Call of Spades

Cum de a apela Dama de pică
Ca un copil, fiecare dintre noi am auzit povești de groază despre Regina de pică. Până în prezent, mulți se întreabă cum de a apela Regina de pică, și care va fi urmat. Pentru unii, este rodul imaginației, pentru cineva spiritul mistic.Dar povestea ei nu este la fel de simplu ca ar putea părea la prima vedere. Acum vom încerca să răspundă la câteva întrebări care sunt adresate in mod constant de catre cititorii nostri.

În primul rând, trebuie să înțelegem care regina de pică? Informațiile necesare pot fi obținute dintr-o varietate de surse, și este mult mai ambiguu, dar dacă te prind esența, se dovedește destul de o imagine interesantă.

Originile legenda Regina de pică ia de pe puntea de card.

Cine este această regină de pică?

Lady comparativ cu o vrăjitoare și un simbol al eșecului. Treptat, această imagine uimitoare și înspăimântătoare dobândite subîntelesuri și mistică. Unii oameni chiar cred în materialitatea ei. Ca bulgăre de zăpadă a crescut legenda Regina de pică, al cărui spirit rău a găsit existența sa în oglindă. În sute de povești de groază pândea energie nefavorabile, care se transmite la oameni din întreaga lume. În timpul nostru, regina de pică - nu este atât de mult bine-cunoscut imaginea pe o carte de joc ca imagine a unui spirit rău misterios.Poate legenda, ascunde el însuși într-un număr de energie negativă, pentru a deveni ceva real și dacă ideea de a dobândi punct de vedere financiar? Se pare că, în unele cazuri - da!

Acum, ia în considerare întrebarea, cum să sun Dama de pică? Dame pot fi cauzate în diverse scopuri. Cineva poate fi o anumită dorință, cineva care îi place să experimenteze, și cineva vrea doar să se distreze. Dintre multele descrieri ale apelului ar trebui să se concentreze pe cele mai presante. Dar aici este necesar să se atragă atenția asupra faptului că comunicarea cu cealaltă entitate - fenomenul nu este inofensiv și nu în condiții de siguranță! Adesea spiritele răzbunare teribilă pentru încălcarea păcii!

doamnelor vârf de apel Metoda

La miezul nopții, trage ruj roșu pe oglinda scărilor care duc la ușa din față. Stingeți lumina, aprinde o lumânare și spune de trei ori: „Regina de pică, ieși afară din ele“ Auzind fosnetul o rochie, pași sau râs răutăcios, și a văzut în oglinda unei imagini în mișcare, se spală repede pe scări!

o modalitate alternativă

La miezul nopții parfumat parfum, du-te afară și să stea în fața clădire înaltă. Uită-te la ferestrele întunecate, situate la înălțimea de la etajul al treilea, și se repetă de trei ori: „! Regina de pică, ieși afară din ele“

Apel pe doamna poate fi în alte moduri, spun expertii, nu este dificil. E doar diferit. Puteți să răspundeți-vă la întrebarea: dacă doriți sau nu să atragă tot răul? Mulți oameni care au reușit să aducă Dama de pică, a fost nefericit de-a lungul vieții sale, iar unii au murit subit.

În această poveste, fiecare trebuie să găsească pentru el însuși răspunsul: regina de pică - un spirit răzbunător, imaginație violentă, sau ceva care nu poate fi o explicație ...