Bubnovskaya exerciții pentru a coloanei vertebrale la domiciliu 3 complexe

Exerciții pentru coloana vertebrală la domiciliu

clase de exerciții Bubnovskaya coloanei vertebrale în casă au un efect pozitiv și într-adevăr se poate scapa de boli ale coloanei vertebrale. Acest lucru este confirmat de numeroasele marturii ale persoanelor care au contribuit la aceste exerciții.Categoric spune care este mai bine: terapia de sport sau complex Bubnovskaya - este imposibil, care este de a aborda aceste metode sunt diferite ...

Articolul următor: 4 reguli principale de formare; Bubnovskaya unele exerciții la domiciliu va oferi „primul ajutor“, cu dureri la nivelul coloanei vertebrale, un complex va ajuta în cazul în care durerea de spate interferează cu somnul. Și, de asemenea: ce mișcări vor salva spate, dacă aveți un loc de muncă sedentar.

Patru reguli principale de exerciții care efectuează Bubnovskaya

Efectuam complexe, depășirea durerii. Durerea - o manifestare de stagnare în mușchi, și, dacă nu depăși - a continuat circulatia deficitara va duce la distrugerea țesuturilor înconjurătoare.

Exerciții de a face în fiecare zi sau o dată la două zile, astfel încât să nu piardă „musculare de memorie“ (este păstrat doar 2 zile).

Când respirația exerciții pentru a face la momentul eforturilor - aceasta va reduce intensitatea durerii.

După exercițiu pentru a face o articulatii sponging rece - aceasta va preveni umflarea care pot să apară datorită activării metabolismului. Acest lucru se face în mod convenabil la domiciliu.

Un set de exerciții „ambulanță cu dureri de spate“Aceste exerciții trebuie efectuate cu durere severă la nivelul coloanei vertebrale atunci când pacientul nu este doar mersul pe jos, dar, de asemenea, mint. Ele sunt ușor de transportat în orice casă.

Exerciții pentru coloana vertebrală la domiciliu

Când dureri de spate interferează cu somnul

Trei exerciții Bubnovskaya acest complex ajută cu dureri constante la nivelul coloanei vertebrale, în cazul în care este imposibil să nu numai să meargă, dar, de asemenea, să doarmă. De multe ori, atunci când o astfel de durere o persoană care pune o pernă sub spate și ia poziția de „pe jumătate de zi.“

Urcă-te pe patru labe. Lucrul deformarea coloanei vertebrale și frământarea-l. Numărul de repetiții - în măsura în care este posibil.

Atașați un capăt al decomprimare cât mai mare posibil pe perete (în casă poate fi un perete sau tavan de ancoră pentru a atașa cârligul).

Stai pe spate pe perete, astfel încât dispozitivul este pornit. Puteți pune o minge mare în partea din spate. Picioare trage înainte. Capătul liber al Expander în siguranță pe piciorul să se simtă tensiunea. Ridicați piciorul drept în sus, apoi îndoiți-o înapoi îndreptați-o și mai mici. Fa cat mai multe repetari posibil. La fel cu celalalt picior.

Exerciții pentru coloana vertebrală la domiciliu

În cazul în care lucrarea este „sedentar“: exercitarea cu dureri la nivelul coloanei vertebrale

Atunci când locul de muncă sedentară în mod inevitabil, probleme (distrugere) a coloanei vertebrale. Uneori, pentru a scăpa de durere persoana încearcă să ia o poziție confortabilă, sau pune ceva în spatele lui. Bubnovsky recomandă, în acest caz, pe o bază de zi cu zi pentru a efectua un set de exerciții care se întind mușchii (lucrat din spate, fese si picioare). Se poate face la domiciliu și chiar direct la locul de muncă.

regulate de performanță Bubnovskaya exerciții pentru a coloanei vertebrale vă va permite acasă pentru a consolida coloanei vertebrale și pentru a scăpa de dureri de spate. Înainte de a începe auto-formare - ar trebui să se consulte cu medicul dumneavoastră sau cu medicul centrului de Bubnovskaya.