Ca de pe tastatură pentru a comuta la limba engleză

Ce este tastatura în limba engleză

Doriți să aflați cum tastatura pentru a comuta la limba engleză? Aceasta este una dintre funcțiile de bază, care trebuie să cunoască fiecare utilizator al computerului.

Mai mult decât atât, puteți utiliza instrucțiunile noastre pentru a comuta tastatura în orice limbă, fie ea română, ucraineană, franceză, germană și altele. Pentru a începe, trebuie să adăugați noua limbă în panoul de control pentru Windows, atunci puteți schimba limba cu ajutorul a două taste de pe tastatură.Mai mult decât atât, puteți seta astfel încât atunci când deschideți tastatura va comuta automat la limba corespunzătoare. Este foarte ușor de făcut utilizând bara de limbă. De asemenea, vom explica modul de utilizare Bara lingvistică în Windows.

Cum de a adăuga limbi în Windows 10

1. Faceți clic dreapta pe „Start“ în colțul din stânga jos al ecranului.

2. Apoi, selectați "Control Panel".

Ce este tastatura în limba engleză

3. Aici, faceți clic pe „Ceas, limba și regiunea.“

Ce este tastatura în limba engleză


4. Apoi, selectați „Limbă“.

5. În această secțiune, veți vedea toate limba instalat pe computer.

Ce este tastatura în limba engleză

6. În cazul în care limba nu este listat, de care aveți nevoie, cum ar fi limba engleză, apoi faceți clic pe „Adăugați o limbă“.

7. Selectați limba dorită și faceți clic pe „Add“ în partea de jos a ecranului.

Ce este tastatura în limba engleză

Asta este! Adăugați o nouă limbă, și îl puteți utiliza acum pe computer. Acum, să vedem cum tastatura pentru a comuta la limba engleză.

Cum pentru a comuta tastatura pentru limba engleză în Windows 10

După ce adăugați o nouă limbă la Windows, acesta va apărea automat în bara de limbă. Ce este bara de limbă? Această pictogramă în bara de activități, care este situat lângă ceas în partea de jos a ecranului.

Acesta este un bar foarte confortabil, care vă permite să comutați rapid tastatura în limba engleză.

Bara lingvistică afișează litere care identifică limba pe care îl utilizați în acest moment. Dacă faceți clic pe ea, o listă, și puteți comuta tastatura într-o altă limbă.

Ce este tastatura în limba engleză

Astfel, puteți deschide orice program, de exemplu, Word sau un browser Internet, selectați limba în bara de limbă și începeți să introduceți text. Vei vedea caracterele de limbă pe care le-ați selectat apar pe măsură ce tastați.

Mai mulți utilizatori experimentați pot utiliza combinația SHIFT + ALT (sau SHIFT + CTRL) tasta, astfel încât tastatura pentru a comuta la limba engleză. Trebuie să apăsați simultan ambele butoane pentru a schimba limba de introducere.

Asta este! Acum, că știi cum să traducă în limba engleză pe tastatură, precum și a adăuga o nouă limbă, în cazul în care nu se află în bara de limbă.