11 lucruri misterioase care ni se întâmplă într-un vis

Ce vis aici

Cum se simte: Un bărbat se trezește noaptea și nu se poate mișca. La acest amestec cu halucinații înfricoșătoare și sentimentul că există un străin în cameră. În cele mai vechi timpuri, statul asociat cu mașinațiilor forțelor răului.De ce apare: În mod normal, atunci când adormim, suntem paralizat, astfel încât să nu comit acte într-un vis. Cand paralizia muschilor noastre „off“ somnoros atunci când creierul este sau nu doarme.

Aproximativ 7% din populație cel puțin o dată cu experiență paralizie de somn (de fapt). Se spune că e mai probabil să se întâmple atunci cand dormi pe spate.

halucinații hypnagogic

Ce vis aici

Cum se simte: Când un om este o linie fină între somn și trezie, el, fiind conștient, vede imagini necontrolate în fața ochilor lui. Adesea este chipuri înfricoșătoare și creaturi fantastice.

De ce sunt acolo: Acesta este unul dintre puținele tipuri de halucinații, participarea la un popor sănătos mental. De obicei, copiii se confruntă cu ei (faptul), iar acest lucru ar putea fi motivul pentru care ei nu vor să meargă la culcare. Adesea, aceste halucinații apar din cauza stresului și pur și simplu oameni cu o imaginatie buna. S-ar putea fi, dacă te duci la culcare beat.

Vorbind în somn

Ce vis aici

Cum se simte: De obicei, persoana care suferă somnilokviey (vorbind într-un vis), și nu are nici o idee despre asta. Această condiție nu este periculos din punct de vedere psihologic. Este ca un om cu o astfel de problemă griji că flecarit ceva în plus.

De atunci apare: Cele mai multe somnilokviya se întâmplă cu bărbați și copii (de fapt). Motivul este stresul notoriu. Mintea umană încearcă să reziste, cu care el nu este de acord cu realitatea.

Vis într-un vis

Ce vis aici

Cum se simte: Un om are un vis, și apoi trezirea, dar el este încă lucruri stranii se întâmplă. Se pare că el doar a visat că sa trezit. Tema acestor vise a fost ridicat „Start“ în film. După aceea, a devenit clar faptul că mulți oameni se confruntă similare.

De atunci apare: Esoterica cred că, dacă ai văzut un vis, se spune despre predispoziție la practicile spirituale. Dar știința oficială nu poate explica de ce acest lucru se întâmplă.

somnambulism

Ce vis aici

Cum se simte: Este înapoi la starea de somn de paralizie - constiinta doarme, dar paralizia musculara nu se produce. În vis, oamenii pot merge, ieși sau chiar să ieșiți din casă, și de multe ori este foarte periculos. Dimineața, oamenii nu-mi amintesc nimic.De atunci apare: somnambulism apare la aproximativ 4,6-10,3% din populație, în timp ce copiii de multe ori suferă de ea (faptul). Motivul pentru somnambulism este încă necunoscut necunoscut ca și tratamente.

Exploding sindromul capului

Ce vis aici

Cum se simte: Un bărbat se trezește senzație de o explozie tare sau bumbac. Uneori se pare că sunetul a fost atât de tare încât să puteți merge surd. Ea poate fi însoțită de un buzz în creștere sau flash. Fenomenul nu este periculos, dar face oamenii se tem, unii oameni cred că au avut un accident vascular cerebral.

De atunci apare: Din anumite motive, există o explozie de activitate neuronale în regiunile creierului responsabile pentru procesarea sunetului (faptul). Uneori sindromul este prezentat pe un fundal de insomnie sau jet lag pe zborurile lungi.

apnee de somn

Ce vis aici

Cum se simte: apnee de somn - o încetare bruscă a respirației în timpul somnului. Un bărbat se trezește în același timp. Reducerea calitatii somnului, creierul se confruntă cu foame de oxigen, este dificil de a dormi. În timpul atacului salturi de presiune, ceea ce poate provoca probleme cardiace.

De atunci apare: În timpul somnului, mușchii gâtului se relaxeze, pentru unii duce la suprapunerea cailor respiratorii. La risc sunt persoanele cu obezitatea, fumătorii, persoanele în vârstă. Apropo, atunci când apnee ajuta jocul pe un australian didgeridoo țeavă (un fapt).

vise recurente

Ce vis aici

Ca acolo: vise ciudate care se reproduc în mod constant aceeași poveste, visa, probabil, pentru toată lumea.

Din apare atunci: Psihologii cred că prin astfel de vise creierul încearcă să atragă atenția la evenimentele pe care noi nu suntem conștienți. Aceste subiecte vor reveni până când situația este rezolvată (faptul).

Se încadrează în pat

Ce vis aici

Așa cum există: Uneori ne gândim că avem de la o înălțime de aruncat în pat, ne cutremura trezim. Uneori, înainte ca noi visăm că vom zbura sau excursii și cade - senzație destul de neplăcut.

Din care apare starea de vis este un pic ca moartea - a încetinit bătăile inimii și respirația, tonusul muscular scade. Brain „speriat“, este nevoie ca o moarte reală, și verifică dacă persoana este în viață prin trimiterea impulsuri către mușchi.

randament astrală

Ce vis aici

Cum se simte: fenomen neuropsihologice în care o persoană, care are reședința între somn și veghe, se vede din exterior. La mistici și ocultiștii considerată ca o confirmare a existenței sufletului.

Din care apare un fenomen foarte dificil de studiat. In timp ce oamenii de știință știu că există într-adevăr-de-corp iluzie, dar nu este clar cum funcționează, și de ce există. Cum să se ocupe de ea, în timp ce, de asemenea, nu este clar. Unii oameni sunt chiar special vin la această stare, pentru a extinde cunoștințele limite.

inspirație bruscă în timpul somnului

Ce vis aici

Așa cum există: Uneori tânjim să găsim o soluție la orice problemă, în mod constant de gândire despre el. Și aici, în somn creierul in sine ne spune un indiciu, principalul lucru pe care - l amintesc.

Toată lumea știe exemplul lui Dmitri Mendeleev, care a luptat pe crearea sistemului periodic, și odată ce l-am văzut într-un vis. O poveste similară sa întâmplat cu chimist Kekulé - visul lui a fost formula de benzen.

De atunci apare: Uneori subconstientul nostru știe deja răspunsul, deși mintea lui nu a fost încă atins. A fost apoi, chiar la momentul somnului, și vine iluminare. Ce pot să spun, uneori, prezintă un vis și un astfel de bonus neașteptat de frumos.