Zicale despre dragoste (pentru înregistrarea unui album de nunta)

zicale dragoste

Pentru înregistrarea unui album de nunta (zhurnaling) cel mai mult ea!

* În viață, trebuie să existe iubire - o mare iubire în viața lui, aceasta justifică atacurile pofticioase de disperare la care suntem expuși. Alber Kamyu.
* Nici o forță în lume mai puternic decât iubirea. Igor Stravinsky.

* Într-o zi vei înțelege că dragostea vindecă totul, și iubire - este tot acolo, în lume. Dl Zuka.

* Dragostea - este un dar nepretuit. Acesta este singurul lucru pe care îl putem da și totuși este aveți. Tolstoi.

* Dragostea - este lampa care luminează universul; fără lumina iubirii pământul ar deveni un deșert arid, iar persoana - într-o mână de praf. M. Braddon


* Marele Scopul fiecare ființă umană, pentru a înțelege iubirea. Dragostea nu este în celălalt, ci în noi înșine, și o facem în el însuși trezi. Dar, în scopul de a trezi ei, și avea nevoie de alta. Universul nu are sens decât dacă avem pe cineva să împărtășească sentimentele noastre. Paulo Coelho.

* Love - începutul și sfârșitul existenței noastre. Fără iubire nu există nici o viață. De aceea dragostea este ceva înainte de care venereaza un om înțelept. Confucius.

* Ei bine, ca o femeie și un bărbat poate înțelege reciproc, deoarece ambele doresc diferite: un bărbat vrea o femeie, o femeie vrea un bărbat. Fridesh Karinthy

* Credința că există iubire adevărată, este dat omului ca o recompensă pentru o viață, îndreptată spre cunoașterea iubirii. SO Vysochansky.

* Singurul lucru care contează la sfârșitul șederii noastre pe pământ - asta e cât de mult ne-a plăcut cum a fost calitatea iubirii noastre. Richard Bach.

* Dragostea nu ar trebui să ceară și nu are nevoie de dragoste ar trebui să fie încrezători în forța sine. Atunci nu este ceva atrage și se trage. Hesse.

* Iubirea - singurul dintre toate sferele de comunicare umană, care este o întrepătrundere minunată a plăcerii spirituale și fizice, creează un sentiment de plenitudine a sensului vieții și fericirii. S. Ilyina.

* Dacă sunteți în căutarea pentru a rezolva orice problemă. fă-o cu dragoste. Vei realiza că cauza problema ta este o lipsă de iubire, pentru că este cauza tuturor problemelor. Ken Keri.

* În mai mult de gelozie de iubire de sine decât celălalt. La Rochefoucauld.

* Dragostea nu are sens decât ca reciprocă. Leonardo Feliche Buscaglia.

* Adevărul este că nu există decât o singură valoare supremă - iubire. Helen Hayes.

* Dragoste fals - mai degrabă, este rezultatul ignoranței, mai degrabă decât lipsa capacității de a iubi. J .. Baines.

* Vrei să trăiești mereu în dragoste în ceva inaccesibil pentru tine. Omul devine mai inalt prin care se întinde în sus. Maxim Gorky.

* Tom, ce ar trebui să fie ghidate de către persoanele care doresc să trăiască viața ta perfectă, fără rude, nici o onoare, nici o avere, și într-adevăr nimic în lume nu îi va învăța mai bine decât dragostea. Platon.

* Separarea pentru dragoste - ceea ce vant este de foc: ea se stinge baloane slabe, și mari. Rozhe De Bussy-Rabyuten.

* Nu este un spectacol mai frumos decât fața iubit, și nu există nici o muzică mai dulce decât sunetul unui iubit-o voce. Jean La Bruyere.

* O femeie a fost creat pentru a iubi, dar nu să-l înțeleagă. Oscar Wilde.

* Dacă toată lumea a iubit toți oamenii, toată lumea ar poseda universul. Johann Friedrich Schiller.* În cazul în care nici nu ar veni la păcătos îi va crea iad. Oriunde au venit cerurile drepte. Shri Radzhnesh.

* Pentru a iubi profund - este de a uita despre tine. Jacques Rousseau.

* Dragostea este acceptarea bucurie și binecuvântare întregii vieți și de existență, este duș în aer liber care se deschide brațele sale la fiecare manifestare a fi, ca atare, se simte sensul său divin. Semyon Frank.

* Pentru căsătorie un vas plin de iubire emoțională este la fel de important la fel de important pentru o masina rezervor de combustibil plin. Pentru a efectua căsătoria lor pe calea vieții pe un gol „rezervor de dragoste“ ar putea fi chiar mai fără speranță decât încercarea de a conduce o masina fara combustibil. Și se poate face mult mai mult. Nu contează cât de bine nu a fost casnicia ta acum, ea poate fi întotdeauna îmbunătățită. Relația de căsătorie în sine a fost proiectat inițial pentru transmiterea de iubire și intimitate. Căsătoria este, de asemenea, locul principal de unde poate fi umplut cu un intern „vas de iubire.“ Geri Chepmen.

