Ce înseamnă aforistice - sensuri de cuvinte

valori căutare / cuvinte de interpretare

Secțiunea este foarte ușor de utilizat. Caseta de sugestie este suficient pentru a introduce cuvântul dorit, și vă vom emite o listă a valorilor sale. Vreau să rețineți că site-ul nostru oferă date din diferite surse - enciclopedic, sensibilă, cuvânt dicționare de formare. Aici puteți obține, de asemenea, familiarizat cu exemple de utilizare a cuvintelor introduse.Dicționar explicativ al limbii române. DN Ushakov

aforistic, aforistic, aforistic și aforistic, aforistic; aforistic, gnomic, gnomic (Portrait.). aforism în formă.

Noul glosar și cuvânt formarea dicționar al limbii române, TF Efremova.

Exemple de utilizarea cuvântului literaturii aforistic.

În ele, el întruchipează epigrammatically rezultatul rezultatelor cercetării complexe.

Mai târziu, această idee într-un format clar exprimat aforistic Giordano Bruno: Sun - o stea, iar toate stelele - soarele.Din această perspectivă, un apel la experiența de producție Genri Forda și gândirea lui este valoroasă astăzi pentru a capta nuanțele logicii irezistibile de dezvoltare a forțelor de producție ale lumii, pentru ca aforistic observat marele Saint-Simon, nu este capabil să prezică viitorul celui care nu au înțeles trecutul.

Următoarele zicale aforistice Einstein a schițat într-o scrisoare către Huntington din New York, în 1937

Poate că acest lucru este răspunsul la scrisoarea, sau mustre poate doar aforistic naziști încrezut.

Prin 1924--1927 an includ articole Tynianov, care, în scurt, sub formă aforistică Iuri Nikolaevici formulat gândurile sale despre procesul literar.

El chiar stilul său personal a devenit similar cu oamenii din primul trimestru al secolului trecut, așa cum le imaginăm să fie, - vorbire aforistic, rânjet, atenția licitație persoanei, ascuțite epigrammnym retragerea.

Acestea articol aforistic sunt parțial legate de cursul pe care a condus acolo Tynyanov.

Dar, ori de câte ori toate luptă lor a fost redus la schimbul acestor observații aforistice, litigiul ar fi durat cinci minute între ele.

Conceptul propus, cred că, disputată al șaselea elev de clasa a Gosh cu o claritate aforistică de poveste de

Sursa: Biblioteca Maksima Moshkova