5 moduri simple pentru a preveni secțiunea de păr nouă tendințe

Astăzi este dificil de a găsi o femeie care nu este familiarizat cu problema despicarea varfurilor parului. Din păcate, parul nostru constant expus la numeroase riscuri. De exemplu, cum ar fi aerul rece de iarnă, razele puternice ale soarelui, apa sarata, șamponul, stilizarea ... Lista poate continua. Din păcate, este puțin probabil vom fi în măsură să evite toate potențialele „pericolele“ care trage cu urechea pe tot parul nostru. Cu toate acestea, reduce în mod semnificativ fragilității părului este posibil. La urma urmei, noi, uneori, deteriorarea părului, în cazul în care acesta poate fi evitată. De multe ori nici măcar seama că actele lor aparent inofensive, care provoacă daune parul nostru.Care este secțiunea de păr

Deci, aici este ceea ce fiecare dintre noi este destul de imposibilitatea de a face acest lucru, dacă nu te oprești, reduce foarte mult secțiunea transversală a părului, și, astfel, să le facă aspect mai sănătos:

1. Pentru a scuti par in timpul samponarii

Ce înseamnă? Ei bine, în primul rând, se spală părul, dacă este posibil, cel puțin. Daca nu sunt prea par gras, ar fi suficient să le spele în fiecare zi, iar a doua zi, sau chiar la fiecare două zile. Deci, vei fi mai puțin păr pentru a expune acțiunea agresivă a componentelor șampon de detergent și pentru a permite lubrifierea scalpului naturale pentru a ajunge la vârfurile firelor de păr. Mai mult decât atât, nu trebuie utilizat atunci când apa de spălare este prea fierbinte - se usuca parul si facilitează secțiunea lor transversală. Se spală părul cu apă caldă. Și încercați să nu întârzie procesul de spălare.2. Asigurați-vă că pentru a umezi parul după fiecare spălare

3. Nu ștergeți capul cu un prosop

Cine sunt conștienți de faptul că un astfel de lucru simplu și natural, cum ar fi parul ștergându cu un prosop după spălare este capabil destul de mult rău la pletele noastre. fire multiple și scame se agață de păr și înnodare și le deteriora structura lor naturală. Out? Utilizați în loc de prosoape ... tricou de bumbac! Smooth costul tesatura pentru parul mult mai atent.

4. Nu utilizați sau minimiza utilizarea de uscătoare de păr, fiare de călcat, și rotițe de ploek calde

Nimic nu strică părul nostru și nu contribuie la secțiunea lor transversală, utilizarea unor instrumente de styling termice. Sub influența temperaturilor ridicate par Sears mai subtire si, desigur, rupe în jos. În mod ideal, ar fi necesar deloc să renunțe la utilizarea unor astfel de „gadget-uri“ pentru păr. Există multe alte modalități de a pune parul frumos! În cazul în care, cu toate acestea, nici un uscător de păr și masă nu vă puteți imagina viața mea, cel puțin, să fie sigur de a utiliza agenți de protecție de căldură.

5. Taiati capetele firului de par la fiecare 6-8 săptămâni

Un instrument foarte eficient care vă permite să scapi de capete deja divizate și pentru a preveni apariția unor noi - aceasta, desigur, o tapiterie de păr regulat. Dacă acest lucru nu se face, secțiunea de păr vor fi exacerbate. În final, timpul nu taie părul și se rup. Deci, chiar daca creste parul, nu este nici un motiv să nu se taie vârfurile. Apropo, nu ai nevoie să taie părul la domiciliu, cu excepția cazului, desigur, nu au abilitățile și instrumentele adecvate. Și totuși, cereti tehnicianului să taie părul timp de 1-2 cm deasupra secțiunii locul lor, în caz contrar parul va începe să împartă din nou în curând.

Urmați aceste recomandări pentru a fi pacient și coerente, și în curând veți uita ce se termină split!


(2 evaluări, media: 5.00 din 5)