câine chinezesc cu creastă în casa ta - îngrijirea câine

Pagina 6 din 7


Adolescent 7 - 8 luni, care este de a lua pe cei care doresc să aibă un câine pentru expoziții (în vârstă de câine Crested chinez este aproape format și a văzut avantajele și dezavantajele sale), acesta va fi vaccinat, obișnuiți cu procedurile de bază, iar acest lucru va facilita proprietarul sarcina. Prin urmare, considerăm cazul în care casa nu ia podroschennogo si mic catelus. Vindem crescătorii de copii au început după aktirovki în 45 de zile, cu condiția ca acestea au erupt deja dintii si muscatura poate fi văzut. Analizează puii canin pentru rasa lor și absența oricăror defecte. Dacă totul este bine, marca pui (pune un tatuaj in zona abdomenului sau capsa) și a da cărți de cățeluș, care sunt apoi schimbate pentru genealogiilor. Dar este mai bine să ia casa de 2,5 - copil de 3 luni. El este mai independent și puternic decât de șase săptămâni catelus, și cel mai important în această vârstă, el a fost deja vaccinat, ceea ce reduce semnificativ riscul de boli virale. Copilul este un câine mic trăit în familia lui, el a învățat să comunice cu omologii, și este foarte util să-l în viitor.


În primul rând, ar trebui să învețe cum să ia copilul în brațe: două brațe sub piept și fundul lui, în același timp, nu în partea din față, picioarele și sub burta. Ar trebui să țineți ferm la catelul nu este răsucită. Un loc pentru câine care urmează să fie aranjate, desigur, nu în patul lui, cu toate că există o chestiune de gust. Dacă aveți o jucărie de câine și lăsați totul să fie pregătit pentru faptul că, odată ce acesta declară dreptul la tine si viata ta. Chiar și câinele rasfatata poate fi o problemă de gazdă mare șira spinării. Sleeping catelus (si apoi un caine adult) nu ar trebui să fie pe culoar, nu ușa bateriei și nu într-un proiect. Mulți chinezi crestate dori să se stabilească în propria lor casă - transportă plastic cu care ușa a fost îndepărtat și plasat pe partea de jos a saltelei moale. Acest adăpost oferă confort și de odihnă, mai ales în cazul în care casa are copii si alte animale. Amintiți-vă, un câine de orice vârstă ar trebui să poată să se relaxeze, fie singur. coșuri de răchită, case moi sunt, de obicei copii musca si strica.
Cățeluși dragoste jucării, în timpul schimbării dinților, ei vor salva pantofii si mobila. În plus față de jucării, și va vă rugăm să luați urechea de porc pentru o lungă perioadă de timp. Singur acasă, copilul nu va fi plictisit. os „Zahăr“ nu trebuie administrat nici un pui sau câini adulți.
La vârsta de 3-4 săptămâni, pentru prima dată amelioratorului petrece pui deparazitati. Vaccinările copii 8 - 12 săptămâni, de obicei, el însuși un crescător sau veterinar face. Import vaccinuri polivalenți sunt transferate cu ușurință cățeii și dau imunitate puternică. Casa la noul proprietar cade catelusul de obicei după vaccinare. În cazul în care câinele devine bolnav la scurt timp după vaccinare, cum ar fi ciuma, asa ca ea a fost deja infectat cu virusul, dar el nu a apărut, iar vaccinarea a fost singurul catalizator și a accelerat procesul. Vaccinurile de calitate nu poate provoca infectii. Vaccinați câinii ar trebui să fie pe tot parcursul vieții, ca și animalele adulte, de asemenea, de suferit.
Hrănirea. Daca iti cumperi un catelus în cușcă, el este probabil să se obișnuiască să se usuce alimente, astfel încât pentru o vreme, până când el a stăpânit cea mai buna dieta nu este schimbat. Dacă doriți să transferați copilul la alte furaje sau să-l hrănească alimente ecologice, face acest lucru treptat. Indiferent dacă alegeți să se hrănească proaspete, acasă-fierte, conservate sau uscate alimente, obiectivul rămâne același. Este pentru a asigura dezvoltarea animalelor sănătoase și activă. Dreptul dvs. de a alege - hranei pentru animale produse naturale ( „meniu“ se va găsi în cărți despre cățelușul în creștere) sau alimente uscate preparate și conserve de alimente, care echilibrează toate necesare proteine, grăsimi, carbohidrați, minerale si vitamine. Câinii care primesc piesele delicioase ale proprietarului mesei, de obicei devin obiceiuri alimentare foarte pretentios si, probabil, o durată de viață pretențios trebuie să se hrănească cu mâinile ei. Trebuie remarcat faptul că consumul gol chinez Crested mai mare de energie pentru încălzire proprie (mai ales în timpul iernii), ei mananca un pic câini mai mult de aceeași dimensiune a altor rase. Ferește-te de „cifra“ Svoge animale de companie - margini nu atârnă în jurul valorii de, este nevoie de strat subțire de grăsime. Este de dorit să se hrănească catelul, apoi câinele adult din stand. Marginea bolului ar trebui să fie la nivelul pieptului, cu creșterea de ridicare catelus castron. Cea mai intensă creștere este între 2 și 4 luni, 6 luni, pentru a șterge dimensiunea aproximativă a câinelui. După șase luni, puii cresc ușor, deși există excepții.
Mersul pe jos. Pentru a ieși cu un catelus poate fi la sfârșitul anului de 14 zile după ultima vaccinare (aproximativ 3 luni). Înainte de sfârșitul de carantină până la procesul de dezvoltare a sistemului imunitar, iar organismul este slăbit, trebuie evitat contactul cu alte animale. Mai târziu, chiar și în cazul în care câinele este „a face lucruri la domiciliu“, asigurați-vă că să meargă. Pietricele adora soarele și mișcarea. Și cel mai important, copilul învață, temperat, de învățare pentru a comunica cu câinii. Alege prietenii lui rudele calme, non-agresive. Expoziție catelus nu ar trebui să obțineți o experiență neplăcută. Mers pe jos și în locuri publice, dar încărcați copilul afișări treptat. Mersul pe jos - numai în lesă, lăsați să se doar într-o zonă liniștită și cu condiția ca elevul se va întoarce apelul. Când se răcească, a pus pe salopeta lui. Acest lucru se va prelungi mers pe jos. În timpul iernii, să aibă grijă de animalele de companie de drumuri, stropite cu compozitie glazura.


îngrijire dentară. Nu fi surprins dacă un gol catelus de 6 săptămâni încă nici dinți pentru copii, dar, de obicei, la această vârstă ei au deja. Aproximativ 3.5-4 luni dinții de lapte se va schimba constanta, iar procesul trebuie să urmați, ca lactate, mai ales caninii de multe ori stau încă atunci când deja încep să erupă rădăcină. Acest lucru poate avea ca rezultat formarea unui șir dublu de dinți, offset si cresterea misdirected rasfatata musca. Lactate au nevoie de timp pentru a le elimina sau au un veterinar. Din copilărie la deprindă dinți cățeluș procedura de curățare. În cazul în care câinele vrea să mestece, da-i un os special de la bovine sau vene pentru urechi de porc, care sunt vândute în magazine pentru animale de companie.
Urechile. Ei bine, în cazul în care de 2,5 - 3 luni urechi catelus gol a primit deja, dar dacă nu, acestea ar trebui să lipici. Acest lucru se face după cum urmează. Se taie și radă tot părul de la ureche. Ia-o bandă subțire, îngustă de lemn sau plastic (baton pentru inghetata, capac acru felie crema) masoara aproximativ 5 cm, unghiuri ascuțite rotunjite. Între două straturi de bandă adezivă lată (partea adezivă pe o bandă adezivă neadezivi este aplicată) pune banda, taie o parte ovală și stick la suprafața interioară a urechii. Punct oval de Jos ar trebui să cadă la fața locului, în cazul în care, în urechea câinelui aranjat bucle și ondulații ale urechii (deasupra acestui punct). În cazul în care urechile lipite de catelus prea divorțat în mână, sau el le „picături“ înainte, ele trebuie să fie fixate printr-o bandă subțire de bandă adezivă. Adeziv urechi, atâta timp cât acestea nu se ridice în picioare și să nu fie în măsură să rămână permanent. Dacă deja în picioare urechi în timpul schimbării dinților care se încadrează, acestea ar trebui să lipici. Uneori se întâmplă că urechile se ridice în picioare doar la un an.
Piele. câini fără păr piele crema hidratanta sau crema pentru copii lubrifiate atunci când este soare suprauscată sau după înot. Imbaiati de aproximativ 2 ori pe lună sau când contaminate. Ai nevoie de a alege un sampon care nu provoacă alergii si nu usuca pielea. Uneori, în 5 - 7 luni, pubertate la căței cosuri adolescenți apar mai des pe umăr. Această creștere a costurilor și de a ajuta lotiuni cosmetice speciale pentru ten gras. Periați pielea poate fi folosit pentru a face față cu puncte negre - porii contaminate.
Obișnuiți copilul la forfecare a botului, obrajii. Seek atitudinea calmă a acestor proceduri. Pentru catelul gol privit cu atenție, lânos nedorit de pe corp pentru a fi eliminate. In timp ce catelul este mic, este mai convenabil de a trage mașină (sau tăiați, care deja panza de lucru confortabil). Cu varsta, firele de păr sunt scoase cu ușurință, și pot strangulează mâinile sau șterge electrodepilator. După ciupirea sau firele de păr de îndepărtare a părului nu cresc aproape o lună, iar după ras cu țepi apare a doua zi.
Câinii place să facă plajă gol și bronza lor foarte decoreaza. Dar zonele non-pigmentate în cazul în care pielea este de culoare albă, se poate arde la soare. O atenție deosebită ar trebui să fie gazde goale reperat câini.
strat puf. Pulbere Taticii strat este nevoie de îngrijire și atenție constantă. Grija pentru un câine nevoie de ceva timp, dar acest lucru nu este în zadar. cum să Neat puf va provoca admirația tuturor celor care o văd. Îngrijirea zilnică este o conversatie placuta cu animalele de companie, care aduce plăcere reciprocă. Curat, păr frumos și o strălucire sănătoasă va fi sursa de mândrie.
Pentru îngrijirea aveți nevoie de: periilor pelerina impermeabila, un pieptene cu dinți lungi de metal, coafură foarfece, mașini de tuns, tuns unghiilor. Mașină de tăiat o fata, obraji si gat (cum ar fi pudeli), foarfece, să scurteze părul într-un cerc pe picioare.
Pieptănat - procedura de zi cu zi, care invata catelul la care ar trebui să fie în primele zile de viață în casa ta. Câinele devine rapid obișnuiți cu ordinea stabilită, iar în cazul în care devine o procedură obișnuită pieptănare nu va aduce emoție în plus. În cazul în care nu se sufla pieptene în câteva săptămâni, apoi se transformă. nu găsesc cuvintele cuiva. Desigur, pentru a aduce câinele de funcționare devine proces lung și dureros. Hurt ei, ea proteste, și țineți-l în loc este dificil. gazdă Obosit nu este în cele mai bune de starea de spirit, și se întreabă de ce a primit un astfel de câine capricios. Regularitatea, la numai 10 minute de timp în fiecare zi - și toată lumea va fi fericit.
În primul rând plimbare foarte pieptene cu atenție întregul corp, din piele, lăsând nici un spațiu ratat. Acest tip de masaj promovează o mai bună distribuție a grăsimii pe piele și părul, ea este tăiat. În cazul în care sunt formate rogojini, acestea trebuie să fie dezasamblate mâinile și pieptene perii impermeabil. În cazul în care dinții fagurii nu ating pielea, captarea numai partea superioară a părului la nivelul pielii este format dintr-o pâslă rogojini continuă. Acolo prospera paraziti de piele, iar pielea nu este ventilat. În prezent, în vânzare sunt o varietate de instrumente pentru a vă ajuta să facă față cu încurcăturile și previne apariția lor.
Se spală cu un burete complet de dorit cel puțin 3-4 săptămâni; după mersul pe jos labe de spălare și burta. Niciodată nu perie un strat murdar, așa cum ea este foarte rasfatata, rip. În cazul în care „părul“ confuz, utilizați instalația de aer condiționat, care nu este la același nivel până la capăt, apoi uscat și pieptene. Pulbere Puffs se spală sampon, ales în mod individual pentru fiecare câine. După haina lui ar trebui să fie matasoasa, bine spălate, nu prea uscat și nu ar trebui să fie electrificat. După șampon, folosiți-balsam. După spălarea părului să apăsați, pentru a da cainelui posibilitatea de a se agită, și apoi înveliți-l într-un prosop. puhovochka uscat poate natural sau sub un uscător de păr. Prin uscător de păr, este necesar să se obișnuiască catelul din copilărie, deoarece înainte de pieptănare expoziției sub uscător de păr trebuie să îndreptați valuri și bucle și hair styling. Uscarea este necesar să se usuce complet, sau „tunsoare“ cocoloși. Urechile uscate fără suflare în învelișul uscător în sine. Ca recreșterea „păr“ pe capul lui bufe ei se obișnuiască să poarte benzi de cauciuc, cu care firele care cad pe ochi, sunt colectate într-o coadă de cal. Puteți lega în benzi rezinochki colorate sau speciale din cauciuc moale, una sau două coada despărțit.

meniul principal

placă turnantă


Cum să aibă grijă pentru chinezi Crested

Ultima actualizare

vizitatori

înregistrare

Joomla! - software liber, distribuit sub licența GNU / GPL.