Faceți cunoștință Procurorului General top 10 fapte din viața lui Yuriy Lutsenko

BPP Liderul fracțiunii, fostul polițist-șef al țării, un participant activ al celor două revoluții, cea socialistă, persoana care a implicat o serie de scandaluri, a fost în închisoare - de Yuri Lutsenko, poți vorbi o lungă perioadă de timp. Ne amintim faptele cele mai izbitoare din biografia lui.Yuriy Vitalevich Luțenko a fost născut în 1964 în orașul Rivne. A studiat la Institutul Politehnic Lviv, în cadrul Facultății de Inginerie Electronică, în 1989 a absolvit și a primit o specialitate „inginer electronist“. În armată, el a servit în pauza dintre studii, în 1984-1986 gg.

Ce se va întâmpla cu Luțenko

Se crede că Luțenko a condus „aripa dreaptă“ a Partidului Socialist, vorbind pentru cooperarea cu opoziția necomunistă la Kucima, în contrast cu Joseph Vinsky, care joacă pentru susținerea Partidului Comunist din Ucraina. Oleksandr Moroz a înregistrat într-un moderat socialiști de stânga.

Ce se va întâmpla cu Luțenko

Ce se va întâmpla cu Luțenko

Luțenko a fost primul din istoria de cap civile Ucrainei a agenției de securitate, a fost în măsură să rămână în scaun la trei premiere. Imediat după numirea Luțenko a spus că Ministerul de Interne sunt de așteptat epurări de personal, prin care el speră să îndepărteze agenția sa de „oamenii din Kucima.“ Luțenko a introdus, de asemenea, standarde de livrare pentru aptitudini fizice personalul de comandă suprem al Ministerului de Interne, precum și practica de „invitație“ publică a martorilor și a suspecților în „conversație.“ Când polițistul Luțenko, Ministerul de Interne generalul Alexei Pukach a fugit în străinătate, sa sinucis (în conformitate cu versiunea oficială a anchetei), fostul șef al Ministerului Afacerilor Interne, Yuriy Kravchenko și ministrul Transporturilor și Comunicațiilor, George Kirpa. Luțenko mai târziu a recunoscut că practica a unei invitații publice trebuie întreruptă, deși a dat rezultatul dorit.Ce se va întâmpla cu Luțenko

Cu toate acestea, în conformitate cu adversarii președintelui Iușcenko nu au fost în stare să mă Luțenko, în urma scandalurilor seturi de el încă nu a putut îneca.

Persoana implicată într-o încăierare beat

Iușcenko a dizolvat Radei Supreme, „democraților învins în alegerile anticipate, și Luțenko a revenit la postul de ministru de Interne în guvernul Timoșenko,“ pentru a curăța ceea ce nu este curat, dodavit cei care nu Dodava“. De fapt, lucrurile sa dovedit altfel, chiar mai mult decât în ​​mod scandalos în timpul primului apel.

În aceeași lună Luțenko a demisionat din funcția de ministru al Afacerilor Interne al Ucrainei, Rada Supremă a cerut să ia în considerare problema în absența acestuia. el a fost îndepărtat din funcție în momentul anchetei oficiale. Cu toate acestea, câteva zile mai târziu, din nou, Luțenko a preluat atribuțiile sale - Cabinetul nu a găsit dovezi în sprijinul ministrului abatere.

Ce se va întâmpla cu Luțenko

Ce se va întâmpla cu Luțenko

Ce se va întâmpla cu Luțenko

Ce se va întâmpla cu Luțenko

Kum Poroșenko și Stec

Ce se va întâmpla cu Luțenko

Luțenko acum - unul dintre cei mai apropiați asociați ai președintelui. Acest lucru este demonstrat de faptul că el a mers la Poroșenko, pentru a se asigura Luțenko post a Procurorului General. Aici, președintele are nevoie de cei mai de încredere.

Slaba Procurorul General într-o familie bogată

Ce se va întâmpla cu Luțenko

Înscrieți-vă pentru 112.ua în telegrama și Facebook. Rapid și concis despre cel mai important.

Utilizați aplicația pentru IOS 112 Ucraina