Aria - adică aria

ARIA - un cuvânt înțeles similar

  • AR. cursă -a. pl. și contul ares în primul rând. ap, m. Unitate de teren cu suprafata de 100 mp. m.
  • Decocturi. -aryu, -arish; -arenny; bufnițe. asta. Se fierbe, se fierbe. vermicelli O.. II Nesov. se fierbe, -ayu, -aesh.
  • Ieniceri. ap (la Sobir. Val.) și -arov (dacă este indicat. persoane), ed. ap. s, m în sultanului din Turcia :. Marines trupe privilegiate, folosite de obicei ca punitivă.
  • Zadar. -aryu, -arish; -arenny; bufnițe. Cine (ce). Asigurați-vă o mulțime de cadouri și cadouri pentru mită. 3. copii. II Nesov. încărcare cu cadouri, -ayu, -aesh.
  • Nadar. -aryu, -arish; -arenny; bufnițe. că ceea ce cineva (colocvial.). Dă o mulțime sau în mai multe etape. N. jucării. II Nesov. nadarivat, -ayu, -aesh.
  • Fierbi. -aryu, -arish; -arenny; cos „care. Se aduce la fierbere sau moliciune la moliciune excesivă. carne R.. II Nessov. tenderize, -ayu, -aesh.
  • Având în vedere departe. -aryu, -arish; -arenny; soia. altcineva. Dă (mult) sub formă de cadouri. R. imaginile prietenilor. II Nesov. da, -ayu, -aesh.
  • Weld. -aryu, -arish; -arenny; bufnițe. asta. Atașat prin sudare. P. mâner. II Nesov. sudate, -ayu, -aesh. susch.privarivanie II, -I, sudura sr.i, s, f.
  • Decocturi. -arishsya, 1 și 2 litri. . Nu upotr) -aritsya; bufnițe. Se fierbe, la foc mic. Ciuperci bulion. II Nesov. fierbe (-ayus, -aeshsya, 1 și 2 litri. upotr nu.) -aetsya. OTBAPHOY, -s, -s.
  • PODVARIT. -aryu, -arish; -arenny; bufnițe. (Colocvial.). 1. ce. Se fierbe sau de preparare a cafelei, în plus față de fierte, preparată. P. jam. ceai P.. 2. că. Din nou supus la gătit (învechit.). II Nesov. au fost sudate, -ayu, -aesh.


ARIA - alte valori

Aria (um. Aria, fr. Aer). În prezent, așa-numitele completate numai piese vocale pentru solo și orchestră, indiferent dacă extrase din.Traducere din limba italiană „ARIA“ înseamnă „suflare.“ Acest lucru se datorează faptului că aria în operă și operetă necesită artist bun.

Care este aria, aria este, originea ariană cuvântul (etimologia) Aria Sinonime pentru Aria paradigmă (forme de cuvinte) în alte dicționare arie.

Aria - un plin, terminat în structura lor, un singur episod al operei sau opereta, efectuate de o singură persoană. Diferite.

Pentru melodicitate caracteristica arie, lățimea respirației melodic. Există, de asemenea, în aria un sine sau un concert vocal.

Cele mai emoționale, inimă și frumoase arii ale lumii operei.

Care este aria. Obiectiv: Pentru a învăța pe elevi să distingă o arie de cântec. Obiective: Formarea: Dezvoltarea înțelegerii elevilor a.

acorduri de acompaniere, Legea, Ensemble, Intermission, Arietta, Arioso, Aria. Vocabularul muzical de termeni și definiții. Răspunsuri la întrebările Ce.

WAI-ARIA este accesibil bogat Internet Aplicații caietul de sarcini de la Web Accessibility Initiative de la W3C. ARIA oferă un mijloc de a.