* Iubirea - singurul lucru în natură, în cazul în care chiar și puterea imaginației nu poate găsi în partea de jos și vede nici o limită! Johann Friedrich Schiller.

* Dragostea adevărată este de a găsi în sine respingerea el însuși, și în dispariția el însuși în cealaltă. Hegel.

* Dragostea este mai puternică decât moartea și frica de moarte. Doar păstrează doar iubire și de viață se mișcă. Turgheniev.

* Avem respect față de frontiere, în timp ce dragostea nu este reprezentată. M. Lermontov.

* Dragostea se învață doar prin iubire. Nu trebuie să uităm că experiența spirituală este mai presus de toate o experiență practică a iubirii. Și în dragoste nu există reguli. Puteți încerca să studieze manuale, reduce izbucniri emoționale, comportamentul strategize toate aceste prostii. Rezolvă inima, și numai decizia lor este importantă și necesară. Paolo Koelo.

* Dragostea nu poate fi respinsă pentru că este hrana ființei noastre. Menajere din el, vei muri de foame, se uită la ramurile împovărat cu pomi fructiferi de viață, și nu a îndrăznit să perturbe acest fruct, dar aici ele sunt doar o mică meu. Toate cunoștințele este în primul rând capacitatea de a asculta vocea propriului său suflet. Paolo Koelo.

* Pentru a spune că este imposibil să iubesc aceeași femeie, la fel de lipsit de sens ca să creadă că faimoasele muzicieni pentru a efectua nevoile diferite ale diferitelor piese de vioară. Honore de Balzac.

* Oglinda, că femeile cred că cel mai mult este ochii omului. Sigmund Graff.

* Marry interesant numai pentru dragoste; căsătorit cu aceeași fată doar pentru că e frumoasă, e așa în piață pentru a cumpăra un lucru inutil doar pentru că este bine. Anton Chekhov.

* Dragostea că în fiecare zi nu este renaște, mor în fiecare zi. Halil Dzhebran.

* Nu este necesar să se abțină de la plăceri, ci să le domine fără să se supună ei. Aristippus.

* Pentru a iubi pe cei care greșesc și greșească - o proprietate specială a persoanei. O astfel de iubire se naște atunci când îți dai seama că toți oamenii - frații tăi; ei wallow în ignoranță și din greșeală împotriva voinței lor. Mark Avrely.

* Să nu vorbim despre dragoste, pentru că noi încă nu știu ce este. KG Paustovsky.

* Distruge dragoste - și țara noastră va deveni un mormânt. Robert Browning.

* Oamenii sunt suspecte despre ei înșiși, mai dispuși să fie iubit decât să iubească, astfel încât o zi, în cazul în care numai pentru un moment, pentru a fi în măsură să creadă în ei înșiși. Fridrih Nitsshe.

* O dragoste căsătorit care trece prin mii de aleatoare, miracol cel mai frumos, deși cea mai obișnuită. Fransua Moriak.

* În cazul în care este iubirea avem - doar acolo dragă vatra. J .. Byron.

* Procesul-verbal al iubirii adevărate toate dragoste. II Lazhechnikov.

* Scopul major al fiecărei ființe umane - pentru a înțelege iubirea. Love - nu și în altul, ci în noi înșine, și o facem în el însuși trezi. Dar numai pentru a se trezi, și au nevoie de cealaltă. Universul are sens doar atunci când avem pe cineva să împărtășească sentimentele noastre. P. Coelho.

* oameni mari dezvolta o dragoste si un suflet fin prețuiește spiritul urii. Buker Talyaferro Vashington.

* Tu nu ar trebui să regreți că un om copleșit de pasiune. Este ca și cum ar fi să regretăm că el este un om. Andre Morua.

Persoana este de obicei implicat în gândire care încearcă să se conformeze ideea lor de noi fapte lucruri pe care ea a respins. Asta e schimbarea, în care o anumită variabilitate de gândire, conștient în acest amendament și adevărul este, că este o lecție învățată de viață. Camus.

* Oricine vrea să vadă pe Dumnezeul cel viu, să-l caute nu pe un firmament gol de propria minte, dar dragostea umană. FM Dostoevsky.

* Numai cel care înseamnă ceva, cineva ceva ce iubește. Nu fi nimic, nimic, dar dragostea - același lucru. Lyudvig Feyerbah.

* Pasiunea este capabil de mult. Se poate trezi în oameni o energie supraomenească fără precedent. Acesta poate, de presiunea neîncetate pentru a stoarce chiar și cea mai echilibrată a forțelor titanice ale sufletului. Stefan Tsveyg.