Cum să se spele jucăriile moi

Lavabil jucării umplute

Calendarul nostru este alcătuit dintr-un număr considerabil de tot felul de sărbători. Fiecare dintre noi avem copii, nepoti, care așteaptă prezintă cu siguranță. Acesta ar trebui să meargă la magazin de jucării, și să acopere imediat sentimentul de bucurie ca un copil copiii mai uitate lui. Întotdeauna îmi place sa ma uit la mamele confuze si tati, care rulează în jurul valorii în căutarea surpriza cea mai așteptată. Rafturile sunt ticsite cu o abundență de tot felul de păpuși, mașini, roboți, dar doriți altceva, și apoi observați fereastra de jucării moi. Alb ursulet de plus, aici este miracolul pe care ți-a plăcut. Dar începe să chinul de îndoială, de îndată ce aceasta este să suporte câteva zile după cunoscuții lui cu copilul dumneavoastră. El câștigă - Gray și elimină imediat orice dorință să-l cumpere. La urma urmei, nu toată lumea știe cum să se spele jucării umplute.

Prin urmare, în articolul său, vreau să dau câteva sfaturi pentru curățare jucării moi. Orice medic pediatru vă va spune că aveți nevoie pentru a curăța cât mai des o dată la fiecare două săptămâni, pentru prevenirea bolilor, dar părinții fac atunci când acestea sunt murdare. În primul rând, au grijă de ei depinde de materialul din care sunt făcute. Acesta poate fi catifea, pluș sau blană faux, fiecare dintre care necesită o abordare individuală. Pe fiecare jucărie, desigur, dacă ați cumpărat un bun, de calitate trebuie să fie o etichetă pe care există o scurtă recomandare pentru a spăla și metodele de îngrijire.

măsuri Acum cea mai bună parte, la urma urmei efectuate pot să placă copilul, arătându-i un alt Teddy.

Sper că am fost în stare să înlăture toate eziți, dacă încă alegerea ta a căzut pe jucării moi. Oferiți-le copiilor fericiți, pentru că din copilărie este trecătoare.