Setarea cuvânt hotkeys

În Word, du-te prin meniul File -> Settings. fila Particularizare Panglică și faceți clic pe butonul Setare ... (fig. 1).

Taste pentru a salva ca

Fig. 1. Configurați

Descărcați o notă în Word sau PDFPentru a configura comenzile rapide de la tastatură preferate pentru comenzile Save File. Configurarea tastaturii în fereastra care se deschide, selectați fila Fișier. Echipa FileSave. și faceți clic pe mouse-ul în fereastra nouă comandă rapidă (fig. 2). Tastați comanda rapidă de la tastatură Ctrl + S (și nu tastați în caseta de text Ctrl + S), faceți clic pe Atribuire. închide toate ferestrele. Voila!Notă. De obicei, veți dori să atribuiți o nouă cheie fierbinte pentru toate fișierele. Apoi, lăsați fereastra de setări pentru a salva modificările aduse: neschimbat - Normal.dotm. Dacă dintr-un motiv pentru care doriți să atribuiți noile comenzi rapide de la tastatură numai pentru un fișier deschis, faceți clic pe numele său în modificările Salvare în:

Taste pentru a salva ca

Fig. 2. Configurați cheia fierbinte pentru comanda Salvați fișierul

Se repetă procedura pentru a configura comenzi rapide de la tastatură pentru alte comenzi. Cele mai populare echipe sunt enumerate în tabelul din fig. 3.