Care sunt depozite bancare, care este depozite replenishable

Depozite - destul de populare bănci de produse. Cu toate acestea, în Occident, cererea mare pentru investiții în obligațiuni și acțiuni. Răspundeți o întrebare importantă pentru înțelegerea termenului „depozite“: ceea ce este depositum? Traducere din limba latină - „lucrul dat spre păstrare.“ Depozite - fonduri transferate într-o anumită bancă pentru păstrarea în siguranță, să fie returnat după o anumită perioadă de timp, în anumite condiții.Să aruncăm o mai aproape de depozite de aspect: ceea ce este un „depozit fix“ și atașament „la cerere“.

1. „La cerere“ - unul dintre tipurile de depozite. Această investiție, care poate fi accesat de către proprietar, în orice moment în care au nevoie. Exemplu: în detrimentul cardului de salarizare.

2. Depozite la termen - acestea sunt aceleași depozite. Care este atașarea poate fi de mai multe tipuri, ar trebui să fie luate în considerare separat:

- pe termen lung - pentru mai mult de 9 luni;

- depozite pe termen mediu - de la 3 până la 9 luni;

- pe termen scurt - este o investiție de până la trei luni.

Caracteristica principală a unui depozit la termen - că investițiile pot fi obținute numai după o anumită perioadă de timp este finalizată.

Bănci diferite depozite deschise. Ce este atașamentul este eficace în strângerea de fonduri, cunoscut de mulți. Dar există, de asemenea, cei care sunt interesați să știe ce este nevoie de depozite bancare. Esența acestor contribuții - plasarea bani pentru o perioadă de timp, în scopul de a obține o sumă mai mare în timp. Apoi, există plasarea de fonduri de către un anumit procent. Aceste conturi pot fi deschise la persoane fizice și juridice. Depozitele în bănci sunt renumite pentru faptul că interesul pe ea este mai mare decât în ​​alte conturi. Cele mai multe dintre clienții deschide un cont escrow pentru a depune fonduri gratuite pentru ceva timp pentru a produce profituri. Atunci când este un contract între bancă și client, banii din contul (curent) este creditată în depozit deponentului. Atunci când este termenul contractului, banii vor fi returnate.Ce să caute la deschiderea unui depozit

Să presupunem că decideți să deschidă un astfel de cont. În primul rând, decide cu privire la cât de mult bani puteți pune. bănci de politici în acest sens este una: mai de intrare, cu atât mai bine voința și interesul. Ca o regulă, pentru a obține cele mai bune tarife au un prag, de exemplu, contul nu ar trebui să fie permanent sub 1000 $. Înainte de deschiderea unui cont de depozit analiza nu numai veniturile / cheltuielile curente, dar, de asemenea, planul de ei. Este important să se calculeze tot, astfel că a trebuit să fie grăbit să-și retragă investițiile lor, a pierde ceva profit.

Care sunt contribuțiile
Experții spun că este important să se păstreze banii în moneda în care este planificat pentru a face achiziții astfel încât să nu piardă nimic în schimb. Profit provine din depozite la termen. Termenele de livrare poate varia de la 1 lună la câțiva ani. Nu este necesar să se ia în considerare interesul asupra cererii de investiții ca un instrument important de investiții, deoarece acestea sunt nesemnificative.

Venitul depinde de atașament, cu o mai mare durată și procentele de mai sus. Deponent este important să se decidă cât timp poate parte cu banii lor. Pentru retragerea timpurie a fondurilor, de regulă, trebuie să plătească. Cu toate acestea, având în vedere concurența puternică, băncile oferă adesea condiții avantajoase pentru clienții lor.

Care sunt contribuțiile

Există depozite, oferind anumite condiții, în cazul în care o nevoie urgentă de a retrage fonduri clienților. În acest caz, interesul poate fi redusă, dar nu complet departe. Observați modul în care acumularea de interes, acest lucru se face prin diferite scheme.

Depozite de economii bancare sunt foarte populare în rândul populației. Mai ales oamenii dau dovadă de interes pentru a reface depozitul. Acesta atrage clienții care pot depune fonduri în fiecare lună pentru sume mici pentru a salva pentru o achiziție majoră, de călătorie în vacanță. Alimentați o astfel de contribuție poate fi prin e-bancar, care este foarte convenabil pentru posesorii de carduri al băncii.

Care sunt contribuțiile