tăiat suprapuse sutura mici și tratate cu un antiseptic, o pisică poartă un guler special. care nu au putut ajunge la articulația și îl poate deteriora. Perioada de eliberare a pisicii anestezie este plasată într-un loc cald pe un covor gros și scutec rezistent la apa, deoarece deșeuri de urină probabil necontrolată.

Primele ore după operație

La primele ore ale pisicii care au nevoie de supraveghere permanentă. el va încerca să se ridice și să se deplaseze în jurul valorii de pe propriile lor picioare pleacă, iar sarcina gazdă - să nu lase animalul de companie este ranit din cauza mișcărilor bruște stângace.Trebuie avut grijă în sigiliul statului în comun, în cazul în care nu a existat inflamație, umflarea sau sângerare, este necesar să se par la veterinar.

pisici castrarea ce

În primele zile după operație pisica necesită o supraveghere atentă

De obicei, în timpul toarce zi se trezește în cele din urmă și începe să mănânce. Este mai bine să-i dea un lichid și alimente cu conținut scăzut de grăsimi cu picătură de ulei vaselina. pentru a începe peristaltismul, ca la pisici după castrare posibil constipație mici.

Dar, în cazul în care pisica nu a mers într-o mare timp de trei zile - acesta este un simptom grav, care necesită tratament la medic.

În cazul în care operațiunea a fost efectuată corect, apoi o zi mai târziu, rareori mai târziu, pisica a pierdut în cele din urmă semne de activitate de vânătoare și a crescut întoarce pentru jocuri.

profesioniști castrare

pisici castrarea ce

După castrare, pisica va fi mult mai probabil să ceară o parte, natura schimbării în bine

  • Natura pisica se schimbă în bine: dispar agresivitate și anxietate inerente animalului într-o stare de calduri, pisica devine mai afectuos, ascultator si jucaus.
  • El se oprește tipa la noapte și teritoriu marca (nu întotdeauna).
  • Ea nu caută să scape în stradă, în căutarea de pisica si nu de a lăsa urmași (aprox. Motan Uneori sterilizata poate impregna o pisica), care este în așteptare pentru soarta tristă.
  • pisici castrați trăiesc mai mult și nu vor primi nici boli genitale.

contra castrare

pisici castrarea ce

După castrare, pisica poate apărea obezi

  • Unele pisici după castrare pentru a câștiga în greutate și să devină un fel de „perne“.
  • Aceste pisici nu pot fi alimentate de îndată ce au nevoie de un furaj finit special, care de obicei nu este ieftin.
  • Datorită greutății obține riscul de boli de inima si pietre la rinichi, si diabetul.
  • Nu toate pisicile tolera anestezie, complicații posibile.
  • Castrarea este ireversibil (în contrast cu ligaturarea trompelor uterine la pisici), iar proprietarii de animale de rasă pură este important să se ia în considerare acest lucru.

Hrănirea pisica castrat

Gazdele vor trebui să elimine din dieta pisicii si crude, fierte și pește, pentru a evita pietre la rinichi.

pisici castrarea ce

La selectarea hrana uscata pentru animale de companie este mai bine pentru a da prioritate celor, pe ambalaj care indică faptul că acestea pot fi hrănite pisici castrate. Despre traducere în alimente naturale este cel mai bine să se consulte cu medicul veterinar, deoarece unele alimente duce la creșterea în greutate la pisici.

Review-uri după castrare

„Fără adăpost, fără animale end creștere de ciuperci - aceasta este durerea de cap noastră inevitabilă. Multe sunt aruncate în stradă, și cele mai multe dintre ele, după cum se pare, nu este castrata sau castrat. Unii lasa sigiliile din casa pentru a lua o plimbare. În oraș. Ca urmare, pisoii se nasc, ca grele și destinate să trăiască mult timp ... doar o singură cale de ieșire: adulții trebuie să fie castrat. sterilizat. În caz contrar, arborele nu se oprește. " (Elena, 32 de ani, voluntar)

„Ne-am dorit întotdeauna să aibă un Maine Coon. dar nu am de gând să-l tricot. La vârsta a devenit clar faptul că pisica sa maturizat timp de aproximativ un an. A fost dus la o clinică bună, face teste preliminare pentru a verifica inima si rinichii. Operația a reușit, în seara băiatul a mâncat destul de oklemalsya. Se simte minunat atunci. Ca să nu mai spun că a fost ușor să decidă cu privire la toate acestea, dar nu a existat nici o altă ieșire. Dar acum nici o problema ... Lazy nu, dimpotrivă, joacă ca un pisoi, până în prezent, iar el avea cinci ani. " (Familia Kuznetsov)

„Am luat casa de pisica de stradă. era iarnă. Neutru gri cu dungi jefuitor. Ran la picioare, freacă, myauchit, se uită în ochii ei - fie pierdute sau aruncate. Și nu l-au putut pleca, a luat. Am sunat Vaska. Ce Vasya „nu castrați,“ Eu nu sunt confuz, sunt până în ziua de mult de o diferență nu este văzut. Dar, în pisica de dimineață a marcat puternic canapea. Ce să fac? Am urcat în Internet ... Da, a existat un moment, am doar datorită solidarității de sex masculin a început să se îndoiască dacă este necesar să se castreze. a fost un păcat! Dar atunci îndoielile au dispărut. Cat acasă, el a avut nici un motiv să meargă, tricot tot mai mult, asa ca de ce abstinența tortura animalelor? Etichetă ceva ce nu a oprit. " (Igor, 27, un instalator)