Ce este o dată orb

Sunteți aici: Pagina principală • Căutare • Articole • Ce este o dată orb

Scopul principal al o dată orb creează întotdeauna un fel de intrigi, atunci când oamenii au dorința de a face conexiuni romantice.Deoarece este o dată orb

Pentru a începe, să definim ceea ce este exact o dată orb. Acest lucru, mai presus de toate, o întâlnire a doi oameni, dar este diferit de faptul că de obicei până la acest moment oamenii nu au mai văzut unul pe altul, și, probabil, nici măcar nu erau familiarizați cu. Într-un sens restrâns, nevăzătorilor ședința dată a însemnat, în fața căreia oamenii nu au mai văzut fotografii reciproc.

Deoarece este o dată orb
Scopul principal al o dată orb creează întotdeauna unele intrigi. atunci când oamenii au o dorință de a face conexiuni romantice. Nu uita că orice fenomen este reversul. Deci, datele oarbe pot aduce acum cu ușurință stres emoțional, dezamăgire severă și a devenit un test pentru tine, pentru că satelitul nu poate fi modul în care v-ati imaginat. Cu toate acestea, există încă o șansă ca acest fel vei găsi sufletul pereche.Cum de a face astfel încât data de orb a trecut, dacă nu este perfectă, atunci cel puțin cu succes, și că, după nici un reziduu neplăcut din stânga. Este important să se simtă încrezători și confortabil posibil - singura modalitate de a putea controla situația complet. Singura Intriga ar trebui să fie partenerul tău, și orice altceva trebuie să fie gândite (un loc pentru subiecte de conversație, tinuta, durata de întâlnire, etc).

Evitați întâlnire în care spațiu și timp sunt atribuite fără știrea sau consimțământul dumneavoastră. Nu-ți fie frică de a spune nu, dacă nu-ți place ceva. Cel mai important lucru este doar locul de desfășurare. Opțiunea cea mai potrivită ar fi parcuri, cafenea sau restaurant. Da, poate că cineva va spune că este prea banal și deja interesat, ci pentru că data și așa mai departe un pic diferit, locuri atât clasice, tradiționale vor cădea de drum. Nu face o dată orb în apartament sau în locuri pustii - este măsuri de siguranță de bază, ca persoana cu care se va întâlni - un străin.

Nu uitați că, după toate „întâlni pe haine“, astfel încât cât de grave pot trata pentru a alege tinuta. Ar trebui să fie simplu, dar în același timp, arată prezența de gust și simț al proporției.

atitudine ușor și pus-back la data orb vă va oferi aproape jumătate din succes. Mai mult zâmbet, glumind, flirt. Încercați să găsiți cât mai multe subiecte de conversație, mai multe interese, hobby-uri pe care le alăture. În acest caz, dacă aveți prieteni în comun, nu încercați să le discute - bârfă poate fi cu greu un bun subiect de conversație, mai ales la prima întâlnire.