Vopsiți propriile lor mâini

Și astăzi am să-ți spun cum să faci acasă în condiții de siguranță vopsea ECO pentru copilul tau. Vă asigur că vopseaua pe baza de reteta mea nu este mai rău decât de brand-name, omologii preț ridicat. Și în siguranța și protecția mediului nu dubiu: baza numai ingrediente naturale pe care le puteți cumpăra de la magazinul tau preferat. Ei bine, gata, atunci te cunosc.Foarte mare colecție de rețete pentru casă ecologice vopsele pentru copilul tau

Cum de a face pentru vopsea degetul copil timp de 10 minute

Și să vorbim, în primul rând despre vopseaua pentru cei mici - Fingertip

Gatiti la domiciliu în condiții de siguranță și culori luminoase ușor.

Salvați reteta pentru a pierde.

Vopsele cu propriile sale mâini

Rețeta de culori pentru baie cu mâinile lor

Vopsele pentru a picta în baie de astăzi sunt decent scumpe și nu toată lumea își poate permite. Și din imaginile trase de vopsele, de exemplu, de origine chineză, va trebui să scape de o lungă perioadă de timp și pentru a ajunge la acest curatatorii scumpe. Deci, în cazul în care copilul dumneavoastră îi place să picteze în baie, vă invit să scrie o rețetă simplă și de a face o vopsea DIY manual.

Vopsele cu propriile sale mâini

Pentru a obține o vopsea groasă, pe care copilul poate desena cu degetele, mai degrabă decât o perie, trimite toate ingredientele, cu excepția colorantul în oală. Se aduce la fierbere și fiert la foc mic imediat. Aceste vopsele nu se imprastie.

Cum sa faci o vopsea tri-dimensională pentru copii (P. Diddy Paints), cu propriile sale mâini

Și ai deja pictat cu culorile de copil vrac P. Diddy Vopsele? Sper că tu și copilul a plăcut acest gonflează vopsea. Dacă nu știi cum ingrediente simple fac aceste vopsea pushap și încântă toate imaginile interesante ... Bine ati venit la mini clasa mea de master.

Vopsele cu propriile sale mâini

Desenați aceste culori obținute numai cu bastoane de bumbac. Și aceasta este o experiență nouă, unică. Desenați și vopsea colorarea mare. Și pentru a picta în sus, trimite lucrarea ta de artă timp de 30 de secunde într-un cuptor cu microunde la o putere. Sau 2 minute în cuptor. Controlul temperaturii setat la 180 de grade. Fii atent pentru a vă asigura că foaia este întors și vopseaua încălzit din toate părțile și sunt bine umflate. Și, după câteva minute după răcirea vopselei va fi solide, voluminoase și nu crăpate.

Să-ți spun cum să picteze body art cu propriile lor mâini

Activitatea de distracție, luminos, incitant și mega creativ pentru copiii dumneavoastră sau timp de cinci minute - body art. Nu face ochii mari de uimire, spunând: „Cum?“ Este ușor, distractiv și creativ, și prietenii. Copiilor le place să atragă. Și să se picteze le place mai puțin. Crede-mă. Și, cel mai bun, cât mai curând posibil, oferiți copilului dumneavoastră posibilitatea de a se bucura, răsfățați-vă și să se bucure ei înșiși din toată inima. Și acum vă voi spune o reteta simpla pentru un miracol culori pentru pictura corpului. Te sfătuiesc să-i atragă, atunci când joacă în piscina pentru copii sau în baie. copii excelente obține body art.Cititorii vor observa, probabil, că această rețetă este similar cu fluidul non-newtonian. Poate, dar vopseaua va fi aplicată pe corp, așa că pregătiți-vă să amestec de culoare.

Pentru frământarea puteți utiliza orice recipient convenabil cu gât larg. Și pentru jocul cel mai viu este menazhnitsa perfectă, culori de la care se pot desena un tampon de bumbac sau o perie.

Vopsele cu propriile sale mâini

Se spala usor, datorita sampon pentru copii si pielea nu se usuce, deoarece în vopsea - crema pentru copii. Copilul tau se va bucura și jgheabului baie spalata dupa gryazyulki masa.

O reteta simpla cu privire la modul de a face vopsea vitralii cu mâinile lor

Lăsați copiii să arate imaginație și vopsea pe vopsea de sticlă poate nu numai de către noul an. Și, în general, vopsea vopsele de vitralii poate fi pe orice suprafață de sticlă, chiar și pe fișiere transparente. Și nu este necesar să cumpere seturi scumpe, deoarece vopseaua poate face la domiciliu ei înșiși.

Vopsele cu propriile sale mâini

picanterie speciale da vopsea sclipici. Știi, cei care sunt folosite pentru o manichiura. Culorile pot fi vopsite și stenciled. Și dacă te trage la dosar, după uscare, desen desprinde din dosar și lipiți fereastra de sticlă colorată pe orice suprafață netedă - sticlă, oglindă, țiglă, etc ...

Pentru iubitorii de proiecte la scară largă, am o ofertă specială: face la desen de cerneală gel acasă.

Efectuarea acestor vopsele nu vă va da probleme și nu va dura mult timp. Doar pregăti dimensiunea capacitate mai mare. Pentru că va fi posibil să se bazeze pe hârtie Whatman vasta. Pentru a picta în baie, aceste culori vor lucra, de asemenea, și ei vor fi ușor să se spele off. Dar, pentru a începe cu, aveți nevoie pentru a face vopsea. Acest lucru ne vom întoarce acum.

Vopsele cu propriile sale mâini

Cum pictezi o astfel de opțiune pentru super-desen pe scară largă? Avem atât de foarte popular. Puteți adăuga sclipici și a pus în vopsea sclipici gel. Cum ar fi utilizarea de design maestru unghiilor. Desen începe degetele, apoi, în curs sunt palma, și apoi colorate pe tocuri strălucire Vatman. Dar aceasta este călătoria noastră în lumea fascinantă a culorilor nu se termina aici. Și cel mai delicios am pregătit pentru ultima.

O reteta de iaurt vopsele deget doresc să înregistreze în banca ta de porc?

Cel mai complex și interesant în această rețetă, care nu este proporții exacte. Și aceste culori cel mai simplu, natural si sigur. Ei au făcut rapid, ușor și simplu.

Vopsele cu propriile sale mâini

Aceste vopsele sunt ideale pentru dezvoltarea timpurie. Iar cifrele nu vor îndoială, adevărate capodopere.

Care este utilizarea de culori? Ele ajuta să se dezvolte:

  • abilități motorii fine,
  • coordonarea mana,
  • agilitatea și puterea de degete,
  • percepția culorilor,
  • imaginație,
  • vorbire.

Și pentru a ajuta la formularul de copil:

  • gust artistic,
  • gândire creativă,
  • independență.

Știința voioasă vă dorește activități creative interesante cu copilul. Satisface o varietate de tehnici de pictură, învață copilul să se amestece culorile pentru a distinge între nuanțe și de a crea condiții de siguranță primele capodopere artistice.

Dar chiar interesnenkoe: