7 Lecții pentru Decretul

Cine face ce în concediu de maternitate
Puncte de a face mama mea în concediu de maternitate? Această întrebare este ridicată de aproape toate mame noi. Se crede că o femeie aflată în concediu de maternitate ar trebui să fie angajată numai în copil și economie, și orice altceva nu are nici nu este interesat, sau ea pur și simplu nu are timp. Dar acest lucru nu este adevărat. Da, prima dată după externarea din spital, toate forțele mamei tinere vor fi cheltuite pentru echiparea o viață nouă. Dar, după un timp (de la câteva săptămâni la câteva luni), totul este ordonat, există o anumită ordine, și cu ea timpul liber. Cum să-l petreacă, fiecare femeie decide pentru sine, vom prezenta doar câteva direcții posibile.Lecția №1. mâini nebună.

Pentru a crea ceva cu mâinile până la un somn Prichindelul - este, probabil, primul lucru care vine în minte este o femeie în concediu de maternitate. Și dacă înainte de mamele rândul său, pentru a tricotat tradiționale sau broderie, dar acum există mai multe tehnici de ambarcațiuni fascinant pentru a se potrivi toate gusturile. Oricine poate fi un hobby minunat pentru mamele aflate în concediu de maternitate. Aici sunt doar câteva dintre ele.

Decupaj - o tehnica speciala de pictura diverse obiecte folosind lac.

Scrapbooking - poze originale de design, albume foto, albume foto.

Patchwork - crea produse ale clapelor.

Împâslire - Aparatele „pâslire“, care generează nici un produs de la flori ornamentale la perne.

Origami - crearea de figuri de complexitate diferite de hârtie.

Săpun - numele vorbește de la sine. Recent, foarte popular în rândul femeilor.

Kanzashi - crearea de accesorii pentru par unice.

Prin utilizarea acestor si alte tehnici, puteți în mod constant pentru a decora casa lui și peste tot în jurul ca la orice vacanță sau doar ca un hobby. Mai mult decât atât, metodele descrise - aceasta este doar o picătură în mare. Dacă se dorește, fiecare femeie poate alege tipul adecvat de meserii. Și cu abordarea corectă hobby-ul lor este destul de posibil să se transforme într-un mod de a câștiga.

Lecția №2. Concentrați.

Ce mama nu-i place să facă poze cu copilul ei? Dar din acest studiu a primit un hobby excelent! După ce a învățat să se ocupe de fotografii (de exemplu, dă lecții de bune Zinaida Lukyanova), puteți crea cărți frumoase colaje foto, calendare, pentru tine si cei dragi ca un cadou. Fiind dat un ordin, vei înțelege toate complicațiile acestui caz - dreptul de a construi unghi, în perspectivă, lumină și multe altele. Dacă va avea o atracție specială pentru cazul, atunci schimbați bara sa elegant de săpun pe un aparat de fotografiat mai profesionist și exercita nu numai copilul - modele pot face familie, prieteni, hobby-uri. Pasiunea pentru fotografie este util pentru tine și după decretul, pentru că de înaltă calitate, imagini bine concepute va încânta întotdeauna familia și prietenii.Lecția №3. După cuvânt, două cuvânt.

Odată cu apariția copilului, și, uneori, chiar și în timpul sarcinii, multe femei „settle“, în diferite forumuri pentru mame. Aici se odihnesc sufletul: chat cu aceleași ca acestea sunt femei aflate în concediu de maternitate, lăuda fiii, și a cerut să dea afară sfaturi. Și această activitate este, în sine, demn de atenție, dar această dragoste este doar pentru a vorbi, puteți prelua și de a folosi.

În primul rând, ca un scriitor permanent al unui forum, poti deveni moderator sau administratorul acestuia, și este de obicei plătit. În al doilea rând, dacă aveți într-adevăr bine să-și exprime gândurile lor, atunci ar putea fi capabil de a începe să scrie articole la comanda. Beneficiul internetului au acum câteva schimburi de articole (de exemplu, schimbul de conținut Advego numărul 1), care poate fi vândut ca o lucrare de-a gata, și scrie un articol la comanda. Deci, vă puteți sta în decret și să demonstreze abilitățile lor și să câștige niște bani.

Lecția №4. Milioane de trandafiri roșii.

Un alt mare hobby pentru mamele aflate în concediu de maternitate - grădinărit. In plus, este suficient - creați frumusetea casei, pentru a îmbunătăți microclimatul, copilul din copilarie admiră frumos. Dar ia în considerare o mică nuanță. În cazul în care copilul mic va crește și începe să exploreze în mod activ spatiul, exista riscul de a pierde toate această frumusețe peste noapte. Prin urmare, este mai bine, desigur, toate plantele eliminate imediat și nu de a alege mai mare până la un produs în aer liber de mari dimensiuni, care nu pot trăi la o înălțime în condiții de siguranță.

Lecția №5. webmaster Novice.

Știi cum să gătească foarte bine, știi o mulțime de concurență pentru o nunta sau bine versat în literatura secolului 20? Orice cunoaștere poate servi drept bază pentru site-ul propriu! Astăzi, pentru a construi un site web sau blog-ul nu este atât de dificil. Un pic mai dificil să vă relaxați, dar apoi vin în ajutorul profesioniștilor (de ex, GoGetLinks Exchange). Deși rețeaua poate găsi site-ul de informații și de auto-promovare. Dacă aveți un site bun, cu un conținut interesant pentru oameni, vizitatorii nu vor să aștepte mult timp. Și acest lucru este un hobby în cele din urmă, de asemenea, vă poate aduce un venit suplimentar mic, care este atât de necesară pentru mamele aflate în concediu de maternitate.

Lecția №6. Doctrina - lumină.

Concediul de maternitate poate împărtăși nu numai cunoștințele lor, dar, de asemenea, le primesc. Câteva ore de somn copilul bine s-ar putea cheltui pe învățarea oricărei limbi străine. Mai mult decât atât, acum în vogă, nu numai și nu atât de mult o engleză tradițională, dar ceva mai exotic. De exemplu, chineză sau norvegiană. Desigur, aceste limbi nu sunt cel mai ușor, dar va fi interesant pentru a le studia. Sau poate ai fost mereu interesat de un fel de știință - chimie sau psihologie, de exemplu, dar pentru a înțelege că totul nu a avut timp. Decretul vă poate umple cu ușurință golurile din educația lor. Și pentru a vă ajuta în selectarea serviciilor noastre online pentru formare în decretul.

Lecția №7. Professional.

Deci, după cum puteți vedea, în timpul concediului de maternitate, în momentele de odihnă de la munca de zi cu zi, este posibil să se găsească o afacere de divertisment. Și găsești un astfel de lucru nu este doar posibil, dar este necesar. La urma urmei, aceasta vă va da încredere în tine și diversifica viața.

Ei bine, pe tradiția de sondaj site-ul nostru pentru mame. unele dintre activitățile de mai sus la decretul pe care o preferați? Pentru a răspunde la întrebarea și să învețe rezultatele sondajului, puteți chiar la începutul articolului.

Când m-am dus în concediu de maternitate, am avut timp să facă broderie. Dar un prieten care este un profesor și literatura română a început să câștige bani articole de scris, cu privire la modul în care -Că Exchange. Prin modul în care 1 lună ea a fost în măsură să câștige aproximativ 10 mii. Cred că este o creștere bună a bugetului familiei.

Stau în decretul de optsprezece luni copilul, astfel încât o situație familiară. Atunci când există timp, ceva ce eu scriu, uneori fac brodată (dar care este de la sine); Cu toate acestea, a doua zi este destul de dificil să se concentreze - copilul este deja foarte mobil, astfel meu „ore de birou“ mutat în seara târziu.

Decretul, eu fac fotografia, gherghef. Eu iau parte la diverse concursuri pe Internet, flori de rasa, compune poezii.

Azi am avut prima mea clasa de yoga, mi-a plăcut, așa că voi continua) se va ocupa de procedurile acvatice mai bune, dar eu sunt foarte greu de mulțumit atitudine la piscinele