Caracteristici ritual Rage renaștere - abilități Rage pererodkov Rage pererodok on-line,

Allods Online joc lume este plină de o varietate de caracteristici pentru a face jocul mai interesant, mai colorat și mai luminos. Astăzi, o să vă prezint una dintre cele mai remarcabile abilități ale personajului - o renaștere. Se va apela cu siguranță la nu numai începători dar jucătorii experimentați și care nu au avut încă timp pentru a pompa personajul tău la nivelul 46 (lvl minim necesar pentru a începe căutarea renaștere Allods).Până la un punct de renaștere ritual Allods nu era familiară rezidenților Sarnauta. Conform legendei, el a apărut doar după una dintre principalele secrete ale Sparks origine misterioase, care trăiește în fiecare ființă a fost dezvăluită în interiorul și în afara Astral. Pentru a avea orice erou apărut pererodok Allods Online, acesta trebuie să aibă o experiență suficient de mare și suferă o serie de misiuni periculoase, care îi va permite să se cunoască pe deplin maestru de strălucire sale.

Cum să obțineți în Allods pererodka?

Începe calea spre reincarnare este necesar, deoarece, pe măsură ce ajunge la nivelul 46 (aceasta este ceea ce am menționat mai devreme). Până la acel moment, vei fi poveste care conține quest-uri, pur și simplu nu sunt disponibile renaștere Allods. Pregătiți-vă să fie că sarcinile sunt numeroase și toate dintre ele sunt foarte complicate, așa încât vă rugăm să aveți răbdare, aur, smirnă, poțiuni și alte ajutoare, care vinde magazin online. pentru a începe să le pună în aplicare.

„Rigidizarea Sparks.“ Prima sarcină pe care va trebui să meargă la ritualul de renaștere Allods, numit „durificare Sparks.“ Acesta constă dintr-o serie de teste de zi cu zi, care trebuie să treacă prin zece ori fiecare. Ei pot lua Veronica Gipatskoy, care este în Domnul Citadelei pe, probabil, deja cunoscut pentru tine insula Apocalipsa.

Ce zici de Rage


Primul test este trecerea peșterii TKA Rica. Fii atent, deși este prima căutarea în renaștere, Rage încă încerca să te oprească să-l completeze.

Imediat după aceasta, se poate trece la al doilea test, dar știu că, pentru trecerea sa ai nevoie de vindecare (aici ar fi util în Allods renaștere Bard, care va fi mai ușor de a lua a doua reîncarnare), pentru că trebuie să lupte cu mafioti, fiind otrăvit de. Pentru a facilita fluxul, puteți cumpăra obiecte rare în Allods Online. creșterea ofertei de viață și dă putere, sau de a dobândi poțiuni. Important în această sarcină - să rămână în viață, în caz contrar acesta va fi un eșec total, și cale de a obține în Allods Online pererodka creștere de o zi.

Al treilea test este cea mai ușoară. Pentru a-l trece, veți plăti doar 100 de smirnă.

„Ritualul de renaștere.“ Ai terminat? Apoi, se simt liber să ia Rage ritual renaștere vă va oferi o astfel de oportunitate, deschizând povestea mai departe. Rulați va fi mai dificilă decât toate testele anterioare, dar pentru soldați cu experiență devine un obstacol greu, mai ales ca o recompensă pentru a face acest loc de muncă, puteți obține în competențe Allods pererodkov și nu numai transformarea.

În primul rând trebuie să elimine gardienii cu ajutorul „foc nestins“, pe care le-ați, probabil, deja folosit pentru a. După aceea, va trebui să înceapă ritualul de a merge la inima de un dragon. El este de a lupta mob, doar copierea personajului (pentru a face acest lucru ar avea mai mult de o dată, astfel încât să fie pregătit pentru posibile surprize). După ce finalizați ritualul, de fapt, în joc Allods Online pererodok ta, tu rămâne doar pentru a vorbi cu caractere speciale (pentru Liga - Maru de duser - situat în cartierul Elven, pentru Empire - Sarang Bisanu - situată în portul Astral), care permite să aleagă reîncarnarea (renaștere în cantareata Rage joc este foarte popular, asa ca am sfătui să acorde o atenție la ea, în primul rând).

Comert cu Allods Online

Dar, având posibilitatea de a fi renăscut, vei realiza că nu sunt în picioare în cele din urmă, doar începutul, pentru că acum trebuie să-l dezvolte, pentru a obține în joc Rage capacitatea pererodkov pe personajul principal. Și dacă ați ales în Allods renaștere Bard, abilitățile sale va fi capabil să preia numai după ce ajunge la nivelul 45.

În final, aș dori să rețineți că jocul Rage capacitatea de pererodka de la început reumplut două abilități bunic, așa că leagăn va fi un pic mai ușor.