Catalog de imprimare pe tavane extensibile și pereți

probe de plafoane

Plafoane întinse cu fotografia de imprimare orice alegere, cu o reducere la tipărirea și instalarea de -50%
„ONG RPS“ Ne-am recomandat la prieteni și familie.

Atenție! Timp rămas la doar 5 zile.Până în prezent, designeri de interior din întreaga lume folosesc în proiectele lor este know-how-ul, ca plafoanele. Ele reprezintă pânze care sunt montate ușor sub (1,5 cm). Din plafonul principal din baghetă. Acest laminat este fabricat din material plastic sau aluminiu de inalta rezistenta, iar banda au o rezistență ridicată la uzură, durabilitate și servesc ca de 10 ani și peste. Design de tavane intinse de azi pot pune în aplicare absolut orice imaginatia ta. În plus față de diferite palete, puteți selecta o imprimare foto.

imprimare digitala pe tavane intinse este cea mai bună cale de ieșire din situația, în cazul în care obosit de monotonia din interior, cu atât mai mult la modă acum doar creativ și avangardist.

Cu ajutorul de imprimare pot fi ușor convertite în tavan monocrom într-un peisaj minunat sau cer ușor neclară, spațiu fără margini, uimitoare imaginație abstracție flori preferate (ca un cadou pentru doamna lui), și multe altele, puteți imprima totul! Aceasta arta de imprimare se aplică sub formă de plafoane fără sudură, pânză și plafoane realizate din PVC. De exemplu, dacă este aplicată luciu de imagine, el va primi un luciu suplimentar, iar în cazul în care web țesut, va exista un volum suplimentar. penetrare de cerneală apare destul de profund, motiv pentru care plafoanele decorate cu imprimare foto nu schimbă culoarea și nu se estompeze de zeci de ani.

Alegerea în favoarea unui plafon stretch are presupune întotdeauna o durabilitate și rezistență la factorii externi. Orice plafoane, și în țesutul particular, sunt rezistente la îngheț, ceea ce este important în latitudinile noastre. Pe lucioasă, mată, satin sau alte suprafețe pot fi cauzate model de orice complexitate, care ambele pot fi armonios va arata intr-un anumit interior. De asemenea, folosind imprimarea poate fi aplicat la orice imagine, chiar și o imitație de construcție costisitoare și materiale de finisare, cum ar fi plăci de granit, care va satisface nevoile oricarui client.Acum, tavane cu imprimare foto este un tip special de artă, mai degrabă decât pur și simplu imprimarea fotografiilor. La urma urmei, de fapt, aplicat la suprafață poate fi orice imagine - peisajul, imaginile cer membrilor de familie sau animale de casă, personaje de desene animate, abstractizare, și așa mai departe.

Prin alegerea imaginii trebuie să fie abordată cu o mare responsabilitate,

Camera copiilor este recomandat să se instaleze în tavan care prezintă animale, jucării și personaje de desene animate.

Peisaj sprijinit pe tavan de vinil se întind în camera de zi, decora spatiul interior. Scrutând imaginea pașnică, sunteți sigur că pentru a obține o explozie de energie si buna dispozitie.

imaginea mării este cel mai des folosit pentru a copii și adolescenți camere, bai si dormitoare. De multe ori, o astfel de etanșare poate fi văzut camera de lucru și birouri.

O mai mare poveste bogății are o imagine de partiție ca natură. Fotografii ale lumii animale și plante sunt posibilitatea de a adăuga culori luminoase în orice cameră, de ridicare, astfel încât starea de spirit, oferind o taxa de vivacitate și subliniind unicitatea interiorului.

Una dintre cele mai populare în momentul în care imaginea pentru imprimare este cerul. Fotografie din cer în dimineața devreme într-o după-amiază sufocant, la amurg sau noaptea înstelată de la oricare din interior este capabil să facă o capodoperă, pentru a atrage atenția, calma și să aducă o mulțime de emoții pozitive. Plafoane cu fotografie imprimare cer cel mai des instalate in living, dormitoare și băi.

plus elegant, în interiorul unui dormitor, living, bucatarie sau camera pentru a servi recreșterea plafoane de vinil cu imaginea imprimată în stilul abstract. În funcție de tipul de modele, camera poate fi dat un aspect festiv și elegant. modele ușoare și fără complicații și forme, la rândul lor, sunt capabili de a crea o atmosferă romantică și aerul din încăpere. modele abstracte și - unul dintre universal, și, prin urmare, tipurile comune de imprimare foto.

frescele fotografie adesea găsite pe tavane intinse, instalate in dormitoare si living. Afford un apartament real, fresca este doar un număr foarte limitat de oameni. Acest lucru se datorează costurilor financiare ridicate și durata procesului său de desen. Tipărită pe coperta de vinil picturii murale este o alternativa excelenta, nu poate crea nici efecte vizuale incomparabile, și să facă un palat magnific de facilitățile obișnuite. În același sediu se va arata bine în presa scrisă și stilul de decor.

Compoziție de legume într-o cameră mică atașat la volum, culori luminoase perfect pentru camera de zi și de pepinieră.

Culorile liniștite și bej pot fi utilizate pentru imprimarea în birourile.

Scrieți în design cameră și ajutor social misticism fantezie tavanele cu imprimare foto în stilul spațiului. Planete, galaxii, nebuloase și lumi paralele va crea un interior unic, nu numai in camera pentru un adolescent. ATENȚIE! Cu ajutorul unui proiector sau fibra optica fire, vom crea un spațiu dinamic pentru script-ul dvs.! De multe ori, cererea pentru o astfel de acoperire este mare în cafenele și locuri de divertisment, precum și în dormitor.

Este demn de remarcat faptul că, pe pânze de vinil poate imprima orice imagine, și pânza de tensiune este posibil să se stabilească nu numai pe tavan, ci și pe pereți.

Avem propria noastră bază de date de fotografii, dar vă puteți permite și propria fotografie.

Sunați-ne și pune orice întrebări! Suntem bucuroși să le răspundem!

Categorii asemanatoare: