13 Superpravil desen umbre și executarea celor mai populare tehnici

Natura a înzestrat fiecare dintre noi au caracteristici diferite. Cineva au mulțumit, cineva nefericit. Dar, pentru a ajuta femeile dezvoltate foarte eficiente și mijloace relativ simple - alcătuiesc. Pricepere, folosind produse cosmetice fiecare femeie va fi capabil de a corecta defectele ei par, în forma dorită sau se concentreze pe orice detaliu. Cu toate acestea, make-up a fiecărei zone a feței necesită o abordare examinată. De exemplu, folosind diferite tehnici de desen de nuanțe, puteți schimba vizual forma ochiului - pentru a le face mai mult pentru a ridica pleoapa pentru a crea o tăietură frumoasă, etc.Cum se aplica fardul de ochi

Aplicarea corectă a umbrelor: regulile de bază și componentele necesare

Pentru a crea un ochi machiaj de calitate important să se ia în considerare trei reguli importante:

 1. Când creați o marcă ar trebui să definească APP zona de accent. Există doar două - ochii si buzele. Dacă buzele tale alegere - ochii se acordă mai puțină atenție, în cazul în care, dimpotrivă - expresia maximă de machiaj pentru ochi si buze sunt realizate în arta nud.
 2. La alegerea umbrele ar trebui să se bazeze pe tonurile naturale ale pielii. De exemplu, un chip palid tonuri de violet a crea un efect de dureros, si pielea bronzata, nuanțe de maro închis se pot uza.
 3. Machiajul ochilor trebuie să fie prezenți cel puțin două nuanțe, într-un ideal - trei. Pleoapa superioară este întotdeauna evidențiat mai ușor tonul. Experimentele cu una închisă și poate permite doar stilisti cu experiență la spectacole tematice.

Înainte de a aborda problema modului de aplicare fard de ochi, ar trebui să decidă cu privire la componentele necesare machiajul ochilor. Veți avea nevoie din nou de trei componente importante:

Baza sub umbra

Cum se aplica fardul de ochi

Cu toate acestea, este numit grund de bază. Mulți ignora, cel mai bun caz, folosind baza de obicei sub machiaj. În același timp, aceasta este baza depinde de calitatea de machiaj pentru ochi. Baza de sub umbra, în contrast cu baza de make-up are o textură mai densă. Siliconul este inclus în compoziția sa, se umple toate pliurile mici si a ridurilor de pe piele, prevenind astfel, pilling și zguduitor umbre. Deci, asigurați-vă că pentru a cumpăra o bază bună.

Al doilea lucru pe care aveți nevoie - perie

Pentru machiajul ochilor, va avea nevoie de un set de cel puțin trei tipuri de perii:

 • plat cu gramada lung pentru aplicarea umbrelor;
 • pufos mare pentru umbrire;
 • peri fine cu căptușeală elastică.

Cum se aplica fardul de ochi

Mulți se vor întreba, ce putem spune despre aplicatorii, care sunt puse în cutii cu umbre? Ele sunt de asemenea potrivite, dar numai în ultimă instanță. Umbrele aplicate pentru a le prea strâns, iar aplicatorul este dificil de umbra ei calitativ.

În al treilea rând - a face umbre

Cum se aplica fardul de ochi

Multe variante de umbre:

Nevoie de cel puțin trei nuanțe de culori:

 • Basic - o nuanță de conducere machiaj
 • Bright. Ar trebui să fie de bază ceva mai deschis, creând contrastul efect de culoare albă.
 • Marker (eliberarea de pigment sau accent). Este necesar ca aceasta să fie mai întunecată decât în ​​cazul de bază.

Un punct important - folosit nuanțe de culoare ar trebui să fie în armonie unele cu altele.

Cum se aplica fardul de ochi

Utilizarea bazei sub umbra - un punct incontestabil. Perii de asemenea, utilizate în principal pentru umbre friabile și compacte și coapte. Mulți pun la îndoială - aplicați umbre crem? Aici, peria nu va funcționa. Cea mai bună opțiune - aplicarea de pigment pe pleoape cu vârful degetelor. Puteți folosi aplicatorul. Umbrele de umbre-bastoane și bastoane trase direct pe pleoapa. În cazul în care în cazul în care coerența umbrelor dense suficient, este posibil inițial pentru a transfera pigment la vârfurile degetelor, iar apoi au pus culoarea pe pleoape.

Cum se aplica fard de ochi la etapele (foto)

Deci, pentru a crea un ochi machiaj de înaltă calitate, va fi nevoie de bază, umbra ochi și o perie. Dar cum frumos provoca umbre care urmează să fie discutate separat. Există mai multe variante de machiaj pentru ochi. Luați în considerare tehnicile de bază ale modului de a aplica fard de ochi pe fotografie și pentru ei pentru claritate.

Cum se aplica fardul de ochi


Înainte de a selecta o versiune specială a ochilor machiaj, ar trebui să ia în considerare toate nuanțele structurii faciale, forma ochilor si forma. Un machiaj greșit ochi poate îmbunătăți orice deficiențe existente pentru a denatura caracteristicile faciale.

machiaj clasic ochi

O astfel de opțiune este considerată a fi universală. Este potrivit pentru absolut orice formă și forma ochilor. Și utilizarea de diferite combinații de nuanțe vă permit să creați diferite machiaj de zi până seara.

Tehnica de umbre ochi în prezentul exemplu de realizare implică următoarea schemă:

Cum se aplica fardul de ochi

 1. Întreaga Partea mobilă a pleoapei superioare trebuie aplicat culoarea de bază.
 2. Zona sub sprânceană și pigmentul pata de colț interior brichetă.
 3. Cutelor, în jurul centrului său, este aplicat marcatorul (eliberarea de pigment mai închis miez ton 1-2). Marker este aplicat chiar și pe o cale de margine ciliar, de asemenea, pornind de la mijlocul secolului. Treptat, ea se ridică și se îngroașă în apropierea frontierei externe a ochiului.
 4. Dacă doriți să creați o mai accentuată make-up, este posibil să se utilizeze mai multe culori saturate 4-a, care ar trebui să aducă frontiera de creștere a genelor. Pentru o opțiune de seară este acceptabilă pentru a sublinia pleoapa inferioara.
 5. Toate zonele de compus de pigment cu atenție umbrite.

Cum se aplica fardul de ochi

Tehnica clasica desen umbre este de bază în mod inerent. Alte variante de machiaj ochi sunt construite pe același circuit, dar cu unele abateri și efectuarea de ajustări lor.

machiaj ochi în tehnica de „Birdie“

„Bird“ sau cum este numit „Aripi“ ajută la corectarea ochi: pentru a ridica colțul exterior și de a crește vizual dimensiunea. Figura umbre este un pic ca aripa unei păsări, de unde și numele.

Cum să picteze umbre pe ochi în această versiune? tehnica de aplicare similară cu bit clasic: mobilă de secol parte colorată în pigment de bază; Zona de lumină este situată în părțile podbrovnogo și exterioare ale ochiului. Numai în acest caz este crescut accent pe pliurile secolului, iar barul este tras de-a lungul marginii ciliare usilinee. colțul exterior oarecum trasă în sus.

Cum se aplica fardul de ochi

Machiaj este potrivit ca o opțiune de seară și zi, numai în acest din urmă caz, nuanțele de pigment mai ușoare luate.

„Buclă“ Machiaj ochi

Cum se aplica fardul de ochi

„Wave“ un alt nume pentru domeniu. Ideal pentru ochi crestături înguste, precum și interesul celor preocupați de problema modului de aplicare umbra pe pleoapa este iminentă. Accentul arcuită ajută la identificarea pleoapelor. În această realizare, lightens în continuare zona de colț exterior, formând o buclă așa-numitul sau val. Marginea exterioară a unei mici creșteri și devine mai rotunjite. În toate celelalte privințe, aceeași ca și în versiunea clasică.

«Smokey-eyes»

Cele mai populare tehnica de desen umbre. Luați în considerare modul în care frumos pune fard de ochi în acest caz.

Cum se aplica fardul de ochi

Pentru aceasta versiune este foarte important dermatograf umbre întunecate aproape de marginea ciliar, și atât de sus și de jos. Este nevoie de foarte gros, care este atent umbrită. Make-up se face în structura orizontală (umbra lumina aplicată pe partea interioară a ochiului, iar apoi tonul devine mai întunecat) și verticală (pigment negru stivuite în apropierea genelor, ridicându-se la sprancene, ele lumina).

efect de ceata va depinde de modul în umbre umbra de pe ochi. Cu cât este mai aprofundată umbrire, cu atât mai spectaculoase machiaj. Și nu uita de rimel, ar trebui să fie o multime.

Cum se aplica fardul de ochi

Această tehnică vă permite să creați un machiaj de seara de lux și versiunea nud, dacă vă ridicați pigment, aproape de tonurile naturale ale pielii.

Machiajul ochilor la «nud» stil, în ciuda naturalețea, necesită mai mult machiaj și mai consumatoare de timp. In mod paradoxal, „frumusețea naturală“ are nevoie de mai mult „peisaj“.

Cum se aplica fard de ochi pe tehnica „Blick“

Cum se aplica fardul de ochi

O tehnică rară. În această realizare, umbre accenting pata suprafață exterioară și interioară a ochilor. Cea mai mare parte a secolului este umplut cu culoarea de bază. Partea superioară a pleoapei - cel mai usor pigment. Apoi, folosind un highlighter sau luminoase pigmenți este plasat pe un mobil mic secol flare peste pupile.

Aceasta tehnica este ideal pentru femeile cu ochi adanci-set, pentru că face vizual cu ochiul mai mult de trei-dimensional. De asemenea, aceasta tehnica ajuta la corecta ochii larg set, ca black-out intern va ascunde o distanță mare între ochi.

Reguli aplicabile umbră în tehnica de „Ochi de pisică“

Numele nu este o coincidență. Dacă se aplică în mod corespunzător umbrele, veți obține efectul de ochii pisicii. Această opțiune face ca ochii sunt foarte expresive, le rotunjește vizual și la extinde în același timp, ceea ce face un pic înclinat.

Cum să picteze umbrele ochi în această tehnică? Este foarte simplu. Umbrele sunt aranjate în același mod ca și în versiunea clasică. Doar umbre accenting evidențiate colțurile interioare și exterioare ale ochilor. Colțul interior este tras în jos, și exterior - în sus. este necesară Eyeliner.

Cum se aplica fardul de ochi

Această opțiune din cauza luminozitatea este mai potrivit pentru machiaj de seara. Având în vedere că ochii mai subliniat, buzele nu ar trebui să aloce pentru a evita supraîncărcarea machiaj.

Tehnica de „double arrow“

Cum se aplica fardul de ochi

In acest exemplu de realizare, într-adevăr umbre accenting sunt desenate două linii - una de-a lungul cutelor naturale, celălalt urmează linia de restnits superioare. Apoi, cele două linii sunt conectate în colțul exterior al ochiului. Această tehnică ajută pentru a evidenția ochii și ridicați pleoapa avântate.

Concretizarea de față, mai degrabă seara, dar dacă folosiți nuanțe neutre de umbră, este potrivit pentru machiaj de zi.

Distribuiți prietenilor pe Facebook